Γεμίσαμε μαϊμούδες

Γεμίσαμε μαϊμούδες

Τα προϊόντα μαϊμού, με μια πρώτη ματιά δεν μπορεί να ξεχωρίσει κανείς πως δεν είναι γνήσια. Χρειάζεται μια πιο προσεκτική ματιά. Όπως τα προϊόντα, η κεντροδεξιά - δεξιά είναι δύο ειδών : α) γνήσια β) μαϊμού. Το ίδιο ισχύει για την αριστερά, την δημοκρατία, την ελίτ, τους μεγαλοεπιχειρηματίες, τους μιντιάρχες κλπ. Με μια πρώτη ματιά δεν είναι εύκολο να ξεχωρίσει κανείς πως είναι μαϊμού. Χρειάζεται μια πιο προσεκτική ματιά για να το καταλάβει.

Όλα οφείλονται στο σχέδιο ΝΤΠ - ΕΕ. Πίσω από αυτό βρίσκονται σοσιαλιστικά κέντρα που επιδιώκουν να επιβάλλουν έναν κεντρώο σοσιαλισμό Σημιτικού τύπου ως την μοναδική ιδεολογία και να καταργήσουν τις υπόλοιπες. Αυτό θα γίνει σε μια Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Ολιγαρχική Δικτατορία. Για να πετύχουν τους σκοπούς τους εφαρμόζουν διάφορες μεθοδεύσεις.

Δημιουργούν κόμματα μαϊμού στους δύο αντίπαλους χώρους, κεντροδεξιά - δεξιά και αριστερά. Στην αριστερά κάποιοι προσθέτουν και τον αριστερό σοσιαλισμό. Αυτά τα κόμματα μαϊμού σκοπό έχουν την σταδιακή σοσιαλιστικοποίηση αριστερών (& αριστεροσοσιαλιστών), κεντροδεξιών - δεξιών. Όταν μιλάμε για σταδιακή σύκλιση σοσιαλισμών σε έναν τελικό σοσιαλισμό, εννοούμε την σύγκλιση των κομμάτων μαϊμού στους αντίπαλους χώρους προς έναν κεντρώο σοσιαλισμό.

Με μια πρώτη ματιά δεν είναι εύκολο να ξεχωρίσει κανείς τα κόμματα μαϊμού. Όπως και με τα προϊόντα μαϊμού, χρειάζεται μια πιο προσεκτική ματιά. Τα κόμματα μαϊμού προωθούν σοσιαλιστικές αντιλήψεις. Ένα παράδειγμα τρανταχτό είναι η Νέα Δημοκρατία. Η ΝΔ και ο ιδρυτής της ήταν αυτοί που προώθησαν την 100% σοσιαλιστική αντίληψη της ΕΕ. Προώθησαν την οικολογία  στο δασικό νομοσχέδιο του 1978, με υπουργό τον Μάνο και πρωθυπουργό τον κεντροδεξιό μαϊμού, ψευτο-Εθνάρχη Καραμανλή.

Προωθούν την ομοφυλοφιλία προωθώντας ομοφυλόφιλους στον κομματικό και κρατικό μηχανισμό. Οι Καραμανλήδες όπως και οι Μητσοτάκηδες είναι κεντροδεξιοί μαϊμού, όχι γνήσιοι, ελεγχόμενοι από Νεοταξικά σοσιαλιστικά κέντρα. Είναι πολλά. Πρέπει να παρατηρείτε τα σημάδια και να έχετε κριτική στάση, αντί να χάφτετε σαν τους χάνους ό,τι σας σερβίρει το πολιτικό και μιντιακό σύστημα.

Επειδή τα σοσιαλιστικά κέντρα έχουν αποκτήσει τον έλεγχο της κεντροδεξιάς και του αριστερού σοσιαλισμού, έχουμε δημοκρατία μαϊμού. Φαινομενικά υπάρχουν διαφορετικά κόμματα που ανταγωνίζονται για τις ψήφους και παίρνουν μέρος σε εκλογές. Όμως όλα σχεδόν τα κόμματα και σίγουρα τα τρία πρώτα, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ελέγχονται από Νεοταξικά σοσιαλιστικά κέντρα. Στην ουσία είναι Δικτατορία της ΝΤΠ - ΕΕ που μοιάζει με Δημοκρατία.

Ένας επιπλέον λόγος που έχουμε Δικτατορία είναι ο βάσει σχεδίου έλεγχος των ΜΜΕ. Σε μεγάλα ΜΜΕ και στα κανάλια έχει χαθεί η άλλη άποψη, ενάντια σε ΝΤΠ - ΕΕ όπως και έχουν αποκλειστεί όλοι όσοι έχουν τέτοιες απόψεις. Για αυτό, όσα γράφονται εδώ δεν παρουσιάζονται ποτέ από τα συστημικά ΜΜΕ και τα κανάλια. Όταν ηττηθεί ή συνθηκολογήσει η ΝΤΠ - ΕΕ, θα παρουσιάζονται.

Μέρος του σχεδίου της ΝΤΠ είναι η ψευτο - ελίτ ή ελίτ μαϊμού. Η γνήσια ελίτ, γίνεται ελίτ με την αξία της και την προσπάθεια της. Η ΝΤΠ - ΕΕ δημιουργεί μια ελίτ μαϊμού από δικούς της ανθρώπους, χωρίς να το αξίζουν, για να αποτελέσουν ένα γρανάζι, ένα σημείο από τα πολλά, στο σχέδιο της ΝΤΠ - ΕΕ για Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Δικτατορία.

Μπερδεύονται οι άνθρωποι και θεωρούν πως όσοι έχουν πολλά λεφτά είναι καπιταλιστές. Υπάρχουν δύο τρόποι για να κάνουν κάποιοι πολλά λεφτά. Ο ένας είναι από την ελεύθερη αγορά. Είναι τέτοιο το σύστημα που αν κάποιοι είναι τυχεροί ή/και ικανοί, μπορούν να κάνουν λεφτά. Μετά είναι ο πιο συνηθισμένος τρόπος για την Ελλάδα, η προσχεδιασμένη δημιουργία μεγαλοεπιχειρηματιών.

Αυτό είναι τμήμα της δημιουργίας ελίτ μαϊμού με συσσώρευση πλούτου και του ελέγχου των ΜΜΕ. Είναι νεοταξικό σοσιαλιστικό, όχι καπιταλιστικό. Και στον καπιταλισμό δημιουργούνται μεγαλοεπιχειρηματίες και μιντιάρχες αλλά με διαφορετικό τρόπο, από μόνοι τους. Στον Νεοταξικό και ναζιστικό σοσιαλισμό είναι βάσει κεντρικού σχεδιασμού. Τους περισσότερους μεγαλοεπιχειρηματίες της Ελλάδας τους έφτιαξε το πολιτικό σύστημα.

Αυτό έκανε ο Καραμανλής και αυτό έκαναν όλοι όσοι κυβέρνησαν γιατί όλοι ελέγχονταν από Νεοταξικά σοσιαλιστικά κέντρα. Η μαϊμού ελίτ είναι σε όλους τους χώρους αλλά κυρίως σε πολιτικό, μιντιακό, επιχειρηματικό, δημόσιο, καλλιτεχνικό κλπ. Ένα μέρος της ελίτ μαϊμού είναι οι μεγαλοεπιχειρηματίες μαϊμού και ένα άλλο μέρος οι μιντιάρχες μαϊμού. Όμως δεν περιορίζεται μόνο σε αυτούς η ελίτ μαϊμού.

Τώρα βέβαια, κάποιοι μεγαλοεπιχειρηματίες φτιάχτηκαν από μόνοι τους. Δεν είναι όλοι μαϊμού. Άλλοι φτιάχτηκαν μέχρι ένα σημείο από μόνοι τους αλλά από εκεί και πέρα τους ανέβασαν πολύ περισσότερο τα σοσιαλιστικά Νεοταξικά κέντρα. Δηλαδή τα σοσιαλιστικά κέντρα συνήθως δεν παίρνουν έναν φτωχό υπάλληλο για να τον κάνουν μεγαλοεπιχειρηματία ή μιντιάρχη. Παίρνουν έναν μικρομεσαίο ή μεγαλομεσαίο επιχειρηματία και τον κάνουν δικό τους μεγαλοεπιχειρηματία ή μιντιάρχη.

Για να γίνει η Δημοκρατία γνήσια, πρέπει η γνήσια κεντροδεξιά - δεξιά να ανακτήσει τον έλεγχο του χώρου από τα Νεοταξικά σοσιαλιστικά κέντρα. Το ίδιο ισχύει για την αριστερά αλλά α) ένα τμήμα της αριστεράς είναι γνήσιο β) τα αριστερά κόμματα δεν είναι εξουσίας. Επομένως προέχει το κόμμα εξουσίας της κεντροδεξιάς να είναι γνήσιο, κάτι που δεν συμβαίνει τώρα.

Επίσης πρέπει η Αντί - ΝΤΠ να αποκτήσει τον έλεγχο τουλάχιστον των μισών μεγάλων ΜΜΕ και καναλιών ώστε να μπορεί να ακούγεται η άλλη άποψη. Τώρα υπάρχει μια μικρή ιδεολογική διαφοροποίηση ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ για να δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση πως είναι διαφορετικά ενώ στην ουσία είναι σχεδόν το ίδιο και σίγουρα έχουν τον ίδιο τελικό προορισμό, τον τελικό σοσιαλισμό Σημιτικού τύπου.

Γαβριήλ

Scroll to Top