Διάσωση κεντροδεξιάς και αριστεράς

Διάσωση κεντροδεξιάς και αριστεράς

Έκανε η μύγα κώλο και έχεσε τον κόσμο όλο δηλαδή οι σοσιαλιστές έχουν καταλάβει όλον τον πολιτικό χώρο. Πρέπει να γίνει σύμπτυξη των σοσιαλιστών δηλαδή ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ σε ένα κόμμα. Τώρα αν θα είναι στην ιδεολογία του Τρίτου δρόμου, του ΠΑΣΟΚ ή σε κάτι άλλο, είναι θέμα των σοσιαλιστών. Ας κόψουν τον λαιμό τους στρογγυλά και ας δέσουν μια πέτρα στον λαιμό τους να πάνε να πνιγούν.

Tα ευρωπαϊκά σοσιαλιστικά κέντρα που ήταν πίσω από τους Ναζί, είναι επίσης πίσω από ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία. Όπως και στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, ο σκοπός τους είναι να εξαλείψουν τα δύο αντίπαλα συστήματα: 1) ελεύθερη οικονομία και συντηρητισμό 2) κομμουνισμό και αναρχισμό. Οι Ναζί Γερμανοί και οι παραπλήσιοι ιδεολογικά Ιταλοί φασίστες πολεμούσαν ενάντια σε ΗΠΑ-Βρετανία (όπου υπήρχε περίπου ελεύθερη οικονομία) και στους κομμουνιστές της Σοβιετικής Ένωσης και της Κίνας.

Πάλι ο σκοπός τους είναι να επικρατήσει ένας τελικός σοσιαλισμός σε μια Παγκόσμια Σοσιαλιστική Ολιγαρχική Δικτατορία, όπως ήταν και επί Χίτλερ, στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Πιθανώς ο τελικός σοσιαλισμός να είναι ο Τρίτος Δρόμος. Αυτό είναι ζήτημα των σοσιαλιστών. Αν κάποιος ανήκει στις δύο αντίπαλες ιδεολογίες, αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να μην καταφέρουν τα σοσιαλιστικά κέντρα να την εξαλείψουν.

Αν κάποιος είναι στην κεντροδεξιά, πρωτίστως ενδιαφέρεται να μην εξαλείψουν οι σοσιαλιστές τον συντηρητισμό και την ελεύθερη οικονομία. Παρομοίως, αν κάποιος είναι κομμουνιστής ή αναρχικός, πρωτίστως ενδιαφέρεται να μην εξαλείψουν οι σοσιαλιστές τις δικές τους ιδεολογίες. Έτσι βρίσκονται ενάντια στους σοσιαλιστές, όσοι είναι στα αριστερά τους και στα δεξιά τους επειδή οι σοσιαλιστές προσπαθούν να τους εξαλείψουν και να επικρατήσει παγκόσμια μόνο η δική τους ιδεολογία.

Εδώ, αν μου επιτρέπεται, υπάρχει μία διαφορά. Ενώ η αριστερά ήταν περίπου 10%, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αριστερό κόμμα, η κεντροδεξιά είναι περίπου 50%. Αντίστοιχα ποσοστά είναι και σε άλλες χώρες. Δεν πρέπει να κατορθώσουν οι σοσιαλιστές να εξαλείψουν ούτε την αριστερά ούτε την κεντροδεξιά. Όμως είναι πολύ πιο βαρύ για την κεντροδεξιά, σε σχέση με την αριστερά και κάτι που δεν πρέπει με τίποτα να περάσει. 

Ο σοσιαλισμός είναι μια μεγάλη ομπρέλα διαφόρων παραλλαγών. Ο αριστερός σοσιαλισμός του ΣΥΡΙΖΑ ή αλλιώς κομμουνιστοσοσιαλισμός, η σοσιαλδημοκρατία, ο εθνικοσοσιαλισμός, ο φασισμός, η λαϊκή δεξιά, ο κοινωνικός φιλελευθερισμός, είναι όλες σοσιαλιστικές ιδεολογίες. Είναι διαφορετικές μεταξύ τους αλλά έχουν κοινή βάση, τον σοσιαλισμό. Πολιτική δεν είναι μόνο οικονομικά.

Όταν μια ιδεολογία όπως των Μητσοτάκηδων, συμφωνεί σε όλα με τους σοσιαλδημοκρατία, εκτός των οικονομικών, τότε αυτονόητο είναι πως βρίσκονται στον ίδιο χώρο, τον σοσιαλιστικό. Η λαϊκή δεξιά των Καραμανλικών είναι αραιωμένος προδοτικός εθνικοσοσιαλισμός. Για τον εθνικοσοσιαλισμό, το λέει και η λέξη πως είναι ένα είδος σοσιαλισμού. Επίσης ο εθνικισμός είναι σοσιαλιστικής προέλευσης.

Ο Μουσολίνι τοποθετούσε τον φασισμό στο κέντρο και οι Ναζί θεωρούσαν την ιδεολογία τους συγκριτιστική. Και οι δύο, Μουσολίνι και Χίτλερ, προέρχονταν από την αριστερά. Τα σοσιαλιστικά κέντρα βρήκαν έναν κακομοίρη, τον Χίτλερ, να τον βάλουν μπροστινό, να κάνει την βρωμοδουλειά και μετά να τον σκοτώσουν και να τον αντικαταστήσουν. Διότι κακομοίρης ήταν ο Χίτλερ.

ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, εκτός το ό,τι έχουν σοσιαλιστική βάση, έχουν κοινό προορισμό, τον τελικό σοσιαλισμό όπου θα γίνει σύγκλιση των διαφόρων παραλλαγών του σοσιαλισμού. Οι κεντροδεξιοί ψηφοφόροι δεν καταλαβαίνουν πως η Νέα Δημοκρατία σκοπό έχει να παρασύρει τους ψηφοφόρους στον δρόμο του σοσιαλισμού και να καταλήξουν στον τελικό σοσιαλισμό. Αυτός ήταν ο ρόλος του Χίτλερ, συνειδητά ή ασυνείδητα.

Ευρωπαϊκή Ένωση, προώθηση της ομοφυλοφιλίας, οικολογία κλπ είναι όλες σοσιαλιστικές αντιλήψεις. Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι 100% σοσιαλιστική αντίληψη των ΣαιντΣιμονιστών, του Βίκτορα Ουγκό κλπ. Στην ΕΕ μας έβαλε ο Καραμανλής που στην διάρκεια της Κατοχής συμμετείχε στην φιλοναζιστική οργάνωση Σοσιαλιστική Ένωση, όταν ο μπροστινός των ευρωπαϊκών σοσιαλιστικών κέντρων Χίτλερ, είχε με την δύναμη των όπλων ενώσει την Ευρώπη.

Όταν οι ψηφοφόροι ψηφίζουν Νέα Δημοκρατία, ουσιαστικά βοηθούν την εξάλειψη της ελεύθερης οικονομίας και του συντηρητισμού και την αντικατάσταση της σε παγκόσμιο επίπεδο από έναν τελικό σοσιαλισμό σε μία Παγκόσμια Ολιγαρχική Σοσιαλιστική Νεοταξική Δικτατορία. Για να διασωθεί η κεντροδεξιά δεν πρέπει να ψηφίζουν Νέα Δημοκρατία αλλά ένα άλλο κόμμα.

Γίνονται προσπάθειες ώστε να βελτιωθούν κάποιες αδυναμίες του συστήματος της ελεύθερης αγοράς αλλά χωρίς να μεταβούμε σε ένα σοσιαλιστικό σύστημα. Παράλληλα θα διατηρηθεί ένας μετριοπαθής συντηρητισμός. Είτε κανείς έχει πατριωτικό φρόνημα είτε έχει νοοτροπία ανεξαρτησίας, το ίδιο και το αυτό αποτέλεσμα προκαλεί. Να μην υπάρχουν άλλοι πάνω από το κεφάλι μας. Ας το πει καθένας όπως θέλει, πατριωτισμό, ελευθερία, ανεξαρτησία.

Το θέμα είναι να διασωθεί η κεντροδεξιά, για τους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους διότι ο κρυφός στόχος της Νέας Δημοκρατίας είναι η εξάλειψη της όπως ο κρυφός στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι η εξάλειψη του κομμουνισμού. Βέβαια και τους πραγματικά δημοκράτες σοσιαλιστές, θα πρέπει να τους ενδιαφέρει να μην επικρατήσει τελικά το σχέδιο της Νέας Τάξης.

Είναι ένας ιδιότυπος σοσιαλισμός, με την δημιουργία μιας νέας αριστοκρατίας. Μια ψευτοελίτ θα συγκεντρώσει όλο τον πλούτο, θα ελέγχει τα ΜΜΕ και θα χειραγωγεί την ανθρωπότητα με πλύση εγκεφάλου και προπαγάνδα ώστε να ευγνωμονεί τον Νεοταξικό σοσιαλισμό και τους Νεοταξίτες που θα τους καταπιέζουν, θα τους εκμεταλλεύονται και θα τους εξαπατούν.

Σταδιακή σοσιαλιστικοποίηση

Παναγιώτης

Scroll to Top