Τελικός σοσιαλισμός

Τελικός σοσιαλισμός

Μπορεί οι σοσιαλιστές να πήραν τον Βανγκαρντισμό από τον κομμουνισμό και να τον μετέτρεψαν σημαντικά αλλά το έκαναν με σκοπό να εξαφανίσουν τον κομμουνισμό, τον αναρχισμό και όχι μόνο. Όπως και στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ο σκοπός του σχεδίου τους είναι να επιβάλλουν σε όλο τον κόσμο τον σοσιαλισμό, σε μία Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Σοσιαλιστική Ολιγαρχική Δικτατορία.

Έτσι εξηγείται πως στην Νέα Δημοκρατία δεν προωθούνται συντηρητικοί στις μεγάλες θέσεις. Προωθούνται ομοφυλόφιλοι, της συμμαχίας των σεξουαλικών αποκλίσεων, ναρκομανείς και γενικά μη συντηρητικοί. Η Νέα Δημοκρατία είναι μια σοσιαλιστική απάτη. Ο Καραμανλής ήταν σοσιαλιστής, Δούρειος Ίππος των σοσιαλιστικών κέντρων εξουσίας στην κεντροδεξιά.

Η Νέα Δημοκρατία υφαρπάζει τις ψήφους των συντηρητικών με σκοπό να εξαφανίσει τον συντηρητισμό και το σύστημα της ελεύθερης αγοράς. Για να μπορέσει να εξαπατήσει τους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους πρέπει να μοιάζει με κεντροδεξιά. Έτσι υιοθετεί κάποια στοιχεία της δεξιάς αλλά το κάνει για να ξεγελάσει και να προωθήσει βασικές σοσιαλιστικές ιδέες όπως η ΕΕ, η οικολογία, η ομοφυλοφιλία, οι σεξουαλικές παρεκκλίσεις και γενικά η μη συντηρητική συμπεριφορά κλπ.

Η εξήγηση του σοσιαλιστικού τύπου Βανγκαρντισμού, επιτείνει την άποψη πως ο Καραμανλισμός ήταν μια άδικη κατάρα για την Ελλάδα. Ο ένας τύπος σοσιαλισμού διαδεχόταν τον άλλο αντί να έχουμε ένα διαφορετικό πολιτικοοικονομικό σύστημα. Το σύστημα που υπήρχε για δεκαετίες ήταν της συσσώρευσης πλούτου, με την παρέμβαση κράτους και σοσιαλιστικών κέντρων εξουσίας υπέρ της σοσιαλιστικής vanguard.

Αν δεν υπήρχε ο Καραμανλισμός αλλά πραγματική κεντροδεξιά θα είχαμε πολύ μεγαλύτερη διάχυση πλούτου. Δηλαδή θα υπήρχαν περισσότεροι πλούσιοι και λιγότεροι πολύ πλούσιοι, ευνοημένοι από τον Νεοταξικού, σοσιαλιστικού, τύπου Βανγκαρντισμό. Οι σοσιαλιστές είναι οι χειρότεροι παλιάνθρωποι που προσπαθούν να επιβάλλουν το χειρότερο σύστημα.

Για να καταλάβετε τι κάνουν οι σοσιαλιστές στο τμήμα του παγόβουνου που δεν φαίνεται, φανταστείτε ό,τι πιο δόλιο, διεστραμμένο, διεφθαρμένο, κακόβουλο υπάρχει και πολλαπλασιάστε το επί δέκα. Αυτά κάνουν οι σοσιαλιστές για να επιβάλλουν παγκόσμια τον σοσιαλισμό και να εξαλείψουν κομμουνισμό, αναρχισμό, ελεύθερη οικονομία και συντηρητισμό. Στο τέλος όλοι οι υβριδικοί σοσιαλισμοί, δεξιοί και αριστεροί, θα συγκλίνουν σε ένα.

Δηλαδή ο Καραμανλικός σοσιαλισμός δεν θα είναι ο τελικός αλλά μια φάση ή ένα τμήμα του σχεδίου για τον τελικό σοσιαλισμό. Ο τελικός σοσιαλισμός θα είναι κάπου ανάμεσα στα διάφορα είδη σοσιαλισμού. Αν κρίνουμε από την Ελλάδα, θα είναι κάπου ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία που ούτως ή αλλιώς δεν έχουν μεγάλες διαφορές. Ανάμεσα από την Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ. Επομένως ο τελικός σοσιαλισμός ίσως είναι Πασοκικού τύπου, παρόλο που το ΠΑΣΟΚ παίρνει μονοψήφια ποσοστά στις εκλογές.

Αυτό βέβαια είναι απλά ένα λογικό συμπέρασμα και δεν στηρίζεται σε κάποια πληροφόρηση. Το σίγουρο είναι πως οι διάφοροι σοσιαλισμοί θα συγκλίνουν σε έναν. Εικάζω, κρίνοντας από την κατάσταση στην Ελλάδα πως θα είναι κάπου ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και στην Νέα Δημοκρατία δηλαδή εκεί που είναι το ΠΑΣΟΚ. Άρα η Νέα Δημοκρατία υπηρετεί τον δρόμο προς το ΠΑΣΟΚ δηλαδή την πασοκική ιδεολογία, τον τελικό σοσιαλισμό και μοναδική ιδεολογία σύμφωνα με τα σχέδια της ΝΤΠ – ΕΕ.

Επομένως είναι πολύ μεγάλης σημασίας γνήσιοι κεντροδεξιοί να ανακτήσουν τον χώρο της κεντροδεξιάς από τους εισβολείς δεξιούς σοσιαλιστές. Το ίδιο βέβαια πρέπει να κάνουν και στην αριστερά, αν θέλουν να εξακολουθήσει να υπάρχει η ιδεολογία τους. Αλλιώς θα γίνει όλος ο κόσμος ένας απέραντος σοσιαλισμός, με μια βαθύπλουτη, πανίσχυρη vanguard – ψευτοελίτ δηλαδή ένα απέραντο φρενοκομείο. Το σχέδιο της ΝΤΠ είναι ένας δρόμος, ο δρόμος προς την Κόλαση

Η Αντίσταση σε ΕΕ – ΝΤΠ θα δημιουργήσει μια αντί – σοσιαλιστική υβριδική ιδεολογία με βάση την ελεύθερη αγορά έναντι στην Νεοταξική υβριδική ιδεολογία που έχει ως βάση τον σοσιαλισμό και τελικό προορισμό τον σοσιαλισμό. Αν οι αριστεροί κατορθώσουν να ανακτήσουν τον χώρο τους, οι σοσιαλιστές θα βρεθούν ανάμεσα σε συμπληγάδες, θα μειωθεί η δύναμη τους και το σχέδιο τους για τελικό σοσιαλισμό δεν θα πραγματοποιηθεί.

Γαβριήλ

Scroll to Top