Ούτε ένας συντηρητικός

Ούτε ένας συντηρητικός

Είναι ένας μεγαλο-υπουργός της Νέας Δημοκρατίας που έχει πολύ αέρα και πολύ ενέργεια όταν βγαίνει στα κανάλια. Αναρωτιέται κανείς που βρίσκει αυτή την ενέργεια. Δεν θα έπρεπε να έχει τόσο πολύ αέρα και τσαμπουκά, γνωρίζοντας ο ίδιος καλύτερα από καθένα τι έχει κάνει. Θα συνεχίσουμε να το λέμε μέχρι να το χωνέψουν όλοι και περισσότερο οι ίδιοι, της Νέας Δημοκρατίας.

Όσοι ανήκουν στον οικονομικό φιλελευθερισμό δηλαδή πιστεύουν στην ελεύθερη οικονομία, ανήκουν σε δύο ξεχωριστούς πολιτικούς χώρους, τον συντηρητικό και τον μη συντηρητικό. Δεν είναι μόνοι οι ομοφυλόφιλοι που δεν ανήκουν στον συντηρητικό χώρο. Είναι επίσης όλοι της συμμαχίας σεξουαλικών αποκλίσεων όπως και οι χρήστες ναρκωτικών.

Όπως έχει εξηγηθεί δεν είναι σαφές που είναι η διαχωριστική γραμμή μεταξύ συνηθισμένης σεξουαλικής συμπεριφοράς και σεξουαλικής απόκλισης. Όμως κάποιες συμπεριφορές σαφώς και αποτελούν απόκλιση ενώ άλλες σαφώς και δεν αποτελούν. Ερωτηματικό υπάρχει για κάποιες που βρίσκονται ενδιάμεσα. Είναι πχ το δέσιμο σεξουαλική απόκλιση; Εξαρτάται πως συμβαίνει και πόσο συχνά συμβαίνει.

Ένας ομοφυλόφιλος δεν γίνεται συντηρητικός επειδή τάχθηκε κατά της ονομασίας της Βόρειας Μακεδονίας. Παρομοίως ένας σεξουαλικά αποκλίνων και χρήστης ναρκωτικών δεν γίνεται συντηρητικός επειδή πρωτοστάτησε ενάντια στην συμφωνία των Πρεσπών. Με την ίδια λογική κάποιος που υπηρετεί την ευρωπαϊκή πορεία, τον δρόμο της καταστροφής και της υποδούλωσης, δεν γίνεται πατριώτης επειδή ξεσηκώθηκε κατά της συμφωνίας των Πρεσπών.

Όλοι αυτοί είναι απλά ΜΗ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ – ΜΗ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ (για να μην πω προδότες) που τάχθηκαν κατά της συμφωνίας των Πρεσπών επειδή η στάση αυτή «πούλαγε» ή αλλιώς είχε πέραση σε ένα μεγάλο τμήμα των ψηφοφόρων. Δηλαδή για να ανήκει κανείς στον συντηρητικό χώρο της εθνικής ανεξαρτησίας πρέπει να έχει συνολική συμπεριφορά και στάση που να του το επιτρέπει.

Ο εν λόγω μεγαλο-υπουργός είναι σεξουαλικά αποκλίνων και χρήστης ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα κοκαΐνης. Εκεί οφείλεται η ενέργεια που έχει και για αυτό δεν θα έπρεπε να έχει τόσο αέρα και τσαμπουκά. Επειδή τα φιλικά προς αυτόν και την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κανάλια δεν βγάζουν τίποτα για όλους αυτούς, δεν σημαίνει πως κανείς σε αυτή την χώρα δεν τα γνωρίζει.

Μάλιστα όχι μόνο είναι πάρα πολλοί που τα γνωρίζουν αλλά και κάποιοι που ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ και αν χρειαστεί λένε πως θα τις βγάλουν, για όλα τα «μπουμπούκια» της Νέας Δημοκρατίας, είτε ήρθαν από τα δεξιά είτε ήρθαν από τα αριστερά είτε βρισκόντουσαν πάντα εκεί. Δεν είναι τα κανάλια και τα συστημικά ΜΜΕ τα μόνο μέσα πληροφόρησης.

Δυστυχώς μέσα στην Νέα Δημοκρατία δεν υπάρχει ούτε ένας συντηρητικός πατριώτης (εθνοκεντρικός ή υπέρ της ανεξαρτησίας). Όποιον και να πιάσεις ή θα είναι ομοφυλόφιλος ή θα έχει κάποια άλλη σεξουαλική απόκλιση ή θα είναι χρήστης ναρκωτικών, κυρίως κοκαΐνης. Όλοι αυτοί ανήκουν σε έναν συγκεκριμένο πολιτικό χώρο που στην Ελλάδα εκφράζεται με κόμματα όπως η Δράση και η Φιλελεύθερη Συμμαχία.

Δηλαδή είναι ομοϊδεάτες του Μάνου, του Βαλιανάτου και του Θεοδωράκη. Ε τότε γιατί τάχθηκαν κατά της συμφωνίας των Πρεσπών; Για να κοροϊδεύουν τον κόσμο, να κερδίζουν ψήφους και να ηγηθούν στο μεγάλο τμήμα των ψηφοφόρων που ήταν κατά της συμφωνίας των Πρεσπών. Όμως αυτό από μόνο του δεν αρκεί για να τους κάνει συντηρητικούς και πατριώτες.   

Δυστυχώς η Νέα Δημοκρατία είναι ένα κόμμα που ελέγχεται από την συμμαχία σεξουαλικών αποκλίσεων και ναρκομανείς. Είναι πολύ θλιβερό γιατί είναι το κόμμα εξουσίας του συντηρητικού χώρου δηλαδή όπως έχει πολλές φορές γραφτεί, μη συντηρητικοί και μη πατριώτες που ανήκουν σε άλλο πολιτικό χώρο ηγούνται στον συντηρητικό πατριωτικό χώρο. Αυτό πρέπει επιτέλους να τελειώσει και θα τελειώσει.

Σωτήρης

Scroll to Top