Σύγκλιση σοσιαλισμών

Σύγκλιση σοσιαλισμών

προηγούμενο Νεοταξικός σοσιαλισμός

Το Νεοταξικό σχέδιο είναι το μεταναζιστικό σχέδιο. Νέα Τάξη και μεταναζισμός είναι το ίδιο και το αυτό. Όταν τα σοσιαλιστικά κέντρα πίσω από τον Χίτλερ διαπίστωσαν πως δεν θα πετύχαιναν τους σκοπούς τους με τους Ναζί, συνέχισαν με την ΝΤΠ. Εξάλλου τα σοσιαλιστικά κέντρα βρίσκονταν στο παρασκήνιο.

Είχαν βάλει μπροστά τους Ναζί και αυτοί τελικά «την πλήρωσαν» δηλαδή τιμωρήθηκαν. Τα σοσιαλιστικά κέντρα κινούνταν παρασκηνιακά δηλαδή στην αφάνεια. Οι Ναζί ήταν οι μπροστινοί των σοσιαλιστικών κέντρων, αυτοί που φαινόντουσαν. Πιθανότατα βέβαια όπως έχει εξηγηθεί, κάποια στιγμή συγκρούστηκαν οι Ναζί με τα σοσιαλιστικά κέντρα που τους στήριζαν αρχικά.

Οι Νεοταξίτες φαίνεται πως προτιμούν τους σημιτικούς αναχρονιστές από τους Παπανδρεϊκούς και τους Συριζαίους. Επίσης δείχνουν προτίμηση στους Μητσοτακικούς από τους Καραμανλικούς. Μήπως οι άλλοι που δεν προτιμούν, δεν ακολουθούν τελικά τον δρόμο ΝΤΠ – ΕΕ; Η απάντηση βρίσκεται στην σύγκλιση σοσιαλισμών, αριστερού και δεξιού.

Τα σοσιαλιστικά κέντρα δημιούργησαν αριστερό σοσιαλισμό και δεξιό σοσιαλισμό για να παρασύρουν αριστερούς και δεξιούς στον δρόμο του σοσιαλισμού. Το κατάφεραν αρκετά καλά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η στάση των ψηφοφόρων για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Μεγαλύτερη υποστήριξη για την Ευρωπαϊκή Ένωση υπάρχει στην κεντροδεξιά.

Γιατί υπάρχει μεγαλύτερη υποστήριξη για την Ευρωπαϊκή Ένωση στην κεντροδεξιά; Γιατί οι κεντροδεξιοί ψηφοφόροι θεωρούν πως είναι βασικά πολιτική θέση της κεντροδεξιάς ενώ στην πραγματικότητα είναι βασική σοσιαλιστική αντίληψη. Γιατί θεωρούν οι κεντροδεξιοί ψηφοφόροι πως η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι κεντροδεξιά τοποθέτηση;

Γιατί στην Ευρωπαϊκή Ένωση μας έβαλε ο Καραμανλής που θεωρούν οι κεντροδεξιοί και δεξιοί ψηφοφόροι πως είναι κεντροδεξιός – δεξιός ενώ στην πραγματικότητα είναι σοσιαλιστής. Είναι ο εκφραστής του δεξιού σοσιαλισμού που δημιούργησαν τα σοσιαλιστικά κέντρα για να παρασύρουν τους δεξιούς ψηφοφόρους στον δρόμο του σοσιαλισμού. Τότε γιατί δείχνουν προτίμηση οι Νεοταξίτες στον Μητσοτάκη; Πως εξηγείται αυτό το παράδοξο; Εξηγείται πολύ λογικά με την σύγκλιση των σοσιαλισμών.

Οι Νεοταξίτες δημιούργησαν αριστερό και δεξιό σοσιαλισμό για να παρασύρουν τους ψηφοφόρους στον δρόμο του σοσιαλισμού και να εξαλείψουν αριστερά και δεξιά. Όμως το σχέδιο ΝΤΠ – ΕΕ δεν είναι στατικό αλλά δυναμικό δηλαδή περιλαμβάνει στάδια και εξελίσσεται. Μέσα στο σχέδιο ΝΤΠ – ΕΕ των σοσιαλιστικών κέντρων είναι η σύγκλιση αριστερού και δεξιού σοσιαλισμού στον σοσιαλισμό των Ναζί. Αυτό εκφράζουν οι αναχρονιστές Σημιτικοί και οι Μητσοτακικοί και για αυτό τους προτιμούν.

Δηλαδή ο σκοπός των Νεοταξιτών όπως και των Ναζί είναι να επικρατήσει ένα είδος σοσιαλισμού παγκόσμια και να υπάρχει ένα κόμμα, το Νεοταξικό. Αρχικά, για να καταφέρουν να παρασύρουν αριστερούς και δεξιούς στον δρόμο του σοσιαλισμού, έπρεπε ο αριστερός σοσιαλισμός να βρίσκεται κοντά στην αριστερά και ο δεξιός σοσιαλισμός κοντά στην δεξιά.

Στην συνέχεια θα γινόταν σύγκλιση σοσιαλισμών, όπερ και εγένετο. Δηλαδή ο αριστερός σοσιαλισμός θα κινούνταν προς τα δεξιά και αντιστρόφως ο δεξιός σοσιαλισμός προς τα αριστερά για να συναντηθούν στον σοσιαλισμό των Ναζί. Οι αυτοαποκαλούμενοι εκσυγχρονιστές που είναι στην πραγματικότητα αναχρονιστές είναι το στάδιο της σύγκλισης δηλαδή της μετακίνησης του αριστερού σοσιαλισμού προς τα δεξιά.

Παρομοίως οι Μητσοτακικοί είναι το στάδιο της σύγκλισης δηλαδή της μετακίνησης του δεξιού σοσιαλισμού προς τα αριστερά. Μητσοτακικοί και Σημιτικοί αναχρονιστές θα συναντηθούν ή έχουν ήδη συναντηθεί στον σοσιαλισμό των Ναζί. Καραμανλικοί και Παπανδρεϊκοί ή Συριζαίοι αποτελούν πισωγύρισμα στο σχέδιο ΝΤΠ – ΕΕ. Δεν είναι άλλος δρόμος, στον ίδιο δρόμο είναι όλοι της ΝΤΠ – ΕΕ, είναι όμως καθυστέρηση.

Φανταστείτε πως ξεκινάτε από την Αθήνα για να πάτε στην Σπάρτη. Άλλος δρόμος θα ήταν να στρίψετε δεξιά στην Κόρινθο και να πάτε δυτικά αντί για νότια δηλαδή στην Πάτρα αντί για την Σπάρτη. Αν όμως έχετε φθάσει στην Τρίπολη και γυρίσετε πίσω στην Νεμέα, αυτό δεν είναι αλλαγή κατεύθυνσης ή άλλος δρόμος αλλά καθυστέρηση.

Για αυτό οι Νεοταξίτες δεν γούσταραν τους ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ (τύπου λαϊκή δεξιά), όχι γιατί δεν ήταν στον ίδιο δρόμο αλλά γιατί ήταν καθυστέρηση στην σύγκλιση αριστερού και δεξιού σοσιαλισμού, σε έναν, τον σοσιαλισμό των Ναζί. Μετά τον Καραμανλή, σχεδιαζόταν να πάρει τα ηνία της Νέας Δημοκρατίας η Μπακογιάννη. Ίσως να σχεδιαζόταν και αντί για τον Καραμανλή. Η Μπακογιάννη θα είχε τον ίδιο ρόλο με αυτό του Σημίτη, μόνο που θα το έκανε δεξιά του κέντρου αντί για αριστερά του κέντρου.

Δηλαδή ο Καραμανλής (θείος) αρχικά παρέσυρε τους δεξιούς ψηφοφόρους στον δρόμο του σοσιαλισμού επειδή ο δικός του δεξιός σοσιαλισμός ήταν πιο κοντά στην δεξιά. Η Μπακογιάννη θα ήταν η φάση της σύγκλισης αριστερού και δεξιού σοσιαλισμού, σε ένα σοσιαλισμό, τον σοσιαλισμό των Ναζί. Δεν τα κατάφερε η Μπακογιάννη αλλά τελικά τον ρόλο της ανέλαβε ο αδελφός της με την ίδια να συγκυβερνά παρασκηνιακά μαζί με τον Σημίτη.

Επόμενο Φτωχοποίηση πλέμπας

Μάρκος

Scroll to Top