Νεοταξικός σοσιαλισμός

Νεοταξικός σοσιαλισμός

Ο Χίτλερ ήταν ενάντια στον καπιταλισμό και στον κομμουνισμό. Εκείνη την εποχή και πιο πριν, οι τρεις βασικές ιδεολογίες ήταν κομμουνισμός, σοσιαλισμός, καπιταλισμός. Τα σοσιαλιστικά κέντρα που βρίσκονταν πίσω από τον Χίτλερ, τον χρησιμοποίησαν για να καταφέρουν Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Σοσιαλιστική Ολιγαρχική Δικτατορία.

Ο σκοπός τους ήταν να επικρατήσει παγκόσμια ο σοσιαλισμός και να εξαφανίσουν τον κομμουνισμό και τον καπιταλισμό. Για αυτό, απέναντι στον Χίτλερ τελικά βρέθηκαν οι κομμουνιστές (Ρωσία, Κίνα) και οι καπιταλιστές (ΗΠΑ, Βρετανία, Καναδάς, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία). Έτυχε ο Μεταξάς να είναι αγγλόφιλος και βρεθήκαμε με τους καπιταλιστές - κομμουνιστές.

Στην διάρκεια της Κατοχής υπήρχε μια δωσιλογική οργάνωση με την ονομασία «Σοσιαλιστική Ένωση». Μεταξύ άλλων συμμετείχαν Καραμανλής, Τσάτσος, Γαρουφαλιάς, Αγγελόπουλος, Ζολώτας, Μαύρος. Όλοι ήταν φιλοχιτλερικοί, σοσιαλιστές δωσίλογοι. Υποστήριζαν την δημιουργία μιας Νέας Σοσιαλιστικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Το πρώτο Ράιχ των Ναζί ήταν η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία ενώ το δεύτερο Ράιχ ήταν η Γερμανική Αυτοκρατορία πριν τους Ναζί (1871 – 1918).

Συνεργάτες των Ναζί ήταν επίσης η Μελίνα Μερκούρη, ο θείος της, ο πατέρας του Σημίτη, ο θείος του Μεϊμαράκη, ο πατέρας του Ράλλη και πολλοί άλλοι. Τα σοσιαλιστικά κέντρα που ήταν πίσω από τον Χίτλερ αντιλήφθηκαν πως για να επικρατήσει ο σοσιαλισμός και να εξαφανιστούν ο κομμουνισμός και ο καπιταλισμός, θα έπρεπε να βάλουν «νερό στο κρασί τους».

Δημιούργησαν έτσι υβριδικούς σοσιαλισμούς, δεξιό και αριστερό, για να παρασύρουν στον σοσιαλισμό αριστερούς και δεξιούς δηλαδή κομμουνιστές και καπιταλιστές. Άλλοι σοσιαλιστές πήγαν στον αριστερό σοσιαλισμό και άλλοι στον δεξιό σοσιαλισμό. Μιτεράν, Μελίνα Μερκούρη, Σημίτης κ.α. πήγαν στον αριστερό σοσιαλισμό. Καραμανλής, Γαρουφαλιάς, Ράλλης κ.α. πήγαν στον δεξιό σοσιαλισμό.

Οι υβριδικοί σοσιαλισμοί κράτησαν κάποιες βασικές αρχές και απόψεις του σοσιαλισμού και τις ανάμειξαν με αριστερές ή δεξιές τοποθετήσεις, για τον αριστερό και δεξιό σοσιαλισμό αντίστοιχα. Μάλιστα δημιούργησαν και παραλλαγές. Στην δεξιά έχουμε δύο υβριδικούς σοσιαλισμούς, την λαϊκή δεξιά και τους φιλελεύθερους. Οι φιλελεύθεροι (Μητσοτακικοί) είναι σοσιαλιστές σε όλα, εκτός των οικονομικών. Οι λαϊκοί δεξιοί (Καραμανλικοί) διατηρούν βασικές αρχές του σοσιαλισμού όπως κρατισμός, Ευρωπαϊκή Ένωση, δωσιλογικός εθνικισμός, κρυφή προώθηση ομοφυλοφιλίας και κάθε έκφυλης συμπεριφοράς κλπ.

Και οι αριστεροί και οι δεξιοί σοσιαλιστές αποβλέπουν στα ίδια δηλαδή οι δύο σοσιαλισμοί θα συγκλίνουν σε έναν σοσιαλισμό, τον ναζιστικό. Δηλαδή ο σοσιαλισμός που θέλουν και οι αριστεροί και οι δεξιοί σοσιαλιστές να επικρατήσει είναι αυτός των Ναζί. Απλά έχουν διαφοροποιηθεί κάπως οι διάφοροι σοσιαλισμοί ώστε να παρασύρουν κομμουνιστές και καπιταλιστές και να εξαφανίσουν τον κομμουνισμό και τον καπιταλισμό.

Η εύλογη ερώτηση είναι η εξής. Καλά, όλοι αυτοί οι βαθύπλουτοι Νεοταξίτες επιχειρηματίες είναι σοσιαλιστές; Ανάθεμα κι αν είναι σοσιαλιστές οι παλιάνθρωποι αλλά τους εξυπηρετεί το Νεοταξικό σχέδιο διότι οι Νεοταξίτες, όπως οι Ναζί, θέλουν να δημιουργήσουν μια Νεοταξική ψευτοελίτ που θα συγκεντρώσει μεγάλο πλούτο σε βάρος των υπολοίπων.

Δηλαδή στον ιδανικό τους κόσμο, θα υπάρχει η ελίτ και οι μάζες. Για τις μάζες θα είναι ένα σοσιαλιστικό σύστημα παρόμοιο με των Ναζί. Η διαφορά όμως εισοδήματος και πλούτου μεταξύ ψευτοελίτ και μαζών θα είναι τεράστια. Η ελίτ θα ελέγχει τους πληβείους δηλαδή την πλέμπα με προπαγάνδα, πλύση εγκεφάλου, χειραγώγηση, εξαγορά, σοκ και δέος και διάφορους άλλους τρόπους.

Στην πλέμπα θα υπάρχει η ψευδαίσθηση της ελευθερίας, κάτι που θα ενισχύεται από την προπαγάνδα και την πλύση εγκεφάλου ενώ στην πραγματικότητα θα είναι υπό τον πλήρη και απόλυτο έλεγχο της ψευτοελίτ. Θα αφήνουν την πλέμπα να κάνει ό,τι ναρκωτικά θέλει και ό,τι ανωμαλία θέλει. Θα τους βάζουν να ψηφίζουν ενώ όλοι οι υποψήφιοι θα είναι δικοί τους. Θα νομίζουν τα φυτά πως έχουν ελευθερία και δημοκρατία.

Να απαντήσω στην ερώτηση για τους βαθύπλουτους Νεοταξίτες επιχειρηματίες. Στα παλιά τους τα παπούτσια ο σοσιαλισμός για να μην πω στα αρχ$δ$α τους και στο μ#υν$ τους (είναι και μερικές γυναίκες). Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι πως η ΝΤΠ – ΕΕ τους βοηθάει να συγκεντρώσουν μεγάλο πλούτο με μεθοδεύσεις έξω από τους νόμους και τους κανόνες της ελεύθερης αγοράς.

Δηλαδή δεν έχουν καμία σχέση με την σοσιαλιστική ιδεολογία αλλά βολεύονται πολύ καλά από το Νεοταξικό σχέδιο γιατί αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να κάνουν πολλά λεφτά. Επιφανειακά φαίνεται πως έχουμε μεικτή ελεύθερη οικονομία αλλά παρασκηνιακά και υπόγεια οι Νεοταξίτες χρησιμοποιούν κάθε αθέμιτο, ανήθικο και παράνομο τρόπο ώστε να συγκεντρώσουν μεγάλο πλούτο σε βάρος των υπολοίπων.

Δυστυχώς όλοι οι πολιτικοί και τα κόμματα στην Ελλάδα, το ίδιο σχέδιο υπηρετούν, το Νεοταξικό. Υποτίθεται πως Καραμανλής, Σημίτης, Μητσοτάκης εκφράζουν κάτι διαφορετικό αλλά μας βάζουν στον δρόμο που έχει τον ίδιο προορισμό, την Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Σοσιαλιστική Νεοταξική Ολιγαρχική Δικτατορία. Όλα τα κόμματα της Βουλής το ίδιο σχέδιο υπηρετούν. Ίσως εξαίρεση να αποτελεί το ΚΚΕ, αν και οι Νεοταξίτες χρησιμοποιούν πολύ τους Δούρειους Ίππους. Σε κάθε περίπτωση, ο σκοπός τους είναι να εξαλείψουν κομμουνισμό και καπιταλισμό και να δημιουργήσουν έναν ιδιότυπο δικτατορικό ολιγαρχικό σοσιαλισμό με μια βαθύπλουτη ψευτοελίτ και φτωχοποιημένες μάζες πληβείων.

συνέχεια Σύγκλιση σοσιαλισμών

Μάρκος

Scroll to Top