Φτωχοποίηση πλέμπας

Φτωχοποίηση πλέμπας

προηγούμενο Σύγκλιση σοσιαλισμών

Οι Νεοταξίτες δεν έχουν πλήρη έλεγχο των καταστάσεων. Έχουν ένα σχέδιο που προσπαθούν να εφαρμόσουν αλλά δεν σημαίνει πως θα τους βγει το σχέδιο. Και οι Ναζί είχαν ένα σχέδιο που τελικά δεν τους βγήκε. Το σχέδιο των Ναζί ήταν πιο φανερό. Έβλεπαν οι Έλληνες τα γερμανικά στρατεύματα και καταλάβαιναν πως είχαμε Κατοχή. Τώρα είναι πολλά παρασκηνιακά και υπάρχει πολύ μεγάλη κρυφή ατζέντα.

Δηλαδή μόνο ένα μικρό μέρος από αυτά που γίνονται φαίνονται και μόνο ένα μικρό μέρος από αυτά που θέλουν να κάνουν οι Νεοταξίτες το λένε. Η Αντίσταση σε ΕΕ – ΝΤΠ έχει αποκαλύψει το κρυφό Νεοταξικό σχέδιο αλλά δεν μπορεί να το αποδείξει όσο η ΝΤΠ – ΕΕ βρίσκεται στην διακυβέρνηση και ελέγχει την ελληνική Δικαιοσύνη.

Ένα άλλα σημείο του Νεοταξικού σχεδίου είναι η φτωχοποίηση της πλέμπας. Το πρώτο Ράιχ ήταν η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Οι Ναζί όπως και οι Νεοταξίτες θέλουν να δημιουργήσουν παρόμοιες συνθήκες. Η πλέμπα βγαίνει από τους πληβείους που ήταν η κατώτερη τάξη στην Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία δηλαδή πολίτες Β’ κατηγορίας.

Η ανώτερη τάξη ήταν οι πατρίκιοι ή άρχοντες. Η πλέμπα είχε υποχρεώσεις και περιορισμένα δικαιώματα. Η πλέμπα έπρεπε να υπηρετεί στον στρατό και να πληρώνει φόρους. Δεν μπορούσε όμως να πάρει αξιώματα. Τους επιτρεπόταν μόνο να ψηφίζουν τους νόμους που αφορούσαν αυτούς και να εκλέγουν κατώτερους άρχοντες.  

Η πλέμπα ήταν πολύ φτωχή και υπήρχε μεγάλη διαφορά πλούτου με τους πατρίκιους. Οι Νεοταξίτες θέλουν να δημιουργήσουν δύο τάξεις, την νεοταξική ψευτοελίτ και την πλέμπα. Η ψευτοελίτ δεν θα είναι βάσει ικανοτήτων και αξίας αλλά επειδή είναι δικοί τους δηλαδή συμφωνούν με τις απόψεις τους και συμμετέχουν στο σχέδιο τους.

Για να δημιουργηθούν οι πλούσιοι και οι φτωχοί, πρέπει να εξαφανιστεί η μεσαία τάξη, κάτι που το βλέπουμε στην χώρα μας αλλά και σε άλλες χώρες. Οι Νεοταξίτες εσκεμμένα «χτυπάνε» την μεσαία τάξη για να την εξαφανίσουν. Ένα παράδειγμα ήταν το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου. Οι φτωχοί δεν είχαν λεφτά να «παίξουν» στο Χρηματιστήριο. Η Νεοταξική ψευτοελίτ τα έκλεψε από την μεσαία τάξη και πάνω, ακόμα και από πλούσιους που δεν ήταν όμως δικοί τους.

Δηλαδή θέλουν να κάνουν την μεσαία τάξη πλέμπα και στην συνέχεια όλους τους φτωχούς, συμπεριλαμβανομένων και των νεόφτωχων πρώην μεσαίων, να τους φτωχοποιήσουν ακόμη περισσότεροι υπέρ τους. Τι πετυχαίνουν με την εξαφάνιση της μεσαίας τάξης και την φτωχοποίηση της πλέμπας; Το κάνουν για δύο λόγους. Και γιατί έτσι πλουτίζουν σε βάρος των υπολοίπων και γιατί αποκτούν μεγαλύτερο έλεγχο. Κατ’ αρχάς είναι παιχνίδι μηδενικού αθροίσματος (zero sum game). Δηλαδή ο συνολικός πλούτος είναι δεδομένος. Όσο εξαφανίζουν την μεσαία τάξη και φτωχοποιούν την πλέμπα, τόσο πλουτίζουν οι ίδιοι.

Όταν κάποιος ή κάποια πεινάει και του δώσει ο Νεοταξίτης ένα ξεροκόματο, θα κάνει τούμπες. Θα του πει ο Νεοταξίτης «κάτσε να σε γ@μ$σω» και ο φτωχός θα κάτσει είτε είναι άντρας είτε είναι γυναίκα. Ή μπορεί ο φτωχός να γ@μ$σει τον Νεοταξίτη, αν αυτό θέλει ο Νεοταξίτης. Αν κάποιος δεν πεινάει και του πετάξει ο Νεοταξίτης ένα ξεροκόματο, θα το πετάξει και αυτός, γιατί θα είναι χορτασμένος. Όχι μόνο δεν θα κάτσει να τον γ@μ$σει ο Νεοταξίτης αλλά ούτε καν θα πάρει το ξεροκόματο.

Όταν οι Νεοταξίτες έχουν συσσωρεύσει μεγάλο πλούτο και υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά με την πλέμπα, τότε μπορούν και ελέγχουν την πλέμπα και την κάνουν ότι θέλουν. Με τον πλούτο έχουν πολιτική και μιντιακή δύναμη. Ελέγχουν τα ΜΜΕ και έτσι προπαγανδίζουν, χειραγωγούν και εξαπατούν την πλέμπα. Οι Νεοταξίτες έχουν θέσει ως χρονικό όριο, ένα αιώνα μετά τον Χίτλερ να πετύχουν αυτά που δεν κατάφερε ο Χίτλερ δηλαδή εκεί γύρω στο 2040 – 2045, το πολύ μέχρι το 2050.

Να έχουν εγκαθιδρύσει Παγκόσμια Νεοταξική Ολιγαρχική Σοσιαλιστική Δικτατορία, με μια βαθύπλουτη νεοταξική ψευτοελίτ και φτωχοποιημένες μάζες πληβείων.  Βλέπουν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ (τύπου Καραμανλικών) και τρελαίνονται γιατί είναι καθυστέρηση σχεδίου. Όμως τρελαίνονται ακόμη περισσότερο με Brexit, Τραμπ, Μελανσόν, Λεπέν, Σαλβίνι, Πούτιν γιατί δεν είναι απλώς καθυστέρηση αλλά αλλαγή σχεδίου, του μεταναζιστικού. Στο τέλος βέβαια είναι σίγουρο πως θα ηττηθούν όπως ηττήθηκε και ο Χίτλερ.

Μάρκος

Scroll to Top