Άδικη κατάρα

Άδικη κατάρα

Εδώ και δεκαετίες έχει πέσει στην Ελλάδα μια άδικη κατάρα. Είναι η βασική αιτία που δεν μπορεί να πάει η χώρα μπροστά, όχι η μόνη αλλά η μεγαλύτερη. Το χειρότερο σύστημα είναι ο σοσιαλισμός. Οι χειρότεροι παλιάνθρωποι είναι οι σοσιαλιστές, αποτελούν απειλή για την ανθρωπότητα. Από τους σοσιαλιστές, οι χειρότεροι είναι οι κρυφο – σοσιαλιστές, οι Δούρειοι Ίπποι των σοσιαλιστικών κέντρων εξουσίας στην κεντροδεξιά.

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής εξελέγη για πρώτη φορά πρωθυπουργός το 1955. Από τότε, για εβδομήντα σχεδόν χρόνια, ο Καραμανλισμός ταλανίζει την χώρα ως άδικη κατάρα και δεν την αφήνει να προοδεύσει. Η κατάρα του Καραμανλισμού έχει φθάσει μέχρι την εποχή μας. Αν δεν απαλλαγούμε από τους Καραμανλήδες και τους συνειδητούς Καραμανλικούς δεν θα πάμε ποτέ μπροστά ως χώρα.

Υπάρχουν δύο ειδών Καραμανλικοί, οι συνειδητοί και οι εξαπατημένοι. Οι συνειδητοί έχουν πλήρη επίγνωση για τον ρόλο των Καραμανλήδων ως Δούρειων Ίππων των σοσιαλιστικών κέντρων εξουσίας στην κεντροδεξιά. Οι της συμμαχίας σεξουαλικών αποκλίσεων που προωθούν οι Καραμανλικοί στο πρώτο επίπεδο είναι συνειδητοί, ξέρουν τι ακριβώς παίζει.

Όμως πολλοί από το Β’ επίπεδο και κάτω είναι απλά εξαπατημένοι. Πιστεύουν αυτό που φαίνεται και δεν κάνουν τον κόπο να ρίξουν μια πιο προσεκτική ματιά στα πράγματα για να καταλάβουν τι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια. Δεν είναι μόνο εξαπατημένοι αλλά και βλάκες ή επιπόλαιοι και απερίσκεπτοι. Όποιος κάνει τον κόπο να εξετάσει τις καταστάσεις πιο προσεκτικά, θα καταλάβει το τμήμα του παγόβουνου που δεν φαίνεται.

Ο Καραμανλής δεν ήταν δεξιός αλλά δεξιός σοσιαλιστής, όργανο των ίδιων πανευρωπαϊκών σοσιαλιστικών κέντρων εξουσίας που ήταν πίσω από τον Χίτλερ και την ΕΕ. Ο σκοπός παραμένει ο ίδιος, Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Σοσιαλιστική Ολιγαρχική Δικτατορία. Οι τρόποι αλλάζουν, οι ιδεολογίες διαφοροποιούνται ελαφρά αλλά ο σκοπός παραμένει ο ίδιος και η βάση της ιδεολογίας πάντα ο σοσιαλισμός.

Αυτά που κάνει τώρα η ΝΤΠ – ΕΕ σε παγκόσμια και ευρωπαϊκό επίπεδο, τα έκανε ο Καραμανλής από το 1955. Ο σοσιαλισμός είναι το κατ’ εξοχή σύστημα που προκαλεί συσσώρευση πλούτου και δημιουργεί βάσει σχεδίου μια ψευτοελίτ. Μην περιμένετε να σας το πουν. Δεν τα λένε όλα, μόνα αυτά που ακούγονται ωραία. Χρειάζεται καλύτερη αντίληψη, πιο προσεκτική εξέταση και να μην χάφτετε ό,τι παραμύθια σας ξεφουρνίζουν.

Το οικονομικό μοντέλο του Καραμανλισμού είναι σοσιαλισμός με κάποια στοιχεία δεξιάς. Πριν το ΠΑΣΟΚ, ο Καραμανλής «έφτιαξε» πολλούς μεγαλοεπιχειρηματίες για να αποτελέσουν την ψευτοελίτ του. Το σχέδιο υπήρχε από τους Ναζί και μάλιστα δεν ήταν των Ναζί αλλά τους το έδωσαν τα πανευρωπαϊκά σοσιαλιστικά κέντρα εξουσίας και οι Ναζί έβαλαν τις δικιές τους πινελιές.

Στο μοντέλο της ελεύθερης αγοράς υπάρχει μεγαλύτερη διάχυση πλούτου. Ο σοσιαλισμός είναι το χειρότερο μοντέλο και οι σοσιαλιστές οι χειρότεροι παλιάνθρωποι και απειλή για την ανθρωπότητα. Συνωμοτούν διαχρονικά για εξαλείψουν τις αντίπαλες ιδεολογίες, κομμουνισμό, αναρχισμό, ελεύθερη αγορά, συντηρητισμό. Ο συντηρητισμός είναι αντίπαλη ιδεολογία σε κοινωνικά ζητήματα, όχι οικονομικά, όπως η προώθηση της ομοφυλοφιλίας από τους σοσιαλιστές κλπ.

Ο κομμουνισμός δεν απέτυχε ολοσχερώς αλλά μερικώς. Απέτυχε για την μεγάλη πλειοψηφία διότι η μεγάλη πλειοψηφία είναι καλύτερα με το σύστημα της ελεύθερης αγοράς. Όμως το σύστημα της ελεύθερης αγοράς έχει αποτύχει για τους φτωχούς και για αυτούς έχει πετύχει ο κομμουνισμός. Σαφώς και έχει αδυναμίες το σύστημα της ελεύθερης αγοράς.

Υπάρχει τρόπος αυτές οι αδυναμίες κάπως να βελτιωθούν; Και αυτό γίνεται αλλά όχι όμως με τον σοσιαλισμό, αριστερό, μεσαίο ή δεξιό. Μπορεί να διαμορφωθεί μια αντί-σοσιαλιστική ιδεολογία που να ενσωματώνει λίγα στοιχεία αριστεράς στο σύστημα της ελεύθερης οικονομίας και στον συντηρητισμό. Ίσως τελικά να μην είναι πάρα πολύ μακριά από τον δεξιό σοσιαλισμό καραμανλικού τύπου αλλά θα έχει μεγάλες διαφορές σε σημαντικά σημεία.

Το σπουδαιότερο από όλα αποτελεί πως δεν θα είναι υβριδικός σοσιαλισμός και δεν θα ελέγχεται από τα σοσιαλιστικά κέντρα εξουσίας που ήταν πίσω από τον Χίτλερ και είναι πίσω από την ΕΕ και την ΝΤΠ. Βάσει του σχεδίου της ΝΤΠ θα υπάρξει σταδιακή σύγκλιση των διαφορετικών σοσιαλισμών ώστε στο τέλος να μείνει ένας. Επομένως ο δεξιός σοσιαλισμός καραμανλικού τύπου είναι το όχημα για τον τελικό σοσιαλισμό που μάλλον θα μοιάζει με αυτόν των Ναζί.

Οι Μητσοτάκηδες δεν αποτελούν μεγάλο πρόβλημα. Είναι προφανές πως δεν ανήκουν στην κεντροδεξιά και ήρθαν της προσκολλήσεως επειδή δεν τους ήθελαν στην Ένωση Κέντρου και στο ΠΑΣΟΚ λόγω της Αποστασίας. Είναι πιο δύσκολο αυτό να γίνει κατανοητό για τους Καραμανλήδες και τους συνειδητούς Καραμανλικούς.

Χρειάζεται μια προσεκτική ματιά και αναγνώριση σοσιαλιστικών σημαδιών όπως η ΕΕ, η προώθηση της ομοφυλοφιλίας, η οικολογία, ο κρατισμός κλπ. Στους Καραμανλήδες και στους Καραμανλικούς βρίσκεται το μεγάλο εμπόδιο. Μόλις οι γνήσιοι κεντροδεξιοί κατορθώσουν να ανακτήσουν τον χώρο από τους εισβολείς, απατεώνες, Καραμανλικούς του δεξιού σοσιαλισμού, οι Μητσοτάκηδες θα πάνε εκεί απ’ όπου ήρθαν, στο ΠΑΣΟΚ.  

Πέτρος

Scroll to Top