Σταδιακή σοσιαλιστικοποίηση

Σταδιακή σοσιαλιστικοποίηση

Διάσωση κεντροδεξιάς και αριστεράς

Για να γίνει κατανοητό, ο Χίτλερ ήταν αυτοφωράκιας ενός συστήματος, τουλάχιστον στην αρχή. Διάφορα νυχτερινά κέντρα, έχουν έναν αυτοφωράκια. Όταν οι αστυνομικοί ζητούν τον υπεύθυνο για κάποια παράβαση, παρουσιάζεται ο αυτοφωράκιας και τον μπουζουριάζουν. Και τον Χίτλερ τον μπουζούριασαν. Μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα της Μπυραρίας, έκανε ανεπιτυχή απόπειρα αυτοκτονίας στο σπίτι του Λούντεντορφ. Καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλακή που μετατράπηκαν σε οκτώ μήνες.

Ο Χίτλερ ήταν κακομοίρης. Τέσσερα από τα αδέλφια του είχαν πεθάνει, στο σπίτι ζούσαν μαζί με ετεροθαλή αδέλφια, με τον πατέρα του είχε κακές σχέσεις, οι αγροτικές δρατηριότητες του οποίου είχαν αποτύχει παταγωδώς, η μητέρα του που τον στήριζε πέθανε από καρκίνο του μαστού όταν ήταν 18 χρονών (ο Χίτλερ). Δεν τέλειωσε γυμνάσιο και για αυτό τον απέρριψαν δύο φορές από την Ακαδημία Καλών Τεχνών στην Βιέννη. Έμενε σε κέντρα αστέγων, δούλευε ως ανειδίκευτος εργάτης και ζωγράφιζε. Ήταν ξένος (Αυστριακός), πάμφτωχος, αμόρφωτος, ομοφυλόφιλος και πιθανώς εγγονός Εβραίου.

Τα σοσιαλιστικά κέντρα του έδωσαν τον Σιδηρού Σταυρό Πρώτης Τάξης στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο, εξαιρετικά σπάνιο για τον βαθμό και την ειδικότητα του. Έτσι έμεινε στο στρατό μετά, μπήκε στην κατασκοπία του στρατού και πήρε εντολή να διεισδύσει στο κόμμα DAP που είχε αντικομμουνισιτκή και αντικαπιταλιστική ιδεολογία. Από το DAP (Κόμμα Γερμανών Εργατών) προήλθε το Ναζιστικό κόμμα. Πληρωνόταν από το γερμανικό κράτος για να εκτελεί το σχέδιο των σοσιαλιστικών κέντρων. Δείχνει τον μακροχρόνιο σχεδιασμό αλλά και την συνωμοτική στάση των ευρωπαϊκών σοσιαλιστικών κέντρων.

Για να προσδιορίσει κανείς, πότε ακριβώς «τα έσπασε» ο Χίτλερ με τους αρχικούς συμμάχους του, θα πρέπει να μελετήσει λεπτομερώς την ζωή του. Πάντως κάποια στιγμή κατάλαβε πως όσοι τον ανέβασαν, τον είχαν για σφάξιμο, να τους κάνει την βρωμοδουλειά και να φέρουν μετά άλλο. Ίσως για αυτό στράφηκε με μεγάλο μένος, εναντίον αρχικών συμμάχων του που τον ανέβασαν στα πρώτα στάδια της πολιτικής του καριέρας.

Τι σχέση έχει ο Χίτλερ, με τον δυστύχημα των τρένων στα Τέμπη; Έχει πολύ μεγάλη σχέση! Αν παρακολουθείτε όλη αυτή την εξέλιξη από τον Χίτλερ στην ΕΕ που έχει περιγραφεί με πολλές λεπτομέρειες σε προηγούμενα άρθρα, θα καταλάβετε ποιος είναι ο σκοπός του Νεοταξικού συστήματος, όσων δηλαδή υποστηρίζουν το σχέδιο ΝΤΠ-ΕΕ.

Δεν είναι ο σκοπός τους τα συμφέροντα του λαού και η πρόοδος της χώρας αλλά η τελική επικράτηση του σοσιαλισμού ως της μοναδικής ιδεολογίας και η εγκαθίδρυση Ευρωπαϊκής και Παγκόσμιας Σοσιαλιστικής Ολιγαρχικής Νεοταξικής Δικτατορίας. Είναι ο ίδιος σκοπός με του Χίτλερ είτε το είχε συνειδητοποιήσει είτε δεν το είχε ο ίδιος συνειδητοποιήσει. Πάντως το είχαν συνειδητοποιήσει τα ευρωπαϊκά σοσιαλιστικά κέντρα που τον ανέβασαν για να είναι ο αυτοφωράκιας που θα τους κάνει την βρωμοδουλειά.

Και ο Καρμανλής, ανάλογος του Χίτλερ ήταν. Γεννήθηκε στην Τουρκία, τότε η Πρώτη Σερρών ήταν Κιουπκιοϊ της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Οι Καραμανλήδες είναι οι τουρκόφωνοι ελληνικής καταγωγής της Καραμανίας, δηλαδή της Νότιας Ανατολίας. Ο πατέρας του ήταν φτωχός δάσκαλος με άλλα έξι παιδιά. Τον έστειλε στην Νέα Ζύχνη για το Ημιγυμνάσιο, στις Σέρρες και μετά στην Αθήνα για το Γυμνάσιο.

Στην συνέχεια μπήκε στην Νομική. Τι λεφτά να του έστελνε ο πατέρας του, φτωχός δάσκαλος με άλλα έξι παιδιά; Σε μεγάλη ηλικία, λόγω της προφοράς του, κάποιες φράσεις του δεν ήταν κατανοητές. Όταν είχε έρθει από τις Σέρρες δεν θα τον καταλάβαινε κανείς. Κάποιοι θα γέλαγαν μαζί του. Ήταν ένας φτωχός, μισό-ξένος, ομοφυλόφιλος που μίλαγε με περίεργη, καθόλου εκλεπτυσμένη, προφορά και δεν τον καταλάβαιναν.

Όπως ο Χίτλερ, έτσι και ο Καραμανλής, τοποθετήθηκε από κάποια κέντρα για να κάνει την βρωμοδουλειά που μάλλον ήταν η είσοδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Επίσης ανέλαβε την σταδιακή σοσιαλιστικοποίηση της κεντροδεξιάς. Οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές της ΕΕ είναι οι κεντροδεξιοί ψηφοφόροι ενώ είναι καθαρά σοσιαλιστική αντίληψη. Μην με πιστεύετε εμένα επειδή το λέω. Ψάξτε το σε βιβλία ή στο Ίντερνετ και θα το διαπιστώσετε.

Πέρασε το πρώτο οικολογικό νομοσχέδιο το 1978, με υπουργό Περιβάλλοντος τον Μάνο, την δασική νομοθεσία που ο Σημίτης έκανε ακόμη αυστηρότερη. Δημιούργησε το αδελφάτο της Νέας Δημοκρατίας και προωθούσε ομοφυλόφιλους στον κρατικό και κομματικό μηχανισμό. Όλα αυτά είναι βάσει σχεδίου. Λίγο - λίγο και σιγά - σιγά, οι κεντροδεξιοί ψηφοφόροι θα γίνουν σοσιαλιστές, χωρίς να το καταλάβουν, ώστε να επικρατήσει ο τελικός σοσιαλισμός σε μια Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Σοσιαλιστική Ολιγαρχική Δικτατορία.

Το δυστύχημα στα Τέμπη συνδέεται με τα οικονομικά χάλια της χώρας που προήλθαν από την ευρωπαϊκή πορεία, την συμμετοχή στην Ευρωζώνη και την κακοδιαχείριση των ευρωπαϊστών. Δεν τους ενδιαφέρει αν η χώρα βρίσκεται σε τραγική οικονομική κατάσταση. Το μόνο που βλέπουν είναι η συνέχιση του σχεδίου για Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Σοσιαλιστική Ολιγαρχική Δικτατορία. Αυτό μόνο τους ενδιαφέρει και τίποτα άλλο.

Με τον έλεγχο των ΜΜΕ, την συσσώρευση πλούτου, την δημιουργία μιας ψευτοελίτ, την προπαγάνδα και την πλύση εγκεφάλου, κατορθώνουν να διατηρούνται στην εξουσία. Κάνουν το άσπρο μαύρο. Ενώ πηγαίνουμε κατά διαόλου, παρουσιάζουν πως πηγαίνουμε καλά. Ενώ η ευρωπαϊκή πορεία ήταν καταστροφική, την παρουσιάζουν ως ευεργετική.

Εμπόδιο στην πρόοδο

Παναγιώτης

Scroll to Top