Ελβετικό τυρί η ΝΤΠ-ΕΕ

Ελβετικό τυρί η ΝΤΠ-ΕΕ

Κανένας φραγμός

Πρέπει να καταλάβετε πως Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ είναι ακριβώς το ίδιο. Είναι διαφορετικοί τύποι σοσιαλισμού που σκοπό έχουν την σύγκλιση σοσιαλισμών σε ένα τελικό σοσιαλισμό. Δεν ξέρουμε ποιος θα είναι αυτός ο τελικός σοσιαλισμός. Πιθανολογούμε πως θα είναι το Τρίτος Δρόμος, μια ιδεολογία που είναι πολύ δημοφιλής μεταξύ των Νεοταξιτών.

Είναι στον χώρο της κεντροαριστεράς, περισσότερο προς το κέντρο από τους περισσότερους σοσιαλδημοκράτες. Ο σοσιαλισμός είναι το χειρότερο σύστημα. Όπως έχει εξηγηθεί, η πλειοψηφία των ανθρώπων είναι καλύτερα με την ελεύθερη οικονομία. Υπάρχει όμως μια μειοψηφία που υποφέρει αλλά αυτοί όμως είναι καλύτερα με τον κομμουνισμό παρά με τον σοσιαλισμό. Στο θολωμένο τους μυαλό βλέπουν τον σοσιαλισμό ως το τέλειο σύστημα αλλά στην πραγματικότητα είναι το χειρότερο. 

Επειδή έγινε πολύς λόγος για ρυθμούς ανάπτυξης, ο σοσιαλισμός δεν είναι ιδεολογία της ανάπτυξης αλλά υποτίθεται της αλληλεγγύης. Ψηλότεροι ρυθμοί ανάπτυξης πιάνονται με την ελεύθερη οικονομία. Καταβάλλεται προσπάθεια από την Αντίσταση σε ΕΕ-ΝΤΠ να διορθωθούν κάποιες ατέλειες του συστήματος της ελεύθερης οικονομίας.

Επιπλέον, ο σοσιαλισμός της ΝΤΠ έχει διάφορες ιδιαιτερότητες. Δημιουργεί μια ψευτοελίτ, μια νέα αριστοκρατία, με βασικό χαρακτηριστικό την αφοσίωση στην ιδεολογία και τον σκοπό της ΝΤΠ. Αυτή η ψευτοελίτ όπως οι παλιοί αριστοκράτες, θα συγκεντρώσει όλον τον πλούτο. Θα υπάρχει σοσιαλισμός στην πλέμπα δηλαδή δεν θα υπάρχουν μεγάλες διαφορές εισοδήματος και πλούτου μεταξύ των φτωχών αλλά με την νεοταξική αριστοκρατία, οι διαφορές θα είναι τεράστιες.

Μια ψευτοελίτ θα έχει όλον τον πλούτο και οι υπόλοιποι θα είναι πολύ φτωχοί. Η νεοταξική αριστοκρατία θα ελέγχει τα ΜΜΕ. Με την πλύση εγκεφάλου που θα γίνεται στην πλέμπα, θα είναι πολύ ευχαριστημένοι από την ζωή τους επιφανειακά αλλά πιο βαθιά θα είναι πολύ δυστυχισμένοι. Η ψευτοελίτ θα αποφασίζει για τα πάντα και η πλέμπα θα εκτελεί τις αποφάσεις, κυρίως με πλύση εγκεφάλου. Σε όποιους δεν περνάει η πλύση εγκεφάλου, θα εφαρμόζονται άλλοι μέθοδοι.

Ειδικά το πρόβλημα είναι στη Νέα Δημοκρατία. ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ ανήκουν υποτίθεται στον σοσιαλιστικό χώρο, αν και ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε από τον κομμουνιστικό. Επομένως δεν είναι μεγάλη απάτη να είναι στον δρόμο για τον τελικό σοσιαλισμό. Βέβαια δεν λένε πως θα είναι μια Ολιγαρχική Δικτατορία με την ψευτοελίτ να παίζει τον ρόλο της νέας αριστοκρατίας.

Η Νέα Δημοκρατία υποτίθεται πως υποστηρίζει την ελεύθερη οικονομία ενώ παρασύρει τους ψηφοφόρους στον δρόμο του σοσιαλισμού, στον δρόμο της Νέας Τάξης που θέλει να καταργήσει ελεύθερη οικονομία και κομμουνισμό, για να επικρατήσει μόνο μια ιδεολογία, ένας τελικός σοσιαλισμός που μάλλον θα είναι ο Τρίτος Δρόμος.

Έχει ήδη γραφτεί πως πρέπει να δημιουργηθούν συμπληγάδες για τους σοσιαλιστές ώστε να γίνει σύμπτυξη τους. Δηλαδή ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία να γίνουν ένα κεντροαριστερό κόμμα, με ιδεολογία τον Τρίτο Δρόμο. Αν θέλουμε να έχουμε δημοκρατία, χρειάζεται ένα άλλο κόμμα στην κεντροδεξιά με ιδεολογία αντί-Τρίτου-Δρόμου και πιθανώς ένα ποσοστό στον κομμουνιστικό χώρο. Αλλιώς θα έχουμε σοσιαλιστική δικτατορία, με μόνη ιδεολογία τον τελικό σοσιαλισμό που μάλλον θα είναι ο Τρίτος Δρόμος.

Αυτά δεν είναι ζητήματα και καταστάσεις που απασχολούν μόνο τους Έλληνες αλλά διεθνή. Διότι ο σκοπός των σοσιαλιστικών κέντρων είναι να εγκαθιδρύσουν Παγκόσμια Νεοταξική Ολιγαρχική Σοσιαλιστική Δικτατορία. Δηλαδή επηρεάζονται όλες οι χώρες του κόσμου. Για αυτό αναπτύσσεται η Αντίσταση σε ΕΕ - ΝΤΠ. Κάθε μέρα που περνάει ισχυροποιείται όλο και περισσότερο.

Η Αντίσταση σε ΕΕ - ΝΤΠ έχει διεισδύσει στα ανώτατα κλιμάκια της Νέας Τάξης, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έτσι έχει κατορθώσει να αντλήσει πολλές πληροφορίες τις οποίες διαρρέει. Κάποιοι από τους υψηλόβαθμους Νεοταξίτες, λίγοι, είναι στην πραγματικότητα πράκτορες της Αντίστασης και ενημερώνουν την Αντίσταση για όλα όσα ετοιμάζει η ΝΤΠ.

Η ΝΤΠ δηλαδή το σύστημα που έχει δημιουργήσει, με την ψευτοελίτ ή την νέα αριστοκρατία στην κορυφή, είναι σαν ένα ελβετικό τυρί, γεμάτη τρύπες από τις διεισδύσεις των πρακτόρων της Αντίστασης. Η Αντίσταση ξέρει τι έχει κάνει η ΝΤΠ και τι πρόκειται να κάνει. Η ελληνική Αντίσταση έχει πλήρη λίστα με πολλές πληροφορίες όλων των Νεοταξιτών και φαντάζομαι το ίδιο συμβαίνει σε πολλές άλλες χώρες.

Η Αντίσταση εφαρμόζει επιλεκτικό αμοραλισμό, μόνο απέναντι στους Νεοταξίτες ούτως ώστε να αντισταθμίσει τον ακόλαστο αμοραλισμό των Νεοταξιτών που δεν έχουν κανένα φραγμό προκειμένου να πετύχουν τον σκοπό τους, την εξάλειψη κομμουνισμού και ελεύθερης οικονομίας και την εγκαθίδρυση Παγκόσμιας Σοσιαλιστικής Ολιγαρχικής Νεοταξικής Δικτατορίας

Υπάρχουν μόνο δύο πιθανότητες. Η μία είναι να γίνει κάποια γενικότερη συνθηκολόγηση. Αν δεν επέλθει κάποια συνθηκολόγηση, η ΝΤΠ θα ηττηθεί σίγουρα. Αυτοί που κυβερνούν τώρα σε διάφορες χώρες, αύριο (δηλαδή στο μέλλον) δεν θα είναι. Στις περισσότερες χώρες θα κυβερνούν αντί-Νεοταξίτες και το σχέδιο της ΕΕ - ΝΤΠ θα εγκαταλειφθεί. Οι Νεοταξίτες δεν έχουν καταλάβει πως τους δίνεται μια τεράστια ευκαιρία, με μια συνθηκολόγηση τύπου τριχοτόμησης Ευρώπης-ΕΕ-ΝΑΤΟ.

Θωμάς

Scroll to Top