Κανένας φραγμός

Κανένας φραγμός

Έχουν γραφτεί πάρα πολλά για την σχέση ΝΤΠ - ΕΕ με τους Ναζί. Είναι οι συνεχιστές των Ναζί. Τα ευρωπαϊκά σοσιαλιστικά κέντρα πάντοτε πίστευαν και εξακολουθούν να πιστεύουν πως ο σοσιαλισμός είναι το τέλειο σύστημα και απλώς οι άνθρωποι δεν έχουν την πολιτική ωριμότητα να το αναγνωρίσουν. Επομένως, σύμφωνα με το δικό τους σκεπτικό, έπρεπε να επιβάλλουν τον σοσιαλισμό παγκόσμια. Η παλιά αριστοκρατία, θα αντικαθίστατο από μία νέα αριστοκρατία ή ψευτοελίτ. Χαρακτηριστικό της θα ήταν η απόλυτη αφοσίωση στην ιδεολογία, τον σκοπό και τους ηγέτες.

Το ερώτημα που τους απασχολούσε ήταν πως θα το πετύχαιναν. Χρησιμοποίησαν την στρατιωτική δύναμη της Γερμανίας και τον ιμπεριαλισμό των Γερμανών, για την δημιουργία της μεγάλης Γερμανίας. Συμπληρωματικά στην Γερμανία ήταν Ιταλία και Ιαπωνία. Βρήκαν κάποιον, τον Χίτλερ, να κάνει για λογαριασμό τους την βρωμοδουλειά. Ο Χίτλερ όπως και ο Μουσολίνι προέρχονταν από την αριστερά.

Ο Χίτλερ στα νιάτα του ήταν ένας μποέμ, ομοφυλόφιλος, πάμφτωχος ζωγράφος. Ο πατέρας του ήταν νόθο παιδί του δεκαοκτάχρονου γιου μιας Εβραϊκής οικογένειας και της νεαρής υπηρέτριας τους. Ευνοήθηκε από Εβραίους αξιωματικούς. Παρασημοφορήθηκε και παρουσιάστηκε ως ήρωας ενώ δεν ήταν στην πρώτη γραμμή. Αφού ο Χίτλερ εκτελούσε τον σκοπό του, θα τον αντικαθιστούσαν, πιθανότατα σκοτώνοντας τον.

Ο Χίτλερ, για να πετύχει τον σκοπό του θα χρησιμοποιούσε κάθε μέσον. Δεν υπήρχε κανένας φραγμός. Θα γινόταν αντιπαθής στην ανθρωπότητα. Το ήξεραν αλλά θα έβαζαν στην θέση του έναν άλλο που θα τον παρουσίαζαν ως τον καλό. Ίσως ο αντί-Χίτλερ που θα αντικαθιστούσε τον Χίτλερ, να ήταν αυτός που θα οργάνωνε την δολοφονία και ανατροπή του Χίτλερ. Όμως η Τάξη Πραγμάτων που θα δημιουργούσε ο Χίτλερ θα παρέμενε. Είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα, ήταν υποχείριο των ευρωπαϊκών σοσιαλιστικών κέντρων που τον ανέβασαν πολιτικά και τον χρησιμοποίησαν για να πετύχουν την Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Ολιγαρχική Σοσιαλιστική Δικτατορία

Ενδεχομένως ο Χίτλερ να ήταν πατριώτης και να υπηρετούσε τον σκοπό της μεγάλης Γερμανίας. Ίσως ο Χίτλερ αργότερα να το αντιλήφθηκε και να κατάλαβε πως σκόπευαν να τον ξεφορτωθούν σκοτώνοντας τον. Είναι μια εξήγηση, γιατί στράφηκε ενάντια σε αρχικούς συμμάχους του που τους κυνήγησε λυσσαλέα. Βέβαια και ο Στάλιν σκότωσε πάρα πολλούς συντρόφους του, φοβούμενος πως θα του έπαιρναν την θέση, πιθανώς σκοτώνοντας τον.

Το σχέδιο απέτυχε, διότι τα σοσιαλιστικά κέντρα δεν είχαν έλεγχο σε χώρες όπως η Ρωσία, η Βρετανία και οι ΗΠΑ. Επίσης δεν είχαν πλήρη έλεγχο της Γερμανίας, του Ναζιστικού κόμματος και του Χίτλερ. Πιθανώς, ο Χίτλερ, από ένα σημείο και μετά, συνέχισε μόνος του το σχέδιο για την μεγάλη Γερμανία που στην πραγματικότητα ήταν το όχημα των ευρωπαϊκών σοσιαλιστικών κέντρων για Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Σοσιαλιστική Ολιγαρχική Δικτατορία.

Μετά την αποτυχία τους στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, το σχέδιο των ευρωπαϊκών σοσιαλιστικών κέντρων διαφοροποιήθηκε. Αντί στην δύναμη των όπλων, στηρίχτηκε σε οικονομική δύναμη, δημιουργία απόλυτα αφοσιωμένης ψευτο-ελίτ, συσσώρευση πλούτου, έλεγχο των ΜΜΕ, προπαγάνδα, πλύση εγκεφάλου, εξαγορά κλπ. Έχουν εξηγηθεί λεπτομερώς σε πολλά προηγούμενα άρθρα. Αναζητήστε τα!

Δημιούργησαν υβριδικές σοσιαλιστικές ιδεολογίες για να παρασύρουν τους υποστηρικτές των δύο αντίπαλων πολιτικοοικονομικών συστημάτων που ήθελαν να εξαλείψουν, τον κομμουνισμό και τον καπιταλισμό. Θα παρέσυραν με τα υβριδικά σοσιαλιστικά συστήματα, σταδιακά τους ψηφοφόρους, στον δρόμο του σοσιαλισμού. Στα τελευταία στάδια θα γινόταν σύγκλιση σοσιαλισμών σε ένα τελικό σοσιαλισμό.

Για τον σκοπό αυτό δεν είχαν κανένα φραγμό. Η μόνη διαφορά ήταν πως δεν θα χρησιμοποιούσαν την δύναμη των όπλων. Για την Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Σοσιαλιστική Ολιγαρχική Δικτατορία δεν θα δίσταζαν να κλέψουν, να κοροϊδέψουν, να εξαπατήσουν, να συνεργαστούν με τον Διάβολο όπως πχ τμήματα του οργανωμένου εγκλήματος.

«Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» σύμφωνα με την αντίληψη τους. Αφού επιτευχθεί ο σκοπός, οι άνθρωποι θα είναι ευτυχισμένοι σε μια Σοσιαλιστική Δικτατορία όπου παραπάνω από το 95% θα είναι φτωχοί και μια ψευτοελίτ ή ολιγαρχία θα έχει συγκεντρώσει όλο τον πλούτο. Όπως είπε κάποιος Νεοταξίτης «δεν θα έχετε τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι».

Στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, πέθαναν ογδόντα εκατομμύρια άνθρωποι. Τα ευρωπαϊκά σοσιαλιστικά κέντρα δέχτηκαν αυτό το κόστος σε ανθρώπινες ζωές, προκειμένου να επιτευχθεί ο ιερός σκοπός της Παγκόσμιας Σοσιαλιστικής Δικτατορίας. Νομίζετε εσείς πως ιδρώνει το αυτί τους που σκοτώθηκαν 57 συνάνθρωποι μας στα Τέμπη;

Νομίζετε πως τους νοιάζει αν η χώρα είναι οικονομικά κατεστραμμένη και δεν είναι η μοναδική; Το μόνο που τους νοιάζει είναι να επιτευχθεί η Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Σοσιαλιστική Δικτατορία όπου η πλέμπα δεν θα έχει τίποτα και θα είναι ευτυχισμένη. Τους νοιάζουν οι ρυθμοί ανάπτυξης, το μέσο εισόδημα σε ισοτιμία αγοραστικής δύναμης, τα καλύτερα συστήματα στον κόσμο και όλα αυτά που αναφέρονται εδώ μέσα;

Μία κοπέλα μάλλον έγινε χαλκομανία. Πιστεύετε πως στενοχωριούνται; Είναι ο καρκίνος που σκοτώνει την χώρα. Παριστάνουν τους στενοχωρημένους για να τους ψηφίσει ο κόσμος. Αν δεν ξυπνήσει ο κόσμος, θα πετύχουν τον σκοπό τους. Σκοπός τους είναι να διατηρήσουν την εξουσία, να μην διαταραχτεί η ευρωπαϊκή πορεία και να συνεχιστεί ο δρόμος προς την Παγκόσμια Ολιγαρχική Σοσιαλιστική Δικτατορία.  

Ελβετικό τυρί η ΝΤΠ-ΕΕ

Θωμάς

Scroll to Top