Ο καρκίνος της χώρας

Ο καρκίνος της χώρας

Ο Καραμανλής είναι γαλλόδουλη Νέα Δημοκρατία και η Μπακογιάννη είναι γερμανόδουλη Νέα Δημοκρατία. Ο Σημίτης είναι γερμανόδουλο ΠΑΣΟΚ και ο Βενιζέλος γαλλόδουλο ΠΑΣΟΚ. Όλοι αυτοί είναι πίσω από τον Μητσοτάκη. Ο Καραμανλής δεν τον στηρίζει προσωπικά αλλά τον στηρίζει έμμεσα στηρίζοντας το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Όλοι αυτοί είναι το ίδιο, ίδια συμμορία. Ανταγωνίζονται μεταξύ τους για τις καρέκλες αλλά έχουν τον ίδιο σκοπό, τον σκοπό των Ναζί, Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Ολιγαρχική Σοσιαλιστική Δικτατορία.

Ο θείος Καραμανλής, η Μελίνα Μερκούρη, ο πατέρας του Σημίτη και πολλοί άλλοι ήταν συνεργάτες των Γερμανών. Ο Καραμανλής συμμετείχε στο γκρουπ Σοσιαλιστική Ένωση με διάφορους άλλους δωσίλογους που αργότερα εξελίχθηκαν σε «σημαντικούς» πολιτικούς. Μετά την αποτυχία του Χίτλερ για Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Ολιγαρχική Σοσιαλιστική Δικτατορία, άλλαξε το σχέδιο των ευρωπαϊκών σοσιαλιστικών κέντρων που ήταν πίσω από τον Χίτλερ και τον έφεραν στην εξουσία.

Κάποιοι υποστηρικτές των Ναζί έγιναν σοσιαλδημοκράτες όπως η Μερκούρη και ο Μιτεράν ενώ άλλοι έγιναν λαϊκοί δεξιοί όπως ο Καραμανλής. Η λαϊκή δεξιά είναι αραιωμένος προδοτικός εθνικοσοσιαλισμός. Όλα είναι παραλλαγές του σοσιαλισμού, έχουν ως βάση τον σοσιαλισμό. Στις τελευταίες φάσεις του σχεδίου ΕΕ - ΝΤΠ, οι διάφορες παραλλαγές του σοσιαλισμού θα συγκλίνουν σε μία.

Τον άξονα Γερμανίας - Ιταλίας του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, τα ευρωπαϊκά σοσιαλιστικά κέντρα, τον άλλαξαν σε άξονα Γερμανίας - Γαλλίας. Στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, ως μέσο για την Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Ολιγαρχική Σοσιαλιστική Δικτατορία χρησιμοποιήθηκε η στρατιωτική δύναμη της Γερμανίας και ο επεκτατικός εθνικισμός των Γερμανών.

Οι Γερμανοί νόμιζαν πως ο Χίτλερ υπηρετούσε τα γερμανικά συμφέροντα. Τα ευρωπαϊκά σοσιαλιστικά κέντρα χρησιμοποίησαν τον Χίτλερ για να πετύχουν Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Ολιγαρχική Σοσιαλιστική Δικτατορία. Είχαν σκοπό να τον αντικαταστήσουν. Δηλαδή θα έκανε ο Χίτλερ την βρωμοδουλειά και μετά θα τον ξεφορτωνόντουσαν και θα έβαζαν έναν που θα τον παρουσίαζαν «ως τον καλό».

Ο εθνικισμός είναι σοσιαλιστικής προέλευσης. Πατέρας του είναι ο πρώιμος σοσιαλιστής Ρουσώ. Εθνικισμός είναι η αντιμετώπιση ενός έθνους, μιας χώρας ως όλον με συνεργασία των τάξεων αντί για την πάλη του κομμουνισμού. Κάποιοι εθνικιστές είναι πατριώτες ενώ άλλοι είναι προδότες. Ο θείος της Μελίνας Μερκούρη ήταν αρχηγός του μόνου νόμιμου κόμματος της Κατοχής, του εθνικιστικού κόμματος που ήταν άκρως προδοτικό.

Την δύναμη των όπλων του Άξονα, την αντικατέστησαν με οικονομική δύναμη, έλεγχο των ΜΜΕ, προπαγάνδα και πλύση εγκεφάλου. Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς. Οι Καραμανλήδες δεν έχουν διαφορά από τον Σημίτη και τους Μητσοτάκηδες. Απλά απευθύνονται σε διαφορετικά ακροατήρια, διαφορετικά τμήματα του εκλογικού σώματος και βάζουν το ανάλογο προσωπείο.

Οι Καραμανλήδες βάζουν το προσωπείο του πατριώτη επειδή απευθύνονται στο πατριωτικό ακροατήριο. Ο Σημίτης βάζει το προσωπείο του δημοκράτη και οι Μητσοτάκηδες του φιλελεύθερου. Στην πραγματικότητα όλοι είναι δωσίλογοι φασίστες όπως ήταν στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Το πραγματικό τους πρόσωπο θα αποκαλυφθεί όταν αποκτήσουν τον πλήρη έλεγχο και εγκαθιδρύσουν Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Ολιγαρχική Σοσιαλιστική Δικτατορία.

Αυτός είναι ο σκοπός τους. Πίσω από αυτούς υπάρχουν αντιδημοκρατικά, προδοτικά κέντρα που τους στηρίζουν. Δεν είναι μόνοι τους, είναι οι μπροστινοί ενός προδοτικού, φασιστικού συστήματος που σκοπό έχει την εγκαθίδρυση Σοσιαλιστικής Δικτατορίας στην Ευρώπη και στον κόσμο. Στο σύστημα αυτά κρατάει από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και πιθανώς από πολύ πριν. Συντηρείται από τους απογόνους συνεργατών των Ναζί, την ψευτοελίτ των Ναζί. Αυτός είναι ο καρκίνος της χώρας.

Αυτοί είναι πίσω από τον Μητσοτάκη. Όλοι είναι στον ίδιο δρόμο. Στον ίδιο δρόμο έβαλαν τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Τσίπρα. Πιθανώς να μην ήταν εξαρχής αλλά τους έβαλαν στην συνέχεια. Η κεντροδεξιά θα λογαριαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ αφού όμως απαλλαγεί από τους καταστροφείς της χώρας και τους εξολοθρευτές του ελληνικού λαού, Μητσοτάκηδες, Καραμανλήδες και όλους τους ευρώδουλους Νεοταξίτες.

Αυτό είναι το σύστημα που έφερε την χώρα στην τραγική κατάσταση. Είναι όλοι δωσίλογοι που δεν υπηρετούν τα συμφέροντα του ελληνικού λαού αλλά το σχέδιο ΕΕ - ΝΤΠ για Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Ολιγαρχική Σοσιαλιστική Δικτατορία. Αν δεν αφαιρεθεί ο καρκίνος, η χώρα θα πεθάνει. Μας περιμένουν πολύ χειρότερα. Ξυπνήσε επιτέλους!

Μάρκος

Scroll to Top