Η ψευτοελίτ των Ναζί

Η ψευτο-ελίτ των Ναζί

Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος, εκτός από πόλεμος χωρών ήταν και πόλεμος ιδεολογιών. Ο σκοπός του Χίτλερ και των σοσιαλιστικών κέντρων που τον ανέβασαν, ήταν η Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Σοσιαλιστική Δικτατορία, με την κατάργηση των άλλων δύο πολιτικοοικονομικών συστημάτων, του κομμουνισμού στην Σοβιετική Ένωση και της ελεύθερης οικονομίας σε ΗΠΑ, Βρετανία, Καναδά, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία.

Το κρυφό σχέδιο των Ναζί περιλάμβανε την δημιουργία εγχώριων ψευτο-ελίτ στις κατεχόμενες χώρες, πιστών α) στην Γερμανία β) στον σοσιαλισμό. Στην αρχική ψευτο-ελίτ ήταν ο Τσολάκογλου, ο πατέρας του Σημίτη, ο θείος της Μελίνας Μερκούρη, ο πατέρας του Ράλλη και άλλοι πολλοί δωσίλογοι. Ο Τσολάκογλου και ο Γεώργιος Μερκούρης γεννήθηκαν το 1886, ο Ιωάννης Ράλλης το 1878. Οι Ναζί και τα πανευρωπαϊκά σοσιαλιστικά κέντρα που τους υποστήριζαν, προέβλεπαν για τους συνεχιστές της αρχικής ψευτοελίτ.

Ο Καραμανλής γεννήθηκε το 1907, ο Γεώργιος Μαύρος το 1909, ο Κωνσταντίνος Τσάτσος το 1899, ο Πέτρος Γαρουφαλιάς το 1901, ο Ξενοφών Ζολώτας το 1904, ο Άγγελος Αγγελόπουλος το 1904. Ήταν όλοι περίπου συνομήλικοι και είκοσι με τριάντα χρόνια νεότεροι από την αρχική ψευτο-ελίτ που είχαν εγκαταστήσει οι Ναζί. Προετοιμάζονταν για να τους αντικαταστήσουν ως η εγχώρια, προδοτική ψευτοελίτ που θα ενεργούσε κατ’ εντολών των Ναζί. Όλοι αυτοί μαζί με άλλους συμμετείχαν στην φιλοναζιστική ομάδα «Σοσιαλιστική Ένωση» στην περίοδο της Κατοχής.

Σχεδόν όλοι ήταν γερμανο-σπουδασμένοι, γερμανόφιλοι και σοσιαλιστές. Εξαίρεση αποτελούσε ο Καραμανλής που είχε σπουδάσει στην Ελλάδα μόνο. Μπήκε στην ομάδα με σύσταση ενός ή περισσότερων εραστών του. ΗΠΑ – Βρετανία και Ρωσία νίκησαν τελικά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και η προδοτική ομάδα «Σοσιαλιστική Ένωση» βρέθηκε αρχικά στην πλευρά των ηττημένων.

Λίγους μήνες μετά την αποχώρηση των Ναζιστικών στρατευμάτων, ξεκίνησαν τα Δεκεμβριανά και ο Εμφύλιος Πόλεμος. Οι περισσότεροι δωσίλογοι φιλοναζιστές εντάχθηκαν στο αντικομμουνιστικό στρατόπεδο και μετά το τέλος του Εμφυλίου, βρέθηκαν με τους νικητές. Ακολούθησε ο Ψυχρός Πόλεμος. Οι ΗΠΑ έκαναν το μεγάλο λάθος να αξιοποιήσουν το σύστημα των Ναζί. Το ίδιο έκαναν και οι Σοβιετικοί στην Ανατολική Ευρώπη. Από καθαρά ιστορική τύχη, οι δωσίλογοι της Κατοχής, αντί να εκτελεστούν, βρέθηκαν με τους νικητές.

Στο κρυφό σχέδιο των Ναζί, περιλαμβανόταν η συσσώρευση πλούτου από τους ίδιους και την ψευτο-ελίτ τους. Από τους δωσίλογους της φιλοναζιστικής ομάδας «Σοσιαλιστική Ένωση», αυτός που διέγραψε την πιο σημαντική (με αρνητική χροιά) πολιτική πορεία ήταν ο Βαλλιανάτος της εποχής εκείνης, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Δεν ήταν ούτε πατριώτης ούτε κεντροδεξιός αλλά ένας ομοφυλόφιλος, δωσίλογος, σοσιαλιστής που έμεινε σε όλη του την ζωή ταγμένος στην ιδέα της Ευρωπαϊκής Σοσιαλιστικής Ένωσης των Ναζί. Από της μεγαλύτερες καταστροφές του Νεοελληνικού κράτους ήταν ο Καραμανλής και οι συνεχιστές του δηλαδή τα ανίψια του.

Για όσους δεν το έχουν καταλάβει, αυτοί που μας κυβέρνησαν ήταν η ψευτοελίτ των Ναζί, αυτοί που οι Ναζί προόριζαν να τοποθετήσουν στην εξουσία για να ενεργούν κατόπιν εντολών τους. Από όλους αυτούς, ο πιο «σημαντικός» με αρνητική χροιά, ήταν ο Καραμανλής. Όταν μεγάλωναν σε ηλικία ή πέθαιναν, αξιοποιούσαν τα πανευρωπαϊκά σοσιαλιστικά κέντρα, τα παιδιά τους, τα ανίψια τους, τα εγγόνια τους. Έτσι έδωσαν στον Γεώργιο Ράλλη την Πρωθυπουργία, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης των υπηρεσιών του πατέρα του κατά την διάρκεια της Κατοχής. Τον έκαναν πρωθυπουργό, δίνοντας του έτσι πολλούς πόντους στις επερχόμενες εκλογές που δεν κατόρθωσε όμως να τις κερδίσει.

Ο Παπανδρέου είχε μια σχέση αγάπης – μίσους με τις ΗΠΑ αλλά του γερμανογαλλικού κύκλου δεν ήταν σίγουρα. Ο Παπανδρέου, στα τελευταία του, ζήτησε από τον Λαλιώτη να κάνει ό,τι μπορεί για να μην γίνει ο Σημίτης Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Ο Λαλιώτης του το υποσχέθηκε, αλλά ο γερμανογαλλικός κύκλος στον οποίο είχε εξέχουσα θέση η πρώην συνεργάτιδα των Ναζί, Μελίνα Μερκούρη, είχε ήδη αποφασίσει να κάνει τον Σημίτη πρωθυπουργό.

Ο Καραμανλής στην επταετία, ίσως και νωρίτερα, προσκύνησε την Γαλλία. Οι Γερμανοί όμως εκτιμούσαν ιδιαίτερα το γεγονός πως τους είχε προσκυνήσει στην Κατοχή. Μας έβαλε στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ο Σημίτης στην Ευρωζώνη, υλοποιώντας έτσι τροποποιημένο το σχέδιο των Ναζί για Ευρωπαϊκή Σοσιαλιστική Ένωση. Ο Καραμανλής είχε μυηθεί στο κρυφό σχέδιο των Ναζί όταν βρισκόταν στην ομάδα «Σοσιαλιστική Ένωση».

Ο Καραμανλισμός δεν είναι ελεύθερη αγορά αλλά εφαρμόζει το κρυφό σχέδιο των Ναζί που είναι σοσιαλιστικό. Στην κρυφή ατζέντα των σοσιαλιστών και των Ναζί είναι η δημιουργία της ψευτοελίτ και η συσσώρευση πλούτου για πολιτική και μιντιακή δύναμη. Ο θείος Καραμανλής, ο Σημίτης, ο ανιψιός Καραμανλής, πάνω – κάτω το ίδιο σύστημα εφάρμοζαν, σοσιαλιστικό. Δεν προωθούσαν την ευημερία της χώρας αλλά την συσσώρευση πλούτου από την ψευτοελίτ δηλαδή την ευημερία των δικών τους, φιλικά προσκείμενων επιχειρηματιών ή αλλιώς της δικής τους ολιγαρχίας.

Οι Καραμανλήδες παρίσταναν τους κεντροδεξιούς ενώ ήταν δεξιοί σοσιαλιστές.Στην Ελλάδα δεν είχαμε ποτέ ελεύθερη οικονομία διότι ο Καραμανλής που παρίστανε τον κεντροδεξιό και κατόρθωσε να ηγείται στην κεντροδεξιά, ήταν δεξιός σοσιαλιστής, ευνοώντας την συσσώρευση πλούτου από την δική του ψευτοελίτ. Ο Σημίτης δήλωνε σοσιαλιστής. Σαφέστατα και ο Σημίτης ήταν επίσης επιζήμιος για την χώρα.

Ο Σημίτης όμως δεν ανήκει σε πολιτική δυναστεία όπως οι Καραμανλήδες που μας καταδυναστεύουν από το 1955, προωθώντας την ψευτοελίτ τους, σε βάρος της ευημερίας όλων των υπολοίπων και παριστάνοντας τους κεντροδεξιούς ενώ δεν είναι. Και ο Σημίτης είναι κακό αλλά οι Καραμανλήδες είναι πολύ μεγαλύτερο κακό. Ο Μητσοτάκης είναι Καραμανλής + Σημίτης. Τον υποστήριξε ο Σημίτης για να γίνει αρχηγός της ΝΔ και πρωθυπουργός αλλά τον στηρίζει και ο Καραμανλής καθώς στηρίζει την ΝΔ.

Απόστολος

Scroll to Top