Χάθηκε η άλλη άποψη

Χάθηκε ή άλλη άποψη

Διπρόσωποι απατεώνες Νεοταξίτες

Μετά είναι η άλλη ηλιθιότητα για την διάκριση σε βάρος αυτών που έχουν παραπάνω κιλά. Ο Μητσοτάκης διέγραψε την Αφροδίτη Λατινοπούλου από τη ΝΔ επειδή υποστήριξε πως η Δανάη Μπάρκα δεν μπορεί να προβάλλεται σαν πρότυπο καθώς τα παραπάνω κιλά δεν κάνουν καλό στην υγεία. Ούτε οι πλαστικές όμως κάνουν καλό στην υγεία.

Αυτή είναι άλλη μια ηλιθιότητα της ΝΤΠ – ΕΕ πως δήθεν δεν είναι πολιτικά ορθό να μην υπάρχουν παρουσιαστές με παραπάνω κιλά στα κανάλια. Είναι μεγαλό-απατεώνες! Έβαλαν μία – δύο «και καλά για ξεκάρφωμα». Παλαιότερα είχαν μια εκπομπή ο Χάρης Βαρθακούρης, γιος του Πάριου, με την γυναίκα του Αντελίνα η οποία είχε παραπάνω κιλά. Και μια άλλη κοκκινομάλα βαμένη… πως την λένε… πρέπει να έχει παραπάνω κιλά.

Γιατί δεν είναι το ποσοστό των παρουσιαστριών με παραπάνω κιλά ανάλογο με αυτό του πληθυσμού; Γιατί δεν βγάζουν κάποιες εκατόν πενήντα (150) κιλά; Γιατί δεν έχουν κακάσχημες, ρυτιδιασμένες, βλογιοκομμένες παρουσιάστριες; Γιατί δεν έχουν γριές; Γιατί δεν έχουν γκαβές, ψευδές, κουτσές, κουλές, ανάπηρες παρουσιάστριες; Γιατί οι Νεοταξίτες είναι απατεώνες και ηλίθιοι. Δεν είναι πολιτικά ορθό να κάνουν διάκριση σε κάποιους με παραπάνω κιλά αλλά είναι πολιτικά ορθό να κάνουν διάκριση σε όλους τους άλλους.

Δηλαδή μπορούν να κάνουν διάκριση σε κακάσχημους, ρυτιδιασμένους, βλογιοκομμένους, γέρους, γκαβούς, στραβούς, ψευδούς, κεκέδες, κουτσούς, ανάπηρους, νάνους κλπ. Ή δεχόμαστε πως οι παρουσιαστές θα πρέπει να έχουν μια καλή εμφάνιση σύμφωνα με τα πρότυπα της εποχής και μία καλή εκφορά του λόγου ή δεν μπορεί να γίνεται διάκριση σε όλες τις άλλες κατηγορίες, εκτός από μία, αυτούς με τα παραπάνω κιλά. Επίσης αυτοί με τα παραπάνω κιλά θα πρέπει να είναι αναλογικά το ίδιο με τον γενικότερο πληθυσμό και να περιλαμβάνονται πάρα πολύ χοντροί.

Αν δεχτούμε το δεύτερο, γιατί να μην μεταφερθεί σε ηθοποιούς, τραγουδιστές και άλλους performers; Μπορεί να μεταφερθεί και στα μοντέλα; Μετά όμως χάνεται η έννοια της ομορφιάς, αν έχουμε κακάσχημα, χοντρά, κοντά, αγύμναστα μοντέλα. Αν δεχτούμε το πρώτο δηλαδή πως οι παρουσιαστές θα πρέπει να έχουν μια καλή εμφάνιση σύμφωνα με τα πρότυπα της εποχής, τότε θα πρέπει να ισχύει και για τους άνδρες, όχι μόνο για τις γυναίκες. Είναι σεξιστικό σχεδόν όλες οι γυναίκες παρουσιάστριες να είναι ωραίες ενώ πολλοί άντρες είναι σκατόφατσες, σαπιοκοιλιάδες.

Τους ενδιαφέρουν τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων, των μεταναστών κλπ αλλά εξόντωσαν χωρίς οίκτο έναν λαό ολόκληρο, τον ελληνικό. Για τις χιλιάδες αυτοκτονίες, τους άστεγους, τα συσίτια και όλα αυτά που προκάλεσαν δεν είχαν καμία απολύτως ευαισθησία. Αυτό δεν τους ενοχλεί. Η ΝΤΠ – ΕΕ είναι απέραντο φρενοκομείο που έχει δημιουργηθεί από μια συμμορία απατεώνων.

Αυτά που πρεσβεύουν δεν έχουν αρχή και τέλος. Τα ζητήματα δεν είναι μόνα αυτά που ανέφερα. Τα ζητήματα είναι πάρα πολλά. Προσπαθούμε να τα καλύψουμε από εδώ αλλά όπως και να το κάνουμε, ένας ιστότοπος δεν έχει την ίδια απήχηση με τα κανάλια ή μια εφημερίδα ευρείας κυκλοφορίας. Για αυτό σας παρακαλούμε να διαδίδεται τις απόψεις που εκφράζονται εδώ. Στην Ελλάδα, πρώτο πολύ σημαντικό βήμα είναι να καθαρίσουμε την κεντροδεξιά από μπάηδες, γκέηδες, οικολόγους, δωσίλογους, Βενιζελόσπορους και να γίνει γνήσια όπως θα έπρεπε πάντα να είναι.

Από εκεί στράβωσε όλη η ιστορία διότι οι σοσιαλιστές ήταν πάντοτε επιπόλαιοι, απερίσκεπτοι, ουτοπικοί, αλλόκοτοι, ανεδαφικοί, αλλοπρόσαλοι, αιθεροβάμονες, αντιφατικοί, άκρως μπερδεμένοι, σε μία διαρκή σύγχυση. Δεν υπήρχε πραγματική κεντροδεξιά να το εξισορροπήσει. Δεν υπήρχε η άλλη άποψη να εκφραστεί δημόσια ώστε να μπορέσει ο κόσμος να διακρίνει το σωστό από το λάθος. Ήταν και είναι η ίδια άποψη, η σοσιαλιστική, λίγο δεξιότερα. Η υποτιθέμενη δεξιά ήταν σοσιαλισμός, λίγο δεξιότερα από τους άλλους σοσιαλιστές.

Μπορεί το κέντρο να μην παίρνει μεγάλα ποσοστά ούτε στην Ελλάδα και ούτε σε καμία χώρα αλλά η πορεία των περισσότερων χωρών βρίσκεται στο κέντρο, από την εξισορρόπηση μεταξύ κεντροαριστεράς και κεντροδεξιάς, κυρίως των κομμάτων εξουσίας ή συγκυβέρνησης. Δεν χρειάζεται κόμμα του κέντρου, εκτός αν έχουμε μόνο ένα κόμμα. Η εξισορρόπηση μεταξύ κεντροαριστεράς και κεντροδεξιάς είναι το κέντρο.  

Η Νέα Δημοκρατία έβαλε την χώρα στην καταστροφική Ευρωπαϊκή πορεία. Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι αντίληψη ουτοπικών σοσιαλιστών. Το πρώτο οικολογικό νομοσχέδιο το πέρασε ο θείος Καραμανλής με υπουργό τον Μάνο. Η Νέα Δημοκρατία διοικείται άτυπα από το αδελφάτο που προωθεί ομοφυλόφιλους στο κόμμα και στον κρατικό μηχανισμό όταν δεν θα έπρεπε να υπάρχουν καθόλου ομοφυλόφιλοι στον συντηρητικό χώρο.  

Κάθε μέρα που περνάει με Μητσοτάκηδες και Καραμανλήδες να έχουν δύναμη και εξουσία είναι άλλη μια μέρα που η χώρα βυθίζεται ακόμη περισσότερο. Δεν τους αναγνωρίζουμε ως ηγέτες της κεντροδεξιάς. Δεν δεχόμαστε καν πως βρίσκονται στην κεντροδεξιά. Άλλη κεντροδεξιά χρειάζεται που θα εξισορροπήσει τα πράγματα και θα δώσει στους πολίτες να καταλάβουν ποιο είναι το σωστό.

Στράτος

Scroll to Top