Διπρόσωποι απατεώνες Νεοταξίτες

Διπρόσωποι απατεώνες Νεοταξίτες

Πρέπει λίγο να ξυπνήσετε και να καταλάβετε τι γίνετε. Σας δουλεύει η ΝΤΠ – ΕΕ κανονικά. Το παίζει ο Παντσέρι εργατοπατέρας και πηγαινοερχόντουσαν τα βαλιτσάκια με τα εκατομμύρια. Ο Παντσέρι συνδέεται με τον Μητσοτάκη με συνδετικό κρίκο την Καϊλή. Δηλαδή η Καϊλή ήταν στο σύστημα που είχε φτιάξει ο Παντσέρι αλλά και στο σύστημα που προωθεί τον Μητσοτάκη.

Ο Μητσοτάκης παριστάνει τον οικολόγο και έχει σύμφωνα με πληροφορίες σπίτι οκτακοσίων (800) τμ στην Κηφισιά, εκτός από το άλλο στον Περιφερειακό του Λυκαβηττού για να είναι κοντά στο Μαξίμου. Η Μαρέβα, η οικολόγα έχει άπειρα πανάκριβα ρούχα. Οι Νεοταξίτες δεν είναι μόνο στην Ελλάδα. Είναι διάφοροι σταρ με τεράστια σπίτια, όχι σε μία αλλά σε διάφορες πόλεις, καμιά δεκαριά αυτοκίνητα πολυτελείας, ατέλειωτα πανάκριβα ρούχα και το παίζουν οικολόγοι.

Πόση ενέργεια και πόσες πρώτες ύλες χρειάζονται για να κατασκευαστεί ένα τεράστιο σπίτι, πέρα από την ενέργεια και πρώτες ύλες που χρειάζεται για θέρμανση-ψύξη και συντήρηση; Για να κατασκευαστεί οτιδήποτε καταναλώνονται ενέργεια και πρώτες ύλες. Για να μεταφερθεί οτιδήποτε καταναλώνεται ενέργεια. Για να κατασκευαστεί ένα μεταφορικό μέσον χρειάζονται ενέργεια και πρώτες ύλες. Για να αποθηκευτεί οτιδήποτε χρειάζεται ενέργεια. Για να κατασκευαστεί αποθηκευτικός χώρος χρειάζονται ενέργεια και πρώτες ύλες. Για να κατασκευαστεί ένας εμπορικός χώρος χρειάζονται ενέργεια και πρώτες ύλες.    

Πέτυχε κανείς στην ζωή του, έκανε πολλά λεφτά και θέλει να έχει τεράστια σπίτια, αυτοκίνητα πολυτελείας και πανάκριβα ρούχα; Ας τα έχει αλλά να μην παριστάνει τον οικολόγο. Ή το ένα ή το άλλο, όχι όλα υπέρ τους! Αν θέλει να είναι οικολόγος, θα πρέπει να περιορίζεται στα απαραίτητα διότι οτιδήποτε άλλο πέρα από αυτά είναι άνευ αιτίας σπατάλη ενέργειας και φυσικών πόρων. Ένας πραγματικός οικολόγος ακολουθεί λιτότητα, φειδώ, οικονομικότητα.

Ένα αυτοκίνητο χρειάζεται, το πολύ 1600 κ.εκ. σε μέγεθος ανάλογο με τις ανάγκες. Όσοι έχουν οικογένεια με παιδιά χρειάζονται ένα μεγαλύτερο. Για τους υπόλοιπους, ανύπαντρους ή με παιδιά που έχουν φύγει, ένα μικρό αυτοκίνητο είναι αρκετό. Παρκάρεται και πιο εύκολα. Έχουν κάτι τεράστια αυτοκίνητα με τεράστιες μηχανές και παριστάνουν τους οικολόγους. Απατεώνες είναι, όχι οικολόγοι! Έχουν δικαίωμα να πάρουν μεγάλο αυτοκίνητο με πολλά κυβικά, αν έχουν τα χρήματα αλλά να μην παριστάνουν τους οικολόγους οι παλιό-απατεώνες.

Επί τη ευκαιρία να επιστήσω την προσοχή σε μία παράλειψη. Γίνεται μια προσπάθεια να αντικατασταθούν αυτοκίνητα, ηλεκτρικές συσκευές κλπ με νεότερα που καταναλώνουν λιγότερο, είναι οικολογικά ή είναι φιλικότερα προς το περιβάλλον. Δεν λαμβάνεται υπόψη πως για την κατασκευή, μεταφορά, αποθήκευση, εμπορία οποιουδήποτε νέου προϊόντος καταναλώνονται πρώτες ύλες και ενέργεια.  

Επειδή κανείς είναι πλούσιος μπορεί να έχει κάπως μεγαλύτερο, ωραιότερο, νεότερο σπίτι σε μία καλή περιοχή. Όμως τα εκατόν πενήντα (150) τμ είναι αρκετά για μία τετραμελή οικογένεια. Ο Μητσοτάκης ήθελε οκτακόσια τετραγωνικά (800) και δύο σπίτια, ακόμα και τώρα που έχουν φύγει τα παιδιά του. Μπορεί να έχει ένα ακριβότερο, καινούριο αυτοκίνητο, καλύτερης μάρκας, μέχρι 1600 κ.εκ. και στο μέγεθος που του είναι απαραίτητο. Όλη αυτή η συμμορία των Νεοταξιτών είναι απατεώνες.

Είναι σαν αυτό που λέμε για τους ομοφυλόφιλους. Θέλουν να είναι ομοφυλόφιλοι; Δικαίωμα τους αν τους αρέσει και την βρίσκουν. Μπορούν να γίνουν πολιτικοί και αρχηγοί κόμματος. Μην παριστάνουν όμως τους συντηρητικούς οι παλιό-απατεώνες. Δεν μπορούν να βρίσκονται στον συντηρητικό χώρο οι παλιό-απατεώνες. Ο Μητσοτάκης είναι κατάπτυστος όταν μιλάει για θέματα ομοφυλόφιλων.

Είναι κοινό μυστικό πως γίνεται διάκριση κατά ετεροφυλόφιλων εδώ και δεκαετίες. Σε όλους τους χώρους γίνεται αλλά περισσότερο σε πολιτικό, μιντιακό και καλλιτεχνικό χώρο. Στον καλλιτεχνικό μας ενδιαφέρει λίγο, μόνο στο βαθμό που κάποιοι καλλιτέχνες επηρεάζουν την κοινή γνώμη λόγω αναγνωρισιμότητας και συμπάθειας που τους έχει το κοινό.

Στους άλλους δύο χώρους μας ενδιαφέρει πάρα πολύ διότι είναι κατ’ εξοχήν οι χώροι που επηρεάζουν την κοινή γνώμη σε πλείστα θέματα. Μπορούμε να πούμε πως ο καλλιτεχνικός την επηρεάζει ξώφαλτσα ενώ οι άλλοι δύο ευθέως και σημαντικά. Το χειρότερο από όλα είναι πως η μεγαλύτερη διάκριση σε βάρος των ετεροφυλόφιλων γίνεται στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας που υποτίθεται πως είναι συντηρητικό.

Κανονικά δεν θα έπρεπε να βρίσκονται καθόλου ομοφυλόφιλοι και γενικότερα σεξουαλικά αποκλίνοντες. Στο κόμμα που δεν θα έπρεπε να βρίσκονται καθόλου ομοφυλόφιλοι, ηγούνται ομοφυλόφιλοι. Αυτό δεν είναι κάτι καινούριο αλλά έχει ξεκινήσει από τον ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας, είχε δημιουργήσει έναν κύκλο ομοφυλόφιλων που άτυπα διοικούσαν τον κόμμα.

Δηλαδή σύμφωνα με ΝΤΠ – ΕΕ δεν είναι σωστή η διάκριση σε βάρος των ομοφυλόφιλων αλλά είναι σωστή η διάκριση σε βάρος των ετεροφυλόφιλων. Μητσοτάκηδες και Καραμανλήδες έχουν κάνει τεράστια ζημιά και στην κεντροδεξιά και στην χώρα. Πρέπει να εκλείψουν το συντομότερο δυνατόν για να πάει μπροστά η χώρα. Είναι το εμπόδιο στην ευημερία της χώρας. Υπάρχει δρόμος για την ευημερία της χώρας αλλά τον εμποδίζουν Μητσοτάκηδες και Καραμανλήδες. Δεν αντέχονται άλλο πιά!

Χάθηκε η άλλη άποψη

Στράτος

Scroll to Top