Φύγετε Βενιζελόσποροι και γκέι

Φύγετε Βενιζελόσποροι και γκέι

Ο Μητσοτάκης είχε πει πως θα ήταν πολύ χαρούμενος αν ο γιος ήταν γκέι. Κανονικά έπρεπε να βγει δημόσια ο Καραμανλής και να του απαντήσει: «Τι λες ρε καραγκιόζη. Που νομίζεις πως βρίσκεσαι; Στον ΣΥΡΙΖΑ ή στη Φιλελεύθερη Συμμαχία;» Πως να το κάνει όμως αφού σύμφωνα με φήμες και πληροφορίες, είναι και αυτός ΛΟΑΤΚΙ όπως και πολλά μεγάλα ονόματα της Νέας Δημοκρατίας;

Μην ξεχνάμε πως η εκπούστευση της κεντροδεξιάς έγινε από τους Καραμανλήδες, όχι τους Μητσοτάκηδες. Ο Καραμανλής ήταν αυτός που έφερε τους Βενιζελόσπορους στο συντηρητικό χώρο, βαφτίζοντας τους κεντροδεξιούς. Μόνο ένας άνθρωπος που δεν ήταν στην πραγματικότητα κεντροδεξιός θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο. Ένας γνήσιος κεντροδεξιός δεν θα έφερνε ποτέ Βενιζελόσπορους στην κεντροδεξιά γιατί θα σεβόταν τον χώρο. Ο Καραμανλής εκπούστευσε και βενιζελοποίησε την κεντροδεξιά διότι δεν ήταν πραγματικά κεντροδεξιός.

Τα βήματα του ακολούθησε ο ανιψιός του που μας «κατσικώθηκε και αυτός στο σβέρκο» ως πρωθυπουργός. Ποιον υποστήριξε ο ανιψιός Καραμανλής για αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές; Τον έναν τον Ντοράκη, τον Μεϊμαράκη. Ο άλλος ο Ντοράκης ήταν ο «κολλητός του», ο Βουλγαράκης που έβγαιναν συνέχεια μαζί με τις γυναίκες τους. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είχε τέσσερα παιδιά και δύο πολιτικά παιδιά, τον Μεϊμαράκη και τον Βουλγαράκη.

Οι δύο Ντοράκηδες ήταν σαν αδέλφια της Ντόρας, ψιθυρίζεται πως μπορεί να υπήρχε και άλλου είδους σχέση. Δηλαδή ο Καραμανλής είχε τον έναν Ντοράκη κολλητό και τον άλλο τον προωθούσε για Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Τον έκανε για λίγο προσωρινό Πρόεδρο τον Ιούλιο του ΄15 και θα τον έκανε και μετά τις εσωκομματικές εκλογές, αν δεν εμφανιζόταν ο από μηχανής Σημίτης.

Η Ντόρα «και καλά» υποστήριζε φανερά μαζί με τους υπόλοιπους γαλλογερμανόδουλους τον αδελφό της Ντοράκη Μεϊμαράκη αλλά κρυφά τον άλλο αδελφό (ή γιό;) της Κυριάκο Μητσοτάκη που παρίστανε τον αμερικανόφιλο αλλά στην πραγματικότητα ήταν και αυτός γαλλογερμανόδουλος. Η Ντόρα το έπαιζε σε διπλό ταμπλό και θα ήταν μέσα στα πράγματα με οποιαδήποτε έκβαση της εσωκομματικής εκλογικής αναμέτρησης. Βέβαια η καλύτερη περίπτωση για αυτήν ήταν αυτό που συνέβη διότι κατόρθωσε έτσι να συγκυβερνήσει.

Είναι δικαίωμα του Μητσοτάκη να χαίρεται αν ο γιος του είναι γκέι. Σύμφωνα με φήμες, ο γιος του δεν τα είχε με την Σάκκαρη αλλά τον προπονητή της. Επίσης ο ίδιος ο Μητσοτάκης είναι (σύμφωνα με φήμες) μπάι και αναφέρονται ονόματα επώνυμων με τους οποίους έχει συνευρεθεί ερωτικά, ανάμεσα τους και γνωστός τραγουδιστής. Βέβαια μπορεί αυτά να μην ισχύουν και να είναι «ράδιο αρβύλα». Κάποιες φήμες είναι αλήθεια και κάποιες δεν είναι.

Μπάι δεν λέγεται όποιος έχει πάει λίγες φορές στην ζωή του με γυναίκες αλλά όποιος συνευρίσκεται ερωτικά και με άντρες και με γυναίκες. Γκέι είναι αυτοί που συνευρίσκονται με άντρες, ενεργητικοί ή παθητικοί, ακόμη κι αν κάποιες φορές στο παρελθόν είχαν πάει με γυναίκες. Δεν είναι ξεκάθαρος ο διαχωρισμός των μπάι από τους γκέι. Δεν είναι ο αριθμός των γυναικών που καθορίζει τους μπάι αλλά κατά πόσο στο παρόν πηγαίνουν και με γυναίκες.

Δεν αρνούμαστε πως ένας πολιτικός μπορεί να είναι γκέι. Δεν αρνούμαστε πως ένας γκέι μπορεί να είναι αρχηγός κόμματος. Δεν αρνούμαστε πως μπορεί να γίνει πρωθυπουργός, αν τον ψηφίσει ο κόσμος αφού το δηλώσει ανοιχτά. Δεν μπορεί όμως γκέι να βρίσκονται στον συντηρητικό χώρο, πόσο μάλλον να ηγούνται και να εκλέγονται πρωθυπουργοί από τις ψήφους των συντηρητικών ψηφοφόρων.

Ούτως ή αλλιώς οι Μητσοτάκηδες δεν ανήκουν στον χώρο της κεντροδεξιάς. Και να μην είναι μπάι ο Μητσοτάκης δεν ανήκει στον χώρο της κεντροδεξιάς. Κακώς τους έφερε ο Καραμανλής που έκανε πάρα πολλά λάθη. Τα φιλικά προς αυτόν ΜΜΕ προσπαθούσαν να τον παρουσιάσουν ως μεγάλη πολιτική μορφή αλλά στην πραγματικότητα ήταν ένας κάκιστος κυβερνήτης που έκανε πολλά στραβά και λίγα σωστά.

Οι Μητσοτάκηδες είναι Βενιζελόσποροι, όχι μόνο ιδεολογικά αλλά και πραγματικά. Η μητέρα του παππού του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν η αδελφή του Βενιζέλου. Τώρα υπάρχει το ερώτημα αν «η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα». Οι Βενιζέλοι έφτιαξαν τους Μητσοτάκηδες ή οι Μητσοτάκηδες τους Βενιζέλους; Αν το πάρουμε χρονολογικά, τότε οι Μητσοτάκηδες έφτιαξαν τους Βενιζέλους.

Οι Μητσοτάκηδες δεν ανήκουν στην κεντροδεξιά. Το πολύ να δεχτούμε πως ανήκουν στον χώρο Δράσης – Φιλελεύθερης Συμμαχίας που σε άλλες χώρες εκπροσωπείτε από κόμματα όπως το FDP της Γερμανίας, οι Liberal Democrats της Βρετανίας και το Renaissance (Μακρόν) της Γαλλίας. Οι κεντροδεξιοί τους θεωρούν σοσιαλιστές και οι σοσιαλιστές κεντροδεξιούς.

Όμως στον ίδιο χώρο ανήκουν και οι Καραμανλήδες και όλοι οι ΛΟΑΤΚΙ. Ένας γκέι μπορεί να είναι πολιτικός, αρχηγός κόμματος, πρωθυπουργός αλλά δεν μπορεί να είναι συντηρητικός. Αυτά τα δύο είναι ασύμβατα. Για τους γκέι, τους σεξουαλικά αποκλίνοντες (και τους ναρκομανείς) του οικονομικού φιλελευθερισμού, υπάρχει ο χώρος που προανέφερα.

Οι Βενιζελόσποροι πρέπει να φύγουν από την κεντροδεξιά και να πάρουν μαζί τους όλους τους ΛΟΑΤΚΙ, τους σεξουαλικά αποκλίνοντες, τους οικολόγους κλπ. Να πάνε στον χώρο τους κι ας κάνουν ό,τι θέλουν. Αν τους ψηφίσει ο κόσμος αφού το δηλώσουν, ας γίνουν και πρωθυπουργοί. Δεν μπορούν όμως να συνεχίσουν να εξαπατούν τους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους οι Βενιζελόσποροι και οι γκέι, παριστάνοντας κάτι διαφορετικό από αυτό που είναι.

Αθανάσιος

Scroll to Top