Ξεσκαρτάρισμα φίλων

Ξεσκαρτάρισμα φίλων

Κάλεσαν τον Αμερικανό πρέσβη Τσούνη στο Υπουργείο Εξωτερικών. Αν έχουν τέτοιους φίλους και σε άλλες χώρες του κόσμου οι ΗΠΑ, τότε με μαθηματική ακρίβεια δεν θα είναι για πολύ ακόμη υπερδύναμη.  Αν ήμουνα στη θέση του Τσούνη, θα έπαιρνα με την σειρά έναν – έναν τους αμερικανόφιλους τηλέφωνο. Έχει και κάποια άνεση μεγαλύτερη από τους προηγούμενους πρέσβεις επειδή είναι δεύτερης γενιάς Ελληνοαμερικάνος. Θα έλεγα:

«Σε παρακαλώ Κυριάκο, Μίλτο, Αντώνη, Άδωνι, Βασίλη κλπ πάρε δημόσια μια θέση που φέρνει τις ΗΠΑ πιο κοντά στην Ελλάδα όπως πχ τριχοτόμηση της Ευρώπης. Και δώσε μου όλα τα ονόματα της 17Ν που δεν έχουν συλληφθεί και ειδικά τα μεγάλα ονόματα του ΠΑΣΟΚ».

Σημειωτέον (τα μεγάλα ονόματα του ΠΑΣΟΚ της 17Ν) στήριξαν Σημίτη που στήριξε Μητσοτάκη. Όποιος άρχιζε «μα… μου…δεν ξέρω… δεν μπορώ… δεν θέλω…» όπως κάνουν οι γκόμενες (ή οι γκόμενοι) που δεν γουστάρουν, θα του έβαζα αμέσως Χ και θα έλεγα από μέσα μου ή δυνατά αφού έχει κλείσει η γραμμή «άντε και ….. ρε παλιο…..». Ακόμα καλύτερα θα τους έβλεπα από κοντά και θα τους έριχνα μια ροχάλα στη μούρη. Δεν λέω πως έτσι πρέπει να κάνει ο Τσούνης αλλά εγώ έτσι θα έκανα.

Είμαι σίγουρος πως όλοι οι σκάρτοι φίλοι αυτή την στάση (της γκόμενας που δεν γουστάρει) θα ακολουθήσουν και σε όλους θα πρέπει να βάλουν Χ. Όχι μόνο συμμετέχουν σε συμπαιγνία σε βάρος των ΗΠΑ στο θέμα της 17Ν αλλά ξεπλένουν Siemens, Novartis με τις οποίες και οι ίδιοι διατηρούν πολύ στενές σχέσεις. Οι ΗΠΑ έχουν παγκοσμίως κόντρα με την Novartis και οι δήθεν Αμερικανόφιλοι στην Ελλάδα την ξεπλένουν και συγκαλύπτουν τα σκάνδαλα. Η αδελφή του Μητσοτάκη Θεοδώρα ήταν φίλη και συμμαθήτρια του Χριστοφοράκου της Siemens και τον άφησε να φύγει για να μην τους «κάψει» όλους, γαλάζιους και πράσινους.

Σαμαράς και Μητσοτάκης είχαν στενότατες σχέσεις με διάφορους υψηλόβαθμους της Siemens και μάλιστα με κάποιους από αυτούς έμεναν δίπλα - δίπλα. Ο Miltus Barbie εκλέγεται με το σύστημα που δημιούργησε ο γερμανόδουλος πατέρας του Johannes Barbie. Οι περισσότεροι είναι γερμανόδουλοι αλλά θεωρούνται δήθεν αμερικανόφιλοι. Ο Μητσοτάκης έγινε Πρόεδρος της ΝΔ και πρωθυπουργός με την βοήθεια του γερμανόδουλου Σημίτη, μετά από μεσολάβηση της γερμανόδουλης αδελφής του Θεοδώρας, με την προϋπόθεση να προσκυνήσει την Γερμανία. 

Τι να τους κάνουν τέτοιους φίλους που συμμετέχουν σε συμπαιγνία εναντίον τους και ξεπλένουν πολυεθνικές με τις οποίες οι ΗΠΑ έχουν δικαστική διαμάχη; Οι φίλοι σίγουρα είναι χρήσιμοι για όλες τις χώρες. Να βρουν άλλους φίλους. Παρακαλούν όλοι να έχουν την εύνοια όχι μόνο της υπερδύναμης αλλά επίσης Γερμανίας, Γαλλίας, Βρετανίας, Ρωσίας και τελευταία ακόμα και Κίνας ή Ιαπωνίας δηλαδή μιας ισχυρής χώρας. Φίλους μπορούν να βρουν όσους θέλουν, όχι μόνο οι ΗΠΑ αλλά και οποιαδήποτε μεγάλη δύναμη. Σκάρτους φίλους δεν πρέπει να θέλει κανείς. Καλύτερα να μην έχουν καθόλου φίλους παρά να έχουν σκάρτους φίλους.

Οι Μητσοτάκης, Βαρβιτσιώτης και λοιποί ψευτο-Αμερικανόφιλοι έχουν κάνει τον φιλοαμερικανικό κύκλο της κεντροδεξιάς τσιφλίκι τους όπως έχουν κάνει και το κόμμα τσιφλίκι τους. Αυτά βέβαια δεν είναι τυχαία αλλά εσκεμμένα ώστε να ελέγχουν το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας πέντε οικογένειες «εις τους αιώνας των αιώνων». Ο φιλοαμερικανικός κύκλος της κεντροδεξιάς είναι οι κύκλοι Μητσοτάκη, Βαρβιτσιώτη, Σαμαρά, Κικίλια κλπ. Είναι μέσα οι πολιτικοί τους φίλοι, οι συγγενείς τους, οι γκόμενες ή οι γκόμενοι τους, οι γνωστοί τους, οι συμμαθητές τους από το Κολέγιο.

Πολλοί από αυτούς δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με τις ΗΠΑ αλλά απλά έχουν σχέση με Μητσοτάκη, Βαρβιτσιώτη, Σαμαρά κλπ. Βασική προϋπόθεση για να είναι κανείς στους κύκλους τους να είναι γερμανόδουλος και γαλλόδουλος. Έχουν αποκλείσει από τον φιλοαμερικανικό κύκλο της κεντροδεξιάς όσους δεν είναι γερμανόδουλοι και γαλλόδουλοι και δεν είναι στον κύκλο τους. Δηλαδή έχουν αποκλείσει από τον φιλοαμερικανικό κύκλο όλους τους γνήσιους αμερικανόφιλους και τους έχουν αντικαταστήσει με δικούς τους ανθρώπους γερμανόδουλους και γαλλόδουλους αμερικανόφιλους-μαϊμού.

Όλη αυτή η συμμορία λειτουργεί με γνώμονα τα προσωπικά τους συμφέροντα. Συνεννοούνται μεταξύ τους και τα βρίσκουν όπως τους βολεύει αυτούς. Θα πει κανείς πρέπει να τα κάνουν όπως βολεύει τις ΗΠΑ; Όχι βέβαια, πρέπει να φροντίζουν τα συμφέροντα της χώρας και των πολιτών τους πρωτίστως γιατί αυτός είναι ο ρόλος τους, κάτι που δεν κάνουν. Όσοι όμως παριστάνουν τους αμερικανόφιλους να είναι γνήσιοι και όχι πλαστοί. Οι γνήσιοι αμερικανόφιλοι έχουν απευθείας επαφές με τις ΗΠΑ και καμία σχέση με όλους αυτούς τους απατεώνες. 

Ο σκοπός τους είναι να ελέγχουν τον φιλοαμερικανικό κύκλο της κεντροδεξιάς και να εξασφαλίσουν πως θα είναι γερμανόδουλος και γαλλόδουλος. Θέλουν να ελέγχουν την Νέα Δημοκρατία για πάντα πέντε οικογένειες και να κατορθώσει η Νέα Δημοκρατία να είναι για πάντα κόμμα εξουσίας ώστε να εναλλάσσονται στην εξουσία μαζί με άλλους. Παλαιότερα ήταν οι Πασόκοι, τώρα είναι οι Συριζαίοι και στο μέλλον μπορεί να είναι άλλοι. Ενώ το ΠΑΣΟΚ σταμάτησε να είναι κόμμα εξουσίας, η Νέα Δημοκρατία που οδήγησε την χώρα στην χρεοκοπία και ξεκίνησε την καταστροφική ευρωπαϊκή πορεία παρέμεινε κόμμα εξουσίας και πέντε – δέκα οικογένειες εξακολουθούν να ελέγχουν το κόμμα.

Σταύρος

Scroll to Top