Πριν πεθάνει ο Γιωτόπουλος

Πριν πεθάνει ο Γιωτόπουλος

Στο ζήτημα της 17Ν, υπάρχει σαφέστατα συγκάλυψη, κάτι που συμβαίνει σε πάρα πολλά μεγάλα ζητήματα όπως πχ της Novartis, της Siemens, του Χρηματιστηρίου. Στο σάπιο, παρακμιακό νεοταξικό σύστημα, τα βρίσκουν μεταξύ τους και οι μεν καλύπτουν τις βρωμιές των δε. Συχνά συμμετέχουν από κοινού στις βρωμιές όπως στο Χρηματιστήριο και στη Siemens.

Το ερώτημα σχετικά με την 17Ν είναι ποιοι συμμετέχουν στην συγκάλυψη. Σύμφωνα με επιστολή που έστειλε στο Έθνος τον Ιούνιο του 2016 ο Γιωτόπουλος, οι ΗΠΑ συμμετέχουν στην συγκάλυψη. Αυτό είναι το ένα σενάριο. Αν δεν ισχύει αυτό, τότε υπάρχει συμπαιγνία σε βάρος των ΗΠΑ από όλο το πολιτικό σύστημα, συμπεριλαμβανομένων και των δήθεν αμερικανόφιλων.

Τα μεγάλα ονόματα του ΠΑΣΟΚ που σύμφωνα με φήμες και πληροφορίες είχαν στενές σχέσεις με την 17Ν, στήριξαν ενεργά τον Σημίτη, γιατί ανήκουν στον γαλλόφιλο κυρίως αλλά και στον γερμανόφιλο κύκλο του ΠΑΣΟΚ. Μετά το καλοκαίρι του 2002, όταν άρχισαν οι συλλήψεις των μελών της 17Ν, απομακρύνθηκαν από την κεντρική πολιτική σκηνή. Όμως δεν παύουν να είναι άνθρωποι που εργάστηκαν υπέρ του Σημίτη.

Τα μεγάλα ονόματα του ΠΑΣΟΚ της 17Ν στήριξαν Σημίτη. Ο Σημίτης στήριξε Μητσοτάκη για πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργό. Όμως η 17Ν δολοφόνησε τον Μπακογιάννη που ανήκε στην οικογένεια Μητσοτάκη και στον γερμανόφιλο κύκλο. Κάπου αυτό φαίνεται αντιφατικό. Είναι όμως πράγματι αντιφατικό; Θα πρέπει να ξέρουμε τα πραγματικά κίνητρα της δολοφονίας Μπακογιάννη.

Όπως έχει εξηγηθεί σε άλλα άρθρα, η 17Ν ήταν οργάνωση πολλαπλών σκοπών. Δύο από τους βασικούς σκοπούς της ήταν η τιμωρία των χουντικών και η τρομοκράτηση των Αμερικανών ώστε να μειωθεί σημαντικά η επιρροή τους στην Ελλάδα και να αφήσουν ελεύθερο το πεδίο σε Γαλλία και Γερμανία. Όμως μπορεί να είχαν και άλλες στοχεύσεις. Μπορεί κάποιες ενέργειες να εξυπηρετούσαν κομματικά συμφέροντα του ΠΑΣΟΚ ή ακόμα και συμφέροντα επιχειρηματιών του γαλλόφιλου και γερμανόφιλου ΠΑΣΟΚ.

Ένας άνθρωπος έχει όλες τις απαντήσεις. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο. Βέβαια μπορεί και άλλοι όπως ο Κουφοντίνας να γνωρίζουν πράγματα αλλά όλη την αλήθεια την ξέρει ο Γιωτόπουλος. Ο Γιωτόπουλος κοντεύει τα ογδόντα και επίσης συμπληρώθηκε μια εικοσαετία που είναι έγκλειστος στις φυλακές. Γεννήθηκε το 1944 στο Παρίσι και συνελήφθη στις 17 Ιουλίου 2002, στους Λειψούς. Αυτό έχει συνέπειες και για τον ίδιο αλλά και για όσους θα ήθελαν να πληροφορηθούν την αλήθεια γύρω από την 17Ν.

Ο ίδιος, μετά από τόσα χρόνια φυλακή και ευρισκόμενος στο τέλος της ζωής του, το μόνο που θα επιθυμεί είναι να βγει επιτέλους από την φυλακή, με όποιο κόστος. Για όσους θέλουν να μάθουν την αλήθεια, αρχίζει να γίνεται αρκετά επικίνδυνο να φύγει ο Γιωτόπουλος από την ζωή. Στις φυλακές δεν είναι οι καλύτερες συνθήκες και σίγουρα υπάρχει και ο ψυχολογικός παράγοντας που επηρεάζει και το σώμα.

Εγώ δεν αποκλείω στην συγκάλυψη να συμμετέχουν οι ΗΠΑ αλλά θεωρώ πιθανότερο να είναι συμπαιγνία του πολιτικού συστήματος σε βάρος των ΗΠΑ που είχαν πολλούς νεκρούς από την 17Ν. Ο Τσούνης (οι ΗΠΑ) πρέπει να καταλάβουν πως αν ο Γιωτόπουλος φύγει από την ζωή, θα πάρει πολλά μυστικά της 17Ν μαζί του. Πρέπει να γίνει μια συμφωνία. Να πει όλη την αλήθεια, με αντάλλαγμα την απελευθέρωση του. Κάποιοι θα ισχυριστούν πως είναι επιεικής μεταχείριση. Είναι επιεικής μεταχείριση, με αντάλλαγμα όμως. Για να έχει επιεική μεταχείριση, θα πρέπει να πει την αλήθεια. Ήδη έχει μείνει πολλά χρόνια στην φυλακή και έχει τιμωρηθεί αρκετά.

Αυτό θα μπορούσε να το κάνει το διεφθαρμένο, παρακμιακό νεοταξικό σύστημα αλλά δεν θέλουν επ’ ουδενί να αποκαλυφθεί η αλήθεια, για δικούς τους διαφορετικούς λόγους. Για το ΠΑΣΟΚ θα είναι ένα πλήγμα. Οι Καραμανλικοί προσπαθούν να προστατέψουν ανθρώπους τους φιλογαλλικού κύκλου. Του Μητσοτάκη του χαλάει την σούπα. Η σούπα Μητσοτάκη έχει από όλα, στήριξη σημιτικών, πρώην βουλευτές του ΛΑΟΣ σε μεγάλες θέσεις, καραμανλικούς σε πολλά υπουργεία κλπ. Αν βγουν τα μεγάλα ονόματα του ΠΑΣΟΚ που είχαν στενές σχέσεις με την 17Ν, τότε όλοι θα τους συνδέσουν με τον Σημίτη, γιατί ήταν στην πρώτη γραμμή της υποστήριξης του Σημίτη. Γαλλόφιλοι και γερμανόφιλοι πάνε μαζί.

Αν οι ΗΠΑ δεν συμμετέχουν στην συγκάλυψη, θα πρέπει να πιέσουν να γίνει η συμφωνία με τον Γιωτόπουλο ώστε να μην πάρει την αλήθεια στον τάφο. Μετά βέβαια θα πρέπει να φύγει από την Ελλάδα. Να τον στείλουν στον Καναδά ή σε κάποια άλλη γαλλόφωνη χώρα μακριά από την Ελλάδα. Αν οι ΗΠΑ δεν πιέσουν για συμφωνία με Γιωτόπουλο, θα είναι ένα δείγμα πως πιθανώς τα γνωρίζουν όλα και συμμετέχουν στην συγκάλυψη.

Απόστολος

Scroll to Top