Να του δώσουν τα ονόματα

Να του δώσουν τα ονόματα

προηγούμενο Γκάφα Τσούνη

Ο Τζωρτζ Τσούνης πρέπει να πληροφορηθεί πως τα Κολεγιόπαιδα χαίρουν αντιπάθειας στην ελληνική κοινωνία γιατί είναι προκλητικοί, αλαζόνες, περιφρονητικοί. Μπορεί να τους εκτιμούν σε ένα πολύ στενό κύκλο Βορείων και Νοτίων Προαστείων. Σίγουρα έχουν καλές διασυνδέσεις και μπορούν να φανούν χρήσιμοι. Όμως δεν κάνει καλό στην αμερικανική πλευρά, να φαίνεται η σχέση της με τα Κολεγιόπαιδα.

Όποιος έχει στενές σχέσεις με αντιπαθείς, γίνεται επίσης αντιπαθής. Ο πατέρας του Τσούνη δεν πήγαινε στο Κολλέγιο, στον Πλάτανο Αιτωλοακαρνανίας όπως δεν πήγαιναν σχεδόν όλοι οι Έλληνες που έφυγαν από τα χωριά τους για την Αμερική. Μπορεί ένα απειροελάχιστο ποσοστό να τέλειωσε Κολλέγιο και να έμεινε στις ΗΠΑ μετά τις σπουδές.   

Επίσης ο Τσούνης θα πρέπει να πληροφορηθεί πως εδώ ο κόσμος δεν κρατάει μυστικά και μιλάει πολύ. Δεν νομίζω να είναι θετικό για τις ΗΠΑ, ανάμεσα στους δήθεν αμερικανόφιλους να βρίσκονται πρεζόνια κόκας. Αν δεν ξέρει ο Τσούνης ποιοι είναι, ας ρωτήσει να του πουν. Σίγουρα κάποιοι θα ξέρουν. Αν πάραυτα δεν μπορέσει να το μάθει, ας μας ρωτήσει να του πούμε. 

Ψηλά στον κύκλο των αμερικανόφιλων, υπάρχουν άνθρωποι δεν έχουν πατήσει το πόδι τους στις ΗΠΑ ή έχουν μείνει ελάχιστα. Κάποιοι δεν ξέρουν καν που πέφτουν οι ΗΠΑ στον χάρτη. Πως είναι δυνατόν; Έλα ντε, πως είναι δυνατόν; Όλα γίνονται στην Ελλάδα. Μπορεί να είναι σκύλοι του Σαμαρά, τριτοξάδελφα του Μητσοτάκη από τα Χανιά στην Κρήτη, φίλοι ή συμμαθητές του Βαρβιτσιώτη. Αυτός δεν είναι πραγματικός φιλοαμερικανικός κύκλος αλλά μαϊμού από τυχάρπαστους που χαζοβολεύονται από την εύνοια της υπερδύναμης.

Αρκετοί από αυτούς βγαίνουν στα κανάλια πουλάνε μούρη και το παίζουν πως δήθεν κάποιοι είναι ενώ δεν είναι τίποτα χωρίς την εύνοια της υπερδύναμης. Είναι τόσο αμερικανόφιλοι (ειρωνικά το λέω) ώστε δεν τους είπαν τα ονόματα του γαλλόφιλου (και γερμανόφιλου;) ΠΑΣΟΚ που είχαν στενές σχέσεις με την 17Ν. Δεν μπορεί να μην τα ήξεραν. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Να τους πιέσει ο Τσούνης όλους τους δήθεν αμερικανόφιλους της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, να δώσουν τα ονόματα των καθοδηγητών της 17Ν.

Έχουν χώσει μέσα στην φυλάκα τον εκτελεστικό βραχίονα και τους εγκέφαλους τους άφησαν απέξω με γαλαζοπράσινη συγκάλυψη. Γιατί η Νέα Δημοκρατία ήθελε να συγκαλύψει το ΠΑΣΟΚ; Δεν την ενδιέφερε η συγκάλυψη του ΠΑΣΟΚ αλλά του φιλογαλλικού κύκλου στον οποίο ανήκουν οι Καραμανλήδες και πολλοί Καραμανλικοί. Να πιέσει ο Τσούνης τους δήθεν αμερικανόφιλους να πληροφορηθούν κατά πόσο εμπλέκονταν γαλλικές και γερμανικές μυστικές υπηρεσίες στην 17Ν. Τον Γιωτόπουλο στην φυλακή τον έχουν εδώ και είκοσι χρόνια. Να του δώσουν κίνητρα για να τους πει όλη την αλήθεια.

Ο Μπάιντεν που είναι φίλος του Τσούνη, είπε στο διάγγελμα για την εξόντωση του Αλ Ζαουάχρι πως οι ΗΠΑ θα βρουν τους εχθρούς τους και θα τους εξοντώσουν. Γιατί δεν βρίσκουν τους εχθρούς τους στην Ελλάδα; Να πάρει ένα τηλέφωνο ο Τσούνης τον Μητσοτάκη, τον Άδωνι Γεωργιάδη, τον Βαρβιτσιώτη ή ακόμη τον Κικίλια και να ζητήσει να του δώσουν τα μεγάλα ονόματα του γαλλόφιλου και γερμανόφιλου ΠΑΣΟΚ που εμπλέκονταν στην 17Ν. Δεν θα τους αρέσει καθόλου βέβαια γιατί ο Μητσοτάκης έγινε πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργός με την βοήθεια του Σημίτη που είναι επικεφαλής του γερμανόφιλου ΠΑΣΟΚ.

Το έκανε μετά από παράκληση της αδελφής του Μητσοτάκη Θεοδώρας που είναι επικεφαλής της γερμανόφιλης Νέας Δημοκρατίας, με την προϋπόθεση να κυβερνήσει όλη η οικογένεια Μητσοτάκη και να προσκυνήσουν την Γερμανία. Η Θεοδώρα προσκυνάει την Γερμανία χωρίς να χρειαστεί να της το πουν, με μεγάλη χαρά. Για τον Κυριάκο όμως ήταν συμφωνία προκειμένου να τον κάνει πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργό ο Σημίτης. Άνθρωπος των Μητσοτάκηδων είναι ο Βενιζέλος που συγκυβέρνησε με τον Σαμαρά και είναι επικεφαλής του γαλλόφιλου ΠΑΣΟΚ (μαζί με τον Λοβέρδο).

Επικεφαλής της γαλλόφιλης Νέας Δημοκρατίας είναι οι Καραμανλήδες που πιθανότατα γνωρίζουν τα μεγάλα ονόματα του γαλλόφιλου (και γερμανόφιλου;) ΠΑΣΟΚ που είχαν στενές σχέσεις με την 17Ν και τα συγκαλύπτουν. Ωραίους φίλους έχουν βρει οι Αμερικάνοι. Να τους χαίρονται. Χειρότεροι δεν γινόντουσαν. Είναι γερμανόδουλοι και γαλλόδουλοι που παριστάνουν τους αμερικανόφιλους για να έχουν κάποια οφέλη. Ελπίζω ο Τσούνης να αντιληφθεί τα λάθη που έχουν γίνει και να συμβάλει στην διόρθωση της κατάστασης. 

Γρηγόρης

Scroll to Top