Αμερικανολυκόφιλοι

Αμερικανολυκόφιλοι

Παρακρατική η 17Ν;

Ο Μητσοτάκης τι κάνει που παριστάνει τον αμερικανόφιλο; To 2002 που εξαρθρώθηκε ή μάλλον καλύτερα συγκαλύφθηκε η 17Ν δεν ήταν ούτε βουλευτής. Σήμερα είναι πρωθυπουργός. Γιατί δεν κάνει έρευνα σε βάθος να αποκαλυφθεί επιτέλους η αλήθεια για την 17Ν και να επιβεβαιωθούν τα σενάρια; Πιθανώς γιατί δεν τον αφήνουν ο Καραμανλής, ο Σημίτης και το γερμανοφερέφωνο, η αδελφή του Θοδώρα.

Φανταστείτε τι έχει να γίνει αν επιβεβαιωθεί η εμπλοκή γαλλικών (και γερμανικών;) μυστικών υπηρεσιών, του γερμανογαλλόδουλου τμήματος της ΕΥΠ και μεγάλων ονομάτων του φιλογαλλικού ΠΑΣΟΚ. Να καταλάβουν επιτέλους οι Αμερικάνοι πως αυτοί που παριστάνουν τους φίλους τους δεν είναι πραγματικά φίλοι τους αλλά λυκοφιλίες που υπηρετούν πρώτα και πάνω από όλα τα γαλλικά και γερμανικά συμφέροντα.

Δεν συγκάλυψαν μόνο Σημίτης - Χρυσοχοΐδης την (πιθανή) εμπλοκή γαλλικών (και γερμανικών;) μυστικών υπηρεσιών, του γαλλόδουλου ΠΑΣΟΚ και της γαλλογερμανόδουλης ΕΥΠ. Το συνέχισε ο Καραμανλής γιατί είναι γαλλόδουλος και μετά ο Παπανδρέου γιατί δεν συνέφερε το ΠΑΣΟΚ να βγει πως εμπλέκονται μεγάλα ονόματα από το κόμμα.

Το ίδιο έκανε ο Σαμαράς γιατί είχε κυβερνητικό εταίρο τον γαλλόδουλο Βενιζέλο και ο Τσίπρας γιατί είχε γαλλόδουλους και Πασόκους στο κόμμα. Οι Αμερικάνοι επιθυμούσαν διαλεύκανση της υπόθεσης σε βάθος και πλήρη αποκάλυψη της αλήθειας επειδή αυτοί είχαν τους νεκρούς. Οι Βρετανοί είχαν έναν στο τέλος, οι Γάλλοι και οι Γερμανοί κανένα.

Τελικά κατέληξε σε μια συμπαιγνία των Ελλήνων πολιτικών σε βάρος της Αμερικής αλλά και των Ελλήνων πολιτών. Σίγουρα (οι πολίτες) ήθελαν να αποκαλυφθεί η αλήθεια για το συγκεκριμένο θέμα όπως και για όλα τα θέματα αντί να τους πλασάρει το πολιτικό και μιντιακό σύστημα ό,τι τους βολεύει. Οι πολιτικοί ενήργησαν βάσει δικών τους συμφερόντων και εσωκομματικών ή κυβερνητικών ισορροπιών.

Από την αρχή της δήθεν εξάρθρωσης, η πλευρά των ΗΠΑ υποστήριζε πως δεν είναι δυνατό να είναι αυτή όλη και όλη η οργάνωση. Είναι δυνατόν, αν είχε βοήθεια από τις γαλλικές (και γερμανικές;) μυστικές υπηρεσίες, το γαλλόδουλο ΠΑΣΟΚ και το γαλλογερμανόδουλο τμήμα της ΕΥΠ. Άλλοι επέλεγαν στόχους, άλλοι σχεδίαζαν, άλλοι οργάνωναν και αυτοί που συνελήφθησαν εκτελούσαν.

Η συμπαιγνία του ελληνικού πολιτικού συστήματος προκάλεσε μια δυσαρέσκεια των ΗΠΑ, ιδιαίτερα προς αυτούς που παρίσταναν τους φίλους τους. Κατάλαβαν πως έγινε συγκάλυψη και συμπαιγνία αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν και πολλά πράγματα γιατί δεν έχουν δικαιοδοσία επί ελληνικού εδάφους να διεξάγουν έρευνες. Όμως το κράτησαν αυτό δηλαδή δεν ξέχασαν την συμπαιγνία και την προδοσία των δήθεν φίλων τους.

Τα τρία πρώτα κόμματα μετά την δημιουργία του νεολληνικού κράτους ήταν το Αγγλικό, το Γαλλικό και το Ρωσικό. Από τότε και μέχρι σήμερα υπήρχε φιλική στάση Ελλήνων και επιρροή των ξένων δυνάμεων στην Ελλάδα. Μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν Βρετανική βάσει της συμφωνίας της Γιάλτας. Η Βρετανία προτίμησε την Ελλάδα καθώς ήταν ναυτική δύναμη ενώ η Ρωσία είχε στην επιρροή της όλα τα υπόλοιπα Βαλκάνια και την υπόλοιπη Ανατολική Ευρώπη. Μετά την μεταπολίτευση η Ελλάδα πέρασε στην επιρροή Γαλλίας - Γερμανίας και λόγω της ΕΕ.

Ακόμη και πριν την είσοδο στην ΕΕ, ο εθνοπροδότης Καραμανλής ήταν ξεκάθαρα τουλάχιστον γαλλόφιλος και για πολλούς γαλλόδουλος ή ακόμη και πράκτορας των Γάλλων. Το γύρισε ελαφρά από συνεργάτης των Χιτλερικών που ήταν στην Κατοχή αλλά παρέμεινε στο ίδιο στρατόπεδο Γαλλίας - Γερμανίας. Και σήμερα πάρα πολλοί πολιτικοί διάκεινται φιλικά προς μία ξένη χώρα. Δεν είναι κάτι μυστικό και ούτε κάτι κακό η φιλική στάση. Η δουλική είναι κακή και μπορεί να γίνει ακόμη χειρότερη δηλαδή προδοτική. Ενδεικτικά μόνο αναφέρω μερικά ονόματα που μου έρχονται πρόχειρα. 

Αμερικανόφιλοι : Μητσοτάκης, Βαρβιτσιώτης, Σαμαράς, Κικίλιας, Ασημακοπούλου, Δούκας, Καλαφάτης, Αρβανιτόπουλος, Παναγιωτόπουλος Νίκος, Παπανδρέου Γιώργος, Γερουλάνος, Αρσένης, Κατσέλη, Βαρουφάκης

Γαλλόδουλοι : Καραμανλήδες, Παυλόπουλος, Σακελαροπούλου, Παναγιωτόπουλος Πάνος, Λοβέρδος, Βενιζέλος, Κατρούγκαλος, Μερκούρη, Λαλιώτης, Λιάνη, Ροκόφυλλος, Θεοδωράκης Μίκης

Αγγλόφιλοι : Παππάς Νίκος, Τσακαλώτος, Κουίκ, Μηταράκης, Σκρέκας, Αλογοσκούφης, Ράπτη Ζωή, Ράπτη Έλενα, Παπανδρέου Βάσω, Χριστοδουλάκης Νίκος

Γερμανόδουλοι: Σημίτης, Μπακογιάννη, Μπακογιάννης, Τσοχατζόπουλος, Βελόπουλος, Βιλιάρδος, Βερελής, Πετσάλνικος

Η εντύπωση μου είναι πως υπερισχύουν (αριθμητικά) οι αμερικανόφιλοι και μετά οι γαλλόφιλοι αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Από τις παραπάνω λίστες αυτό προκύπτει αλλά είναι πολύ μεγαλύτερες (όταν συμπεριληφθούν όλα τα ονόματα). Είναι και πολλοί που το παίζουν σε διπλό, τριπλό ταμπλό. Ο Κοτζιάς είναι γερμανοαγγλοαμερικανόφιλος και ο Αβραμόπουλος γαλλοαμερικανόφιλος. Αν είναι οι δύο χώρες στο ίδιο στρατόπεδο δεν είναι προβληματικό.

Ο Πικραμένος είναι γερμανογαλλόδουλος και ο Τζιτζικώστας αγγλοαμερικανόφιλος. Ο Καρατζαφύρερ που ήταν (δεν ασχολείται πια) βρετανορωσόφιλος είχε λίγο πρόβλημα γιατί Ρωσία και Βρετανία δεν είχαν καλές σχέσεις. Μετά το Brexit παρόμοιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν διάφοροι όπως ο Σταϊκούρας που είναι ο ίδιος αγγλόφιλος αλλά λόγω καραμανλισμού γαλλόφιλος. Ο μπαμπούλης του Σταϊκούρα ήταν στενός συνεργάτης του Νούλη (Καραμανλή).

Κενό ηγεσίας

Μιχάλης

Scroll to Top