Παρατηρείστε τα σημάδια

Παρατηρείστε τα σημάδια

Πρέπει να είσαστε πονηρεμένοι. Μη δίνετε σημασία σε αυτά που λένε. Προσέξτε καλύτερα τι κάνουν. Αυτό που κάνουν εδώ και δεκαετίες είναι να μας κλέβουν, να μας κοροϊδεύουν, να μας καταστρέφουν, να μας εξοντώνουν και να μας σκοτώνουν. Επειδή έχει κάποιος ένα μικρόφωνο, ραδιοφωνικό ή τηλεοπτικό και επειδή έχει μια στήλη σε μια εφημερίδα δεν σημαίνει πως αυτά που λέει είναι σωστά ή αυτά που λέει είναι αλήθεια.

Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά, ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ, διαπιστώστε τις συνδέσεις και τις συμπτώσεις και θα καταλάβετε τι σχεδιάζουν τα ευρωπαϊκά και διεθνή σοσιαλιστικά κέντρα. Οι πρώτοι που ξεκίνησαν την ιδέα της Ευρωπαϊκής Ένωσης ήταν οι σοσιαλιστές, ο Σαιντ Σιμόν, ο Βίκτορ Ουγκό κλπ. Εμπνευστής του εθνικισμού ήταν ο σοσιαλιστής Ρουσώ.

Ο εθνικισμός βάζει το όλον, στην συγκεκριμένη περίπτωση το έθνος ή την χώρα πάνω από το άτομο και υποστηρίζει την συνεννόηση των τάξεων. Ο κομμουνισμός υποστηρίζει την πάλη των τάξεων για την επικράτηση των προλετάριων ενώ η ελεύθερη οικονομία τον ανταγωνισμό των οικονομικών μονάδων. Ο Χίτλερ ήταν εθνικιστής και σοσιαλιστής.

Ο Καραμανλής συμμετείχε στην διάρκεια της Κατοχής στην φιλοναζιστική οργάνωση Σοσιαλιστική Ένωση. Συνεργάτες των Ναζί ήταν η Μελίνα Μερκούρη και ο εθνικοσοσιαλιστής θείος της, ο πατέρας του Σημίτη, ο πατέρας του Ράλλη, ο θείος του Μεϊμαράκη κλπ. Στην Γαλλία ήταν ο Μιτεράν, ο πολιτικός που έπαιξε ίσως τον πιο σημαντικό ρόλο στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η Μερκούρη στη συνέχεια παντρεύτηκε τον Αμερικανοεβραίο Ντασέν, έγινε γαλλόφιλη όπως ο Καραμανλής και ήταν στον κύκλο του ανοιχτά ομοφυλόφιλου, πολυτάλαντου λόγιου καλλιτέχνη, φιλοναζιστή Ζαν Κοκτώ. Ο Κοκτώ, δυόμισι μήνες νεότερος του Χίτλερ, στο ημερολόγιο του κατακρίνει τους Γάλλους για έλλειψη σεβασμού στον Führer και εικάζει πως είναι επίσης ομοφυλόφιλος. Ένας ομοφυλόφιλος καταλαβαίνει πιο εύκολα ποιος είναι ομοφυλόφιλος.

Ο Καραμανλής ήταν ομοφυλόφιλος, σοσιαλιστής, με σκοπό την σταδιακή σοσιαλιστικοποίηση των ψηφοφόρων ώστε τελικά να εξαλειφθεί η κεντροδεξιά ιδεολογία. Έκανε τον δεξιό και οι ψηφοφόροι σκεφτόντουσαν πως είναι τεράστιο ψέμα ή υποκρισία και κανείς δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο, να παριστάνει τον συντηρητικό κεντροδεξιό ενώ είναι ομοφυλόφιλος σοσιαλιστής. Παρουσίαζε διάφορες σοσιαλιστικές τοποθετήσεις όπως πχ η Ευρωπαϊκή Ένωση ή το οικολογικό δασικό νομοσχέδιο του '78 ως κεντροδεξιές

Ο Καραμανλής ήταν κρατιστής όπως όλοι οι σοσιαλιστές. Ήταν επίσης ομοφυλόφιλος και δημιούργησε μια ισχυρή ομάδα ομοφυλόφιλων μέσα στο κόμμα. Προωθούσε ομοφυλόφιλους στον κομματικό και κρατικό μηχανισμό. Ήταν στα πρότυπα των Ταγμάτων Εφόδου του Ναζιστικού κόμματος που αποτέλεσε την εμπροσθοφυλακή της Εθνικοσοσιαλιστικής Επανάστασης. Δηλαδή το αδελφάτο της Νέας Δημοκρατίας, είναι η εμπροσθοφυλακή του αραιωμένου προδοτικού εθνικοσοσιαλισμού που ονομάστηκε ριζοσπαστικός φιλελευθερισμός και είναι προοίμιο του τελικού σοσιαλισμού.

Δεν τους έφθανε μόνο αυτό. Έφεραν τους ιδρυτές του προσοσιαλιστικού χώρου στη Ελλάδα, τους Μητσοτάκηδες στην κεντροδεξιά πως δήθεν ανήκουν στον χώρο και μάλιστα τους παρουσιάζουν ως λιγότερο κρατιστές από τους καραμανλικούς. Οι Μητσοτάκηδες είναι οι πιο κρατικοδίαιτη οικογένεια της Ελλάδας. Δεν έχουν άλλους οικονομικούς πόρους από την πολιτική και έχουν αποκτήσει τεράστια περιουσία από τους φορολογούμενους. Ο σκοπός τους είναι η περαιτέρω σοσιαλιστικοποίηση της κεντροδεξιάς, περισσότερο σε κοινωνικά ζητήματα.

Να είναι οι συντηρητικοί πανευτυχείς αν ο γιος τους είναι γκέι ή η κόρη τους λεσβία, όπως είπε ο Μητσοτάκης. Δηλαδή οι Καραμανλήδες έφεραν τους κεντροδεξιούς πιο κοντά στον σοσιαλισμό μέχρι ένα σημείο και μετά ανέλαβαν οι Μητσοτάκηδες σε άλλα θέματα. Η σοσιαλιστικοποίηση είναι διαρκής. Κάποιο στιγμή οι κεντροδεξιοί ψηφοφόροι θα είναι τέλειοι σοσιαλιστές αλλά θα έχουν την ψευδαίσθηση με την πλύση εγκεφάλου των ΜΜΕ πως είναι κεντροδεξιοί.

Ο Χίτλερ πολέμησε ενάντια στους κομμουνιστές σε Σοβιετική Ένωση και Κίνα και σε αυτούς που είχαν ελεύθερη οικονομία όπως πχ ΗΠΑ, Βρετανία. Οι Ναζί ήθελαν να φτιάξουν ένα νέο κόσμο και μια Νέα Τάξη Πραγμάτων. Ο σκοπός της ΝΤΠ-ΕΕ είναι να καταργήσει την κεντροδεξιά και την αριστερά και όπως οι Ναζί να εγκαθιδρύσει μια Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Σοσιαλιστική Ολιγαρχική Δικτατορία με έναν τελικό σοσιαλισμό.

Στην ΕΕ μας έβαλε ο Καραμανλής, με υπουργό Εξωτερικών τον Ράλλη, στον οποίο παρέδωσε την πρωθυπουργία. Ο Σημίτης μας έβαλε στην Ευρωζώνη. Σημαντικές θέσεις είχαν απόγονοι των συνεργατών των Ναζί. Μας έλεγαν πως η συμμετοχή στην ΕΕ θα μας οδηγήσει σε οικονομική ευημερία. Οι ψηφοφόροι σκέφτηκαν πως κανένας δεν μπορεί να λέει ένα τόσο μεγάλο ψέμα δηλαδή να είναι πορεία στην καταστροφή.

Εξακολουθούν να το σκέφτονται ακόμη και όταν είναι προφανής η καταστροφή. Ενώ έχει επέλθει οικονομική καταστροφή που αποδεικνύεται με δημοσιευμένα οικονομικά στοιχεία, το σύστημα ΝΤΠ-ΕΕ λέει το μεγάλο ψέμα, πως όλα πηγαίνουν καλά. Πολλοί άνθρωποι χάνουν τα σπίτια τους από πλειστηριασμούς όπως χάθηκαν περιουσίες στην μεγάλη ληστεία του Χρηματιστηρίου.

Η ληστεία του Χρηματιστηρίου, οι πλειστηριασμοί, οι μίζες κλπ είναι όλα μέρη του σχεδίου συσσώρευσης πλούτου από την νέα αριστοκρατία της ΝΤΠ-ΕΕ. Είναι αντίστοιχο με τον χρυσό που συγκέντρωναν και τις κλοπές που έκαναν οι Ναζί. Ενδεικτικά μόνο ανέφερα κάποια από τα σημάδια. Σε προηγούμενα άρθρα έχουν γραφτεί πολύ περισσότερα. Θα χρειαζόμουν πολλές σελίδες για να τα επαναλάβω. Παρατηρείστε τα σημάδια και θα καταλάβετε την συνωμοσία των ευρωπαϊκών σοσιαλιστικών κέντρων.

Αθανάσιος

Scroll to Top