Φταίει ο Ζαν Κοκτώ

Φταίει ο Ζαν Κοκτώ

Προστατευόμενος μάρτυρας;

Η Ελλάδα του 2002 είναι πολύ διαφορετική από την Ελλάδα του 2021. Τότε υπήρχε μεγάλος ενθουσιασμός με το ευρώ και μεγάλες ελπίδες για την ευρωπαϊκή πορεία. Όλες οι ελπίδες χάθηκαν από το 2010 και μετά. Μεσολάβησε η χρεοκοπία, τα Μνημόνια, ο πόνος, η δυστυχία, η καταστροφή, η υποδούλωση. Το 2002, η Ελλάδα ήταν πολύ γερά δεμένη με την ΕΕ. Το 2021, τα δεσμά που την συγκρατούν με την ΕΕ είναι έτοιμα να κοπούν.   

Το 2002, ο Γιωτόπουλος δεν είχε κλείσει ακόμη τα εξήντα. Το 2021 κοντεύει μία εικοσαετία στη φυλακή και τα ογδόντα έτη ηλικιακά. Σίγουρα θα αναρωτιέται πολύ συχνά, πόσα χρόνια ζωής του απομένουν και πόσα θα είναι καλά χωρίς σοβαρές ασθένειες. Τα καλά χρόνια πρέπει να είναι λίγα, εκτός αν είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις ανθρώπων που δεν παρουσιάζουν προβλήματα υγείας στα γεράματα τους.  

Από το καλοκαίρι του 2016 έχουν περάσει άλλα πέντε χρόνια. Θεωρώ ότι ο Γιωτόπουλος είναι έτοιμος να τα πει όλα, για κάποια ανταλλάγματα. Η υπαγωγή σε ένα πρόγραμμα μαρτύρων (σε ΗΠΑ ή Καναδά) είναι ένα σημαντικό αντάλλαγμα ακόμη κι αν έχει περιορισμούς όπως να δίνει παρόν σε κάποιο αστυνομικό τμήμα. Το θέμα είναι πως εδώ στο Ελλαδιστάν, το γαλλογερμανόδουλο σύστημα δεν θέλει να μιλήσει. Έκρυψαν ενοχοποιητικά στοιχεία και έβγαλαν καταθέσεις μαρτύρων από την δικογραφία. Οι Αμερικάνοι όμως μάλλον θα θέλουν να μιλήσει.

Η Γαλλία αποτελείται από δεκατρείς διοικητικές περιοχές στις οποίες προστίθενται άλλες πέντε μακριά από την κυρίως χώρα, σύνολο δηλαδή δεκαοκτώ. Για την Νορμανδία υπάρχουν ιστορικοί λόγοι να γίνει πολιτεία των ΗΠΑ, γιατί εκεί έγινε η απόβαση. Επίσης συνορεύει με την “Ile de France”, «το νησί της Γαλλίας», την πιο πολυπληθή διοικητική περιοχή στην οποία βρίσκεται η πρωτεύουσα, το Παρίσι. Η Βρετάνη είναι όμως γωνιακό μαγαζί, στην βορειοδυτική γωνία, σαν ακρωτήριο. Περιβάλλεται από θάλασσα.

Ας υποθέσουμε πως οι Αμερικάνοι θα ζητήσουν την Βρετάνη σαν αντάλλαγμα για τις δολοφονίες Αμερικάνων στην Ελλάδα από γαλλικές μυστικές υπηρεσίες. Οι Γάλλοι μάλλον θα αρνηθούν. Οι Αμερικάνοι θα μπορούσαν να κάνουν απόβαση στην Βρετάνη και να την καταλάβουν. Ή μπορούν να κάνουν Νέα Απόβαση στην Νορμανδία και να κάνουν αυτήν πολιτεία των ΗΠΑ. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να πάρουν πολύ σημαντικά ανταλλάγματα είτε συναινετικά είτε μονομερώς.

Από αυτή την υπόθεση, οι δήθεν φίλοι των ΗΠΑ, έχουν γίνει αναξιόπιστοι. Το στυλάκι «είμαι με όλους», τύπου Μητσοτάκη, αρχίζει να γίνεται πολύ ντεμοντέ στην ελληνική πολιτική. Είναι σαν τις κοινές πόρνες που πηγαίνουν με όλους. Ο πορδηπουργός Κούλι, νόμισε πως πέτυχε το χρυσό τρίγωνο Αμερική - Γερμανία - Παγκόσμιος Εβραϊσμός. Το πρώτο σημείο οφείλεται στον ίδιο αλλά τα άλλα δύο σε δύο γυναίκες πολύ κοντά του, την αδελφή του Θοδώρα και την γυναίκα του Μαρέβα. Αυτές τον συνδέουν με την Γερμανία και τον Παγκόσμιο Εβραϊσμό.

Ο σκύλος του Διονυσιακός Άδωνις, έχει επίσης μια κρυμμένη πτυχή, την γυναίκα του Ευγενία. Ένα από τα πρώτα έργα της ήταν Ορφικοί ύμνοι. Μέσω του πρώτου της συζύγου είχε εισέλθει στους κύκλους του ομοφυλόφιλου, ορφικού, φιλοναζιστή, Ζαν Κοκτώ που ήταν και ζωγράφος. Πέθανε το 1963 αλλά οι κύκλοι συνέχισαν να υφίστανται. Ο ακριβής τίτλος του άρθρου είναι λοιπόν «Φταίνε οι κύκλοι του Κοκτώ». Σε αυτούς ανήκε και η Μελίνα Μερκούρη.

Ο Κοκτώ είχε εκτίμηση στην αρχαία ελληνική λογοτεχνία, τέχνη και φιλοσοφία αλλά ήταν και φιλοναζιστής. Και οι Ναζί είχαν εκτίμηση στον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό αλλά μας υποδούλωσαν, μας βασάνισαν, μας σκότωσαν και υποφέραμε τα πάνδεινα στην Κατοχή. Όποιος δεν γνωρίζει για την μυστηριακή λατρεία του Ορφισμού, ας ενημερωθεί. Συνδέεται με τα Διονυσιακά Μυστήρια και τους Πυθαγόρειους. Είναι πολύ διαδομένη στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Επιπλέον σε Ορφισμό - Διονυσιακά υπάρχουν πολλά που δύσκολα βρίσκονται δημοσιευμένα δηλαδή ένας μέρος τους μόνο υπάρχει δημοσιευμένο. Τα άλλα είναι κρυφά. Αυτά που εφαρμόζουν είναι κακέκτυπο. Για λογαριασμό μιας ψευτοελίτ, έχει γίνει μια πολύ κακή εκλαΐκευση της πραγματικής μυστηριακής λατρείας που περιείχε και κάποια «περίεργα». Όλοι αυτοί οι δήθεν Ορφικοί και Διονυσιακοί έχουν κρατήσει τα «περίεργα» και έχουν πετάξει όλα τα άλλα.

Η Αντίσταση δεν έχει κανένα πρόβλημα με την φιλοσοφία, τους Ορφικούς, τον Πυθαγόρα και τους κύκλους του Κοκτώ. Ούτε απαγορεύει σε κανένα να ζει την ζωή του όπως θέλει, αρκεί να μην κάνει κακό στους άλλους. Με την προδοσία έχει τεράστιο πρόβλημα και οι προδότες κάνουν μεγάλο κακό στην χώρα και στους κατοίκους της. Σε ορισμένα κέντρα η προδοσία είναι ιδιαίτερα αναπτυγμένη.

Η Αντίσταση δεν μπορεί να επιτρέψει την συνέχιση της καταστροφής και της υποδούλωσης της χώρας. Οι Ορφικοί, οι Διονυσιακοί, οι Πυθαγόρειοι δεν είναι εχθροί της Αντίστασης. Οι Νεοταξίτες είναι και σε κάποιους κύκλους υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση τους. Σε όλους αυτούς τους κύκλους βέβαια έχουν εισέλθει Αντιστασιακοί και έτσι πλέον η Αντίσταση γνωρίζει σχεδόν τα πάντα για τους πάντες.

Μάρκος

Scroll to Top