Τα μεγάλα ψέματα

Τα μεγάλα ψέματα

Όπως έχει εξηγηθεί σε πολλά προηγούμενα άρθρα, η ΝΤΠ-ΕΕ είναι οι συνεχιστές των Ναζί. Όπως και οι Ναζί, ο σκοπός της ΝΤΠ είναι Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Ολιγαρχική Σοσιαλιστική Δικτατορία με εξάλειψη κεντροδεξιάς, κομμουνισμού και αναρχισμού, σταδιακή σοσιαλιστικοποίηση, σύγκλιση σοσιαλισμών και την επικράτηση ενός τελικού σοσιαλισμού.

Αν δεν έλεγχαν τα ΜΜΕ, ξέρετε που θα βρισκόντουσαν η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και πιθανώς ο ΣΥΡΙΖΑ; Εκτός Βουλής! Όμως με τον έλεγχο των ΜΜΕ, εμποδίζουν την αλήθεια να βγει προς τα έξω, γιατί όπως υποστήριζαν ο Χίτλερ και ο Γκέμπελς, η αλήθεια είναι ο εχθρός τους κράτους. Εδώ, η αλήθεια είναι ο εχθρός του συστήματος ΝΤΠ-ΕΕ και το σύστημα ελέγχει το κράτος και τα ΜΜΕ. Τα περισσότερα που εφαρμόζει η ΝΤΠ-ΕΕ είναι αντιγραφή του σχεδίου των Ναζί

«Αν πεις ένα μεγάλο ψέμα και συνεχίσεις να το επαναλαμβάνεις οι άνθρωποι θα το πιστέψουν. Όλοι θα σκεφτούν πως κανένας δεν θα μπορούσε να πει ένα τόσο μεγάλο ψέμα. Η αλήθεια είναι ο εχθρός του ψέματος και αν το ψέμα είναι για το καλό του κράτους, τότε η αλήθεια είναι ο εχθρός του κράτους και επομένως το κράτος πρέπει να κάνει ό,τι είναι δυνατό για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια».

Αυτές οι απόψεις, ίσως όχι με αυτά ακριβώς τα λόγια, αποδίδονται στον Χίτλερ και στον Γκέμπελς. Κάτι ανάλογο είναι γραμμένο στο βιβλίο του Χίτλερ «ο Αγών μου». Το μεγάλο ψέμα, είναι μια τεχνική προπαγάνδας που ο Χίτλερ κατηγορούσε τους Εβραίους πως την εφάρμοζαν αλλά την ενστερνίστηκαν στο Ναζιστικό κόμμα, με επιτυχία. Τελικά ο Χίτλερ και ο Γκέμπελς είχαν δίκιο. Η τεχνική του μεγάλου ψέματος φαίνεται πως πιάνει.

Οι άνθρωποι στην Ελλάδα έχουν πιστέψει χονδροειδέστατα ψέματα ή υποκριτικές συμπεριφορές. Όλα τα σημάδια δείχνουν τι ετοιμάζουν οι σοσιαλιστές. Συνεχίζουν το αποτυχημένο σχέδιο των Ναζί για Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Σοσιαλιστική Ολιγαρχική Δικτατορία, με σταδιακή σοσιαλιστικοποίηση και σύγκλιση των σοσιαλισμών σε έναν τελικό σοσιαλισμό. Το να θέλουν να εξαφανίσουν τον κομμουνισμό και τον αναρχισμό, με ύπουλο τρόπο δεν είναι σωστό. Αυτό όμως είναι ένα μικρό κομμάτι των ψηφοφόρων. Είναι πολύ πιο χοντρό, να θέλουν να εξαφανίσουν την κεντροδεξιά, τον συντηρητισμό και την ελεύθερη οικονομία που εκφράζουν περίπου το μισό εκλογικό σώμα.

«Γιατί να μην λέτε και εσείς μεγάλα ψέματαθα μπορούσε να σκεφτεί κάποιος. Τα περισσότερα από αυτά που λέμε αποδεικνύονται. Τα στατιστικά στοιχεία είναι δημοσιευμένα. Τις μαθηματικές πράξεις μπορείτε να τις επιβεβαιώστε. Άλλα μπορείτε να τα αναζητείστε σε βιβλία ή στο διαδίκτυο και να εξακριβώσετε πως είναι έτσι ακριβώς. Από εκεί και πέρα ας βγάλει καθένας τα συμπεράσματα του.

Κάποιες πληροφορίες είναι από διαρροές της Αντίστασης σε ΕΕ-ΝΤΠ. Εδώ θέλω να κάνω μια διόρθωση. Η ΕΕ-ΝΤΠ δεν μοιάζει με ελβετικό τυρί αλλά με σουρωτήρι από τις διεισδύσεις της Αντίστασης. Η ΝΤΠ-ΕΕ θα ηττηθεί όπως ηττήθηκαν οι Ναζί. Το θέμα είναι να μην αργήσει πολύ αυτή η μέρα. Κάποια μέρα, οι αλήθειες που γράφονται ή λέγονται σε αυτόν τον ιστότοπο και σε άλλους ιστότοπους στο Διαδίκτυο, θα προβάλλονται από μεγάλα ΜΜΕ και κανάλια.

Τώρα δεν γίνεται διότι το σύστημα ΝΤΠ-ΕΕ, βάσει σχεδίου ελέγχει τα ΜΜΕ ώστε να χειραγωγεί τους ανθρώπους. Η αλήθεια είναι ο εχθρός του συστήματος ΝΤΠ-ΕΕ. Και να μην υπήρχε το διαδίκτυο, η διάδοση της αλήθειας θα επιτυγχάνονταν με άλλους τρόπους όπως πχ γινόταν στην Κατοχή, μοίρασμα φυλλάδων από χέρι σε χέρι και από πόρτα σε πόρτα. Βοηθήστε στην διάδοση της αλήθειας με όποιο τρόπο μπορείτε. Προσπαθήστε να τα εξηγήστε σε αυτούς που δεν τα καταλαβαίνουν στον κύκλο σας.

Χρησιμοποιήστε και δόλιους τρόπους διότι όταν έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που είναι ακόλαστοι αμοραλιστές και δεν έχουν κανένα απολύτως φραγμό, δεν μπορούμε να πηγαίνουμε «με τον σταυρό στο χέρι». Χρειάζεται επιλεκτικός αμοραλισμός. Αν ο παππούς ή η γιαγιά δεν καταλαβαίνει, κλειδώστε τους μέσα την ημέρα των εκλογών, κρύψτε την ταυτότητα ή πείτε τους πως οι εκλογές αναβλήθηκαν, μπήκε όριο ηλικίας για την ψήφο κλπ. Προσπαθήστε να κάνετε όσο περισσότερους να καταλάβουν και αυτούς που δεν καταλαβαίνουν, εμποδίστε τους από το να ψηφίσουν τα κόμματα που μας καταστρέφουν.

Αν τα κάνουν αυτά πολλοί, θα υπάρξει αποτέλεσμα. Θα τους αφήσουμε να εξαλείψουν ελεύθερη οικονομία, συντηρητισμό, κομμουνισμό και αναρχισμό και να μείνει μόνο ο τελικός σοσιαλισμός σε μια Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Σοσιαλιστική Ολιγαρχική Δικτατορία; Θα τους αφήσουμε να μας φτωχοποιήσουν ώστε η νέα αριστοκρατία να συγκεντρώσει όλον τον πλούτο, να ελέγχει τα ΜΜΕ και να κουμαντάρει την ανθρωπότητα με μεγάλα ψέματα, προπαγάνδα και πλύση εγκεφάλου;

Εμμανουήλ

Scroll to Top