Νέα κόμματα και μίντια

Νέα κόμματα και μίντια

Η αλήθεια έχει ως εξής. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κατέστρεψαν τις ζωές δέκα εκατομμυρίων ανθρώπων για αυτή την τεράστια ηλιθιότητα, την σοσιαλιστική ουτοπία, το σχέδιο ΝΤΠ - ΕΕ. Ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε τον ίδιο δρόμο της καταστροφής. Αρχικά ο ΣΥΡΙΖΑ βγήκε σφήνα στην ΝΤΠ αλλά τελικά τον πήρε με το μέρος της. Τα μόνα συμφέροντα που έπρεπε να υπηρετούν είναι της Ελλάδας και των κατοίκων της. Τα μόνα συμφέροντα που ΔΕΝ υπηρετούν είναι του ελληνικού λαού.

Ενώ για σαράντα χρόνια μας κατέστρεφαν λίγο - λίγο, μας κορόϊδευαν πως δήθεν μας ωφελούν και θέλουν το καλό μας. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έπρεπε να έχουν εξαφανιστεί τελείως, να βρίσκονται εκτός Βουλής. Και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έπρεπε να είναι κόμμα εξουσίας. Ναι μεν διάλεξε τον δρόμο της καταστροφής, της ΝΤΠ - ΕΕ αλλά δεν προκάλεσε την καταστροφή.

Χρειάζονται νέα κόμματα για να φύγει η σαπίλα, το παλιό διεφθαρμένο σύστημα που μας κατέστρεψε. Μας λένε πολλοί αναγνώστες να φτιάξουνε ένα αντινεοταξικό κόμμα και θα μας ψηφίσουν. Τα νέα είναι ευχάριστα και δυσάρεστα. Τα ευχάριστα είναι είναι πως δεν είναι έτοιμο μόνο ένα αντινεοταξικό κόμμα αλλά τρία, ένα κεντροδεξιό, ένα κεντρώο και ένα κεντροαριστερό.

Υπάρχουν ήδη αρκετοί σοβαροί, έντιμοι και ικανοί άνθρωποι και για τα τρία κόμματα, να βγουν μπροστά και να στηρίξουν τις θέσεις τους. Το ψηφοδέλτια θα συμπληρωθούν από τα θύματα του συστήματος ΝΤΠ - ΕΕ, για να τους δοθεί μια ευκαιρία να γ@μ$σουν τα καθάρματα της ΝΤΠ που τους κατέστρεψαν τις ζωές, για να κάνουν την μ@λ@κία τους, το σχέδιο ΝΤΠ - ΕΕ. Τα δυσάρεστα νέα είναι πως τα τρία κόμματα δεν πρόκειται να συμμετέχουν σε εκλογές, αν δεν ετοιμαστεί το μιντιακό τοπίο.

Μέρος του σχεδίου ΝΤΠ - ΕΕ είναι ο έλεγχος των ΜΜΕ και η πλύση εγκεφάλου. Έτσι ενώ μας έχουν καταστρέψει, κάνουν το μαύρο - άσπρο πως δήθεν τα πράγματα πηγαίνουν καλά. Μέρος του σχεδίου είναι επίσης η δημιουργία μιας δικής τους ψευτοελίτ. Για αυτό δεν βγαίνει κανείς από την ελίτ μαϊμού να πει την αλήθεια στον ελληνικό λαό πως το πείραμα της ΝΤΠ - ΕΕ προκάλεσε την καταστροφή της ζωής δέκα εκατομμυρίων ανθρώπων.

Η ψευτοελίτ ευημερεί ενώ όλοι οι υπόλοιποι υποφέρουν. Για όλα όσα έχουν κάνει στον ελληνικό λαό, θα τιμωρηθούν με πολύ βαριές ποινές και κατάσχεση όλης της περιουσίας τους ώστε να αποζημιωθούν ως ένα βαθμό οι πληγέντες από την Νέα Τάξη Πραγμάτων Έλληνες. Πλήρης αποζημίωση δεν είναι εφικτή διότι η ζημιά που έχουν προκαλέσει οι ευρωπαϊστές Νεοταξίτες είναι τεράστια.

Θα δικαστούν και θα καταδικαστούν, όταν πλέον δεν ελέγχουν την Δικαιοσύνη. Τώρα εκτός από τα ΜΜΕ ελέγχουν και την Δικαιοσύνη. Η ελληνική Αντίσταση σε ΕΕ - ΝΤΠ δίνει μεγάλο αγώνα για να κτυπήσει όλα τα σημεία ελέγχου της Νέας Τάξης. Ένα σημαντικό σημείο είναι η απόκτηση φιλικών ΜΜΕ. Θα προέλθει από την δημιουργία δικτύου εταιρειών ανταγωνιστικών προς το δίκτυο εταιρειών της ΝΤΠ.

Θα έρθει η στιγμή που τουλάχιστον δύο κανάλια εθνικής εμβέλειας μαζί με ραδιοφωνικούς σταθμούς και εφημερίδες θα είναι με την Αντίσταση σε ΝΤΠ - ΕΕ. Τότε θα είναι έτοιμο το μιντιακό τοπίο ώστε τα τρία αντινεοταξικά κόμματα να πάρουν μέρος στις εκλογές. Θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν ευρύτερα αντινετοαξικά σχήματα στους χώρους κεντροαριστεράς, κέντρου, κεντροδεξιάς. Αν δεν το κατορθώσουν, θα κατέβουν αυτόνομα.

Όμως θα έχουμε εκλογές σε λίγο καιρό και ακόμη δεν είναι έτοιμο το μιντιακό τοπίο. Πολλοί αναγνώστες μας ρωτούν τι να κάνουν. Τα νεοταξικά κόμματα είναι ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ. Το ΚΚΕ δεν είναι ενώ για ΜΕΡΑ25 και Ελληνική Λύση υπάρχει ερωτηματικό. Μπορεί να είναι νεοταξικά και μπορεί να μην είναι. Τα κόμματα που κυβέρνησαν ήταν τα τρία που είναι σίγουρα νεοταξικά. Τα κόμματα που κατέστρεψαν την Ελλάδα είναι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Τα τρία κόμματα που ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ σε καμία περίπτωση να ψηφίσετε είναι ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ, με αυτή την σειρά γιατί η ΝΔ μας έβαλε στην περιπέτεια της ευρωπαϊκής πορείας και μαζί με το ΠΑΣΟΚ, κατέστρεψαν τις ζωές δέκα εκατομμυρίων ανθρώπων. Αυτό προκύπτουν από την λεπτομερή οικονομική ανάλυση που κάνουμε και από δημοσιευμένα διεθνή οικονομικά στοιχεία. Και τα δύο τα αποκρύπτουν εσκεμμένα τα Νεοταξικά ΜΜΕ και τα Νεοταξικά κόμματα.

Είναι σκέτη αυτοκτονία να ψηφίσετε ένα από τα τρία αυτά κόμματα. Από εκεί και πέρα τι πρέπει να κάνετε; Κάποιοι προτείνουν αποχή, άλλοι λευκό ή άκυρο. Είναι μια λύση αλλά δεν είναι η καλύτερη λύση. Τι είναι αυτό με το οποίο οι εσωτερικοί εχθροί του ελληνικού λαού, τα τρία Νεοταξικά κόμματα θα πάθουν μεγάλο στραπάτσο; Τι είναι αυτό που θα τους στοιχίσει περισσότερο;

Ψηφίστε μικρά κόμματα

Στέφανος

Scroll to Top