Ψηφίστε μικρά κόμματα

Ψηφίστε μικρά κόμματα

Νέα κόμματα και μίντια

Αυτό που θα τους στοιχίσει περισσότερο είναι ΑΝ ΜΠΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ! Εκεί θα πάθουν την πλάκα τους. Θα το φυσάνε και δεν θα κρυώνει. Η αποχή δεν τους αγγίζει. Δεν ιδρώνει το αυτί τους. Συνεχίζουν να κάνουν τα ίδια. Όλοι εσείς οι αναποφάσιστοι, όσοι σκοπεύετε να απέχετε ή να ψηφίσετε Λευκό ή Άκυρο, ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

Τώρα έχουμε εξακομματική Βουλή. Πρέπει οπωσδήποτε να μπουν στην Βουλή Ελληνική Λύση και ΜΕΡΑ25. Για το ΚΚΕ είναι δεδομένο, έχει ένα σταθερό ποσοστό σε απόσταση ασφαλείας από το 3%. Μπορούν να μπουν στην Βουλή δέκα κόμματα και παραπάνω; Τότε θα τραβάνε τα μαλλιά τους οι εχθροί της Ελλάδας και του λαού της, ο Μητσοτάκης, ο Τσίπρας και ο Ανδρουλάκης.

Τότε θα πάθουν ένα μεγάλο σοκ και θα αποφασίσουν να αλλάξουν πορεία. Δεν θα τραβάει μόνο τα μαλλιά του ο Μητσοτάκης αλλά και η Μητσοτάκαινα, η Σάκαρη και κυρίως ο προπονητής της κλπ. Ο Μητσοτάκης θα σαλτάρει. Θα βγεi στο δρόμο με ένα παπούτσι και μια σαγιονάρα, μαγιό και σακάκι, θα περιφέρεται άσκοπα και θα μονολογεί:

«Δεν είμαι ο Μήτσος δεν είμαι ο Τάκης, είμαι ο Μήτσος και ο Τάκης, είμαι ο Κυριάκος Μητσοτάκης».

Είναι σχεδόν σίγουρο πως ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ θα είναι στις δύο πρώτες θέσεις. Αυτό που προτείνουμε δεν πρόκειται να το κάνουν όλοι οι ψηφοφόροι. Είναι μεγάλη η διαφορά από το τρίτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ, 20 μονάδες. Μπορεί όμως το ΠΑΣΟΚ να βρεθεί κάτω από την τρίτη θέση. Για να αλλάξει η σειρά των δύο πρώτων κομμάτων, πρέπει να εφαρμοστεί μαζικά αυτό που προτείνουμε, κάτι που είναι δύσκολο.

Μπορεί όμως να μικρύνει η διαφορά των δύο πρώτων κομμάτων από τα υπόλοιπα. Αν ψηφίζετε άλλα κόμματα, πέφτουν τα ποσοστά των τριών πρώτων. Αν μπαίνουν στην Βουλή τα μικρά, πέφτει και ο αριθμός των βουλευτών των τριών πρώτων. Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, με αναγωγή, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται πάνω από το 30%. Να είσαστε σίγουροι πως η πραγματική διαφορά είναι μικρότερη από αυτή που παρουσιάζουν οι δημοσκοπήσεις.

Μπορούν να πέσουν γύρω στο 20%; Μπορούν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ να είναι κάτω από 20%; Τότε θα είναι μια μεγάλη ιστορική μέρα για την Ελλάδα, μια μεγάλη κατάκτηση για τους Έλλληνες. Τότε θα στρώσουν, γιατί αλλιώς δεν στρώνουν. Μη πέφτετε στην παγίδα της πόλωσης και της λογικής «το μη χείρον βέλτιστον». Ανάλογα με που είσαστε ιδεολογικά, προσπαθήστε να βάλετε και άλλα κόμματα στην Βουλή από τον χώρο σας.

Μια δεκακομματική Βουλή θα ήταν πολύ καλή για την χώρα αλλά καθόλου καλή για τα προδοτικά Νεοταξικά κόμματα. Μην πιστεύετε τον Μητσοτάκη που ζητάει αυτοδυναμία, δήθεν για το καλό της χώρας. Ζητάει να πάρει ψηλά ποσοστά για το δικό του καλό και της κλίκας που τον στηρίζει. Μην ανησυχείτε. Η χώρα θα κυβερνηθεί όπως και να έχει.

Όπως κυβερνήθηκε από Σαμαρά - Βενιζέλο και Τσίπρα - Καμένο. Αν δεν ήταν το ζήτημα του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο Σαμαράς θα συμπλήρωνε την τετραετία γιατί τις καρέκλες οι καρεκλοκένταυροι δεν τις εγκαταλείπουν με τίποτα. Για τις καρέκλες και όχι για το καλό της χώρας, θα τα βρούνε μεταξύ τους, όσα κόμματα και να χρειαστεί να συγκυβερνήσουν.

Ψάξτε να βρείτε άλλα κόμματα στον ιδεολογικό σας χώρο και βάλτε τα στη Βουλή. Δώστε γραμμή από τα social media και site στο Ίντερνετ ώστε να μην μοιραστεί η ψήφος σε πολλά μικρά κόμματα και τελικά δεν μπει κανένα στην Βουλή. Το σημαντικό είναι να μπουν πολλά κόμματα στην Βουλή. Έτσι θα δώσετε ένα καλό μάθημα σε όλους αυτούς που τα μόνα συμφέροντα που δεν υπηρετούν είναι των ψηφοφόρων.

Θα έρθει η ώρα να πληρώσουν οι παλιάνθρωποι. Προς το παρόν, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να στηρίζετε την Αντίσταση σε ΝΤΠ - ΕΕ, να διαδίδετε την αλήθεια σε όσους περισσότερους μπορείτε, με όποιο τρόπο μπορείτε. Και σε αυτές τις εκλογές, επ' ουδενί μην ψηφίσετε ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ. Βάλτε στην Βουλή όσα περισσότερα κόμματα μπορείτε ακόμη και να μην αξίζουν ή να μην σας ενθουσιάζουν ιδιαίτερα.

Θα έρθει η στιγμή που το πανίσχυρο στην κοινωνία αντινεοταξικό ρεύμα θα εκπροσωπείται επάξια σε όλους τους ιδεολογικούς χώρους, κεντροδεξιά, κέντρο, κεντροαριστερά. Μπορεί να μην είναι πολύ μακριά αυτή η στιγμή αλλά ακόμη δεν έχει φθάσει. Τώρα αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να βάλετε μικρά κόμματα στην Βουλή. Κάντε το και διαδώστε το σε όσους περισσότερους μπορείτε με όποιο τρόπο μπορείτε.

Δεν επιτρέπετε να ψηφίζετε αυτούς που μας καταστρέφουν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ. Οι υπάνθρωποι θα πάνε να ψηφίσουν Νεοταξικά κόμματα. Αν στην Ελλάδα, οι άνθρωποι είναι περισσότεροι από τους υπάνθρωπους, θα πάει μπροστά, θα ξεκινήσει η ανοδική πορεία. Αν είναι περισσότεροι οι υπάνθρωποι, θα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

Στέφανος

Scroll to Top