Στα ψηφοδέλτια τα θύματα

Στα ψηφοδέλτια τα θύματα

Πολλοί είναι οι άνθρωποι που δικαιολογημένα αναρωτιούνται κάτι πολύ λογικό. Αφού τα τέρατα της ΝΤΠ - ΕΕ απέτυχαν, τα έκαναν όλα λάθος, μας εξόντωσαν οικονομικά, μας κατέστρεψαν γιατί δεν φεύγουν; Γιατί δεν έρχονται άλλοι, να διορθώσουν τα πολλά λάθη τους και να τα κάνουν όλα σωστά; Είναι λογική απορία, για ανθρώπους που δεν γνωρίζουν τα πολιτικά ζητήματα σε μεγάλο βάθος δηλαδή για την πλειονότητα των πολιτών.

Δεν φεύγουν διότι βάσει σχεδιασμού έχουν αποκτήσει τον έλεγχο. Έχουν φτιάξει τα συστήματα τους, σύστημα Καραμανλή, σύστημα Μητσοτάκη, σύστημα Σημίτη κλπ, έχουν δημιουργήσει την ψευτοελίτ, έχουν φτιάξει τους μεγαλοεπιχειρηματίες τους με μεγάλη οικονομική επιφάνεια, έχουν αποκτήσει τον έλεγχο των ΜΜΕ, στηρίζονται από Νεοταξίτες του εξωτερικού.

Για να μπορέσει η Αντίσταση σε ΝΤΠ - ΕΕ να έρθει στην διακυβέρνηση, πρέπει να κτυπήσει όλα τα σημεία ελέγχου που έχει εγκαταστήσει εδώ και δεκαετίες το σύστημα ΝΤΠ - ΕΕ. Σε μεγάλο βαθμό, αυτό θα έρθει απέξω. Συντηρούνται στην εξουσία γιατί σε Γερμανία και Γαλλία έχει τον έλεγχο η ΝΤΠ. Αν αυτό αλλάξει, έστω και μόνο στην Γαλλία, θα πέσει το σύστημα ΝΤΠ - ΕΕ στην Ελλάδα.

Η ΝΤΠ είναι μια παγκόσμια κλίκα. Ο αγώνας θα δοθεί σε εγχώριο, ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. Ήδη η Διεθνής Αντίσταση σε ΝΤΠ - ΕΕ, έχει Παραρτήματα σε πάρα πολλές χώρες του κόσμου. Σε κάποιες βέβαια τώρα ξεκινούν και οργανώνονται ενώ σε άλλες έχουν ήδη προχωρήσει αρκετά. Η Ελληνική Αντίσταση σε ΝΤΠ - ΕΕ, θα βοηθηθεί από την Διεθνή Αντίσταση αλλά και το αντίστροφο δηλαδή θα την βοηθήσει.

Η ΝΤΠ έχει ένα δίκτυο εταιρειών που ελέγχονται από την διεθνή κλίκα και δουλεύουν για τον σκοπό της όπως η Goldman Sachs, η Deutsche Bank, η Siemens, η Novartis κλπ. Η Διεθνής Αντίσταση δημιουργεί ένα πιο ισχυρό δίκτυο από τους ανταγωνιστές τους. Δεν τίθεται θέμα αν μια τέτοια μεθόδευση είναι σωστή ή όχι. Αν κάποιος σου επιτεθεί και αρχίσει να σε κτυπάει, θα τον κτυπήσεις κι εσύ ακόμη κι αν δεν σου αρέσει να κτυπάς.

Από την στιγμή που η ΝΤΠ έχει ξεκινήσει κάποιες μεθοδεύσεις για Παγκόσμια Κυριαρχία, πρέπει και η Αντίσταση σε ΝΤΠ να χρησιμοποιήσει παρόμοιες μεθοδεύσεις, αν θέλει να εμποδίσει την ΝΤΠ να κυριαρχήσει παγκόσμια. Σε ένα πόλεμο κάνουμε πράγματα που δεν μας αρέσουν και κανονικά δεν γινόντουσαν σε περίοδο ειρήνης. Η ΝΤΠ ελέγχει τα ΜΜΕ στην Ελλάδα, βάσει σχεδίου. Γίνεται εδώ και χρόνια προσπάθεια, η Αντίσταση να αποκτήσει κάποια μεγάλα ΜΜΕ και κανάλια. Η ανάπτυξη δικτύου επιχειρήσεων από την Διεθνή Αντίσταση σε ΝΤΠ - ΕΕ, θα συμβάλει σε αυτό το σκοπό.

Ήδη υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι για τα ψηφοδέλτια τριών Αντινεοταξικών πολιτικών σχημάτων, ενός κεντροαριστερού, ενός κεντρώου και ενός κεντροδεξιού. Οι περισσότεροι θα συμμετέχουν μόνο αν υπάρχει προοπτική εξουσίας ή συγκυβέρνησης. Για το κεντρώο σχήμα πιθανώς να μην υπάρχει η πρώτη αλλά η δεύτερη. Για να υπάρχει έστω και δυνατότητα μιας αξιοπρεπούς εμφάνισης στις εκλογές, χρειάζονται απαραίτητα ΜΜΕ και κανάλια.

Αυτά τα έχουμε γράψει στο παρελθόν. Το νέο είναι πως όλα τα θύματα του συστήματος ΝΤΠ - ΕΕ, θα μπορούν να συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια, αν το θελήσουν. Στην κορυφή της λίστας είναι συγγενείς των αδικοχαμένων του δυστυχήματος των Τεμπών, τραυματίες και όλοι οι επιβάτες. Δεν περιοριζόμαστε όμως μόνο σε αυτούς. Όλοι όσοι έχουν πέσει θύματα των Νεοταξικών τεράτων θα μπορούν να συμμετέχουν, αν θέλουν.

Θύματα του συστήματος ΝΤΠ - ΕΕ, έχουν πέσει επίσης όσοι έχασαν τα σπίτια τους, οι κατεστραμμένοι οικονομικά, συγγενείς όσων αυτοκτόνησαν στην περίοδο των Μνημονίων, όσοι έμειναν άστεγοι ή έτρωγαν στα σισσίτια, μακροχρόνια άνεργοι, όσοι έχασαν τα χρήματα τους στο Χρηματιστήριο κλπ. Μπορεί να είναι κάποιες κατηγορίες που δεν έχουμε ακόμη σκεφτεί.

Όλοι όσοι υπέφεραν από τα τέρατα της ΝΤΠ - ΕΕ, θα έχουν θέση στα ψηφοδέλτια των Αντινεοταξικών πολιτικών σχημάτων ώστε να πολεμήσουν και πολιτικά αυτούς που τους κατέστρεψαν την ζωή. Να τους βάλουν στην φυλακή και να τους πάρουν όλη τους την περιουσία. Δεν θα εξετάσουμε μορφωτικό επίπεδο, εργασιακή εμπειρία, πολιτική ενασχόληση. Μόνο στην περίπτωση που θα υπάρξει μεγάλη προσέλευση, κάτι που θα είναι πολύ ευχάριστο, θα δοθεί προτεραιότητα.

Έτσι θα υπάρξει μια λίστα κατάταξης, ανάλογα με την ζημιά που έχουν πάθει οι άνθρωποι από αυτά τα τέρατα ώστε να δοθεί μια προτεραιότητα, αν είναι τόσο μεγάλη η προσέλευση που να μην επιτρέπει σε όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετέχουν. Στην κορυφή της λίστας θα είναι οι συγγενείς των αδικοχαμένων, οι τραυματίες και όλοι οι επιβάτες του δυστυχήματος των Τεμπών. Έχουν εξασφαλίσει σίγουρη συμμετοχή στα ψηφοδέλτια, αν το θέλουν.

Ο αγώνας κατά της ΝΤΠ δεν θα είναι ούτε σύντομος ούτε εύκολος αλλά θα είναι νικηφόρος. Υπάρχει επίσης περίπτωση να καταλήξει σε ισοπαλία, αν επέλθει συνθηκολόγηση. Στην περίπτωση ισοπαλίας, οι Αντινεοταξίτες θα αντικαταστήσουν την Νεοταξική ψευτοελίτ, στις μισές τουλάχιστον από τις κορυφαίες θέσεις της χώρας, σε πολιτική, μίντια, επιχειρήσεις, καλλιτεχνικό χώρο κλπ.

Αν είναι ήττα της ΝΤΠ, τότε θα αντικατασταθεί όλη η Νεοταξική ψευτοελίτ. Σε όλες τις κορυφαίες θέσεις της χώρας, θα μπουν σταδιακά Αντινεοταξίτες. Θύματα και κατατρεγμένοι του συστήματος ΝΤΠ - ΕΕ, ενωθείτε και αγωνιστείτε. Η νίκη είναι δική μας, αν δώσουμε τον αγώνα. Για να κερδίσει μια ομάδα, πρέπει να πάει να παίξει. Αν δεν πάει να παίξει, δεν μπορεί να κερδίσει. Αν δεν δώσουμε τον αγώνα, δεν θα νικήσουμε. Αν τον δώσουμε, το χειρότερο αποτέλεσμα θα είναι ισοπαλία.

Απόστολος

Scroll to Top