Όμορφος κόσμος χωρίς Γερμανία

Όμορφος κόσμος χωρίς Γερμανία

Η Γερμανία είναι η πιο Νεοταξική χώρα. Να δούμε τα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών στην Γερμανία : SPD 25,7%, CDU/CSU 24,1%, Πράσινοι 14,8%, FDP 11,5%, AfD 10,3%, Αριστερά 4,9%. Στο ευρωσκεπτικιστικό - αντιευρωπαϊκό στρατόπεδο ανήκουν μόνο τα δύο τελευταία κόμματα που συγκεντρώνουν λίγο πάνω από 15%. Είναι πάρα πολύ δύσκολο κάποια στιγμή να επικρατήσουν. Ναι μεν κυριαρχούν οι Νεοταξίτες αλλά αν φθάσουμε σε ακραίες καταστάσεις, μπορεί να συμβούν πολύ άσχημα πράγματα στην Γερμανία.

Η Γερμανία θέλει να κυριαρχήσει στην Ευρώπη. Με το σχέδιο ΝΤΠ - ΕΕ, αυτό επιτυγχάνεται. Αυτό το σχέδιο υπηρετούν οι Έλληνες Νεοταξίτες, το σχέδιο της Μεγάλης Γερμανίας, με ζωτικό χώρο όλη την Ευρώπη. Με ένα άλλο σχέδιο, 4-10 γκρουπ, θα έχουν επιρροή σε ένα πολύ μικρότερο τμήμα της Ευρώπης. Τα θέλουν όμως όλα δικά τους, όλη την Ευρώπη για πάρτη τους.

Σε ένα ακραίο σενάριο, η Γερμανία σταματά να υφίσταται δηλαδή τα δέκα έξι κρατίδια διαμοιράζονται στις γειτονικές χώρες. Η Γερμανία αποτελείται από δέκα έξι κρατίδια : Αμβούργο, Βάδη-Βυρτεμβέργη, Βαυαρία, Βερολίνο, Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, Βραδενβούργο, Βρέμη, Έσση, Κάτω Σαξονία, Θουριγγία, Μακλεμβούργο-Δυτική Πομερανία, Ρηνανία-Παλατινάτο, Σάαρλαντ, Σαξονία, Σαξονία-Ανχαλτ, Σλέσβιχ-Χόλσταϊν.

Συνορεύει με εννέα χώρες, ξεκινώντας από τον Βορρά και πηγαίνοντας με την φορά των δεικτών του ρολογιού : Δανία, Πολωνία, Τσεχία, Αυστρία, Ελβετία, Γαλλία, Λουξεμβούργο, Βέλγιο, Ολλανδία. Δηλαδή αντιστοιχούν περίπου δύο κρατίδια (16/9=1,78) ή 357,588 / 9 = 39.732 km2 σε κάθε μία από τις γειτονικές χώρες. Η έκταση διαφόρων χωρών είναι σε km2 : Λουξεμβούργο 2.586, Κύπρος 9.251, Λίβανος 10.452, Ισραήλ 20.770, Αλβανία 28.748, Βέλγιο 30.528, Ελβετία 41.284, Ολλανδία 41.850, Δανία 43.094.

Δεν είναι καθόλου άσχημα αν σκεφτεί κανείς πως κάθε μία από τις εννέα γειτνιάζουσες χώρες θα προσθέσει κατά μέσο όρο, περίπου μια χώρα όπως η Ελβετία ή η Ολλανδία. Ή αλλιώς θα είναι δύο χώρες όπως το Ισραήλ, τέσσερις χώρες όπως η Κύπρος ή ο Λίβανος και δεκαέξι χώρες όπως το Λουξεμβούργο! Η Ελβετία και η Ολλανδία θα διπλασιαστούν και το Λουξεμβούργο θα δεκαεπταπλασιαστεί.

Δεν θα γινόταν κάτι τέτοιο σε κάποια χώρα, να διαμοιραστεί στις γειτνιάζουσες, αν δεν υπήρχε πολύ σοβαρός λόγος. Για την Γερμανία υπάρχει πολύ σοβαρός λόγος. Η κυριαρχική μανία τους είναι ανεξέλεγκτη και δημιουργούν συνεχώς προβλήματα στην Ευρώπη και στον κόσμο. Αφού δεν μπορεί να ελεγχθεί η κυριαρχική μανία τους, να σταματήσει να υφίσταται η Γερμανία. Είναι μια άκρως προβληματική και επικίνδυνη για τον κόσμο χώρα που προκάλεσε δύο Παγκόσμιους Πολέμους και μέσω του σχεδίου ΝΤΠ - ΕΕ, κυριάρχησε πάλι στην Ευρώπη.

Είναι πάρα πολλοί αυτοί που πιστεύουν πως θα είναι ένας πολύ καλύτερος κόσμος χωρίς την Γερμανία και συνεχώς αυξάνονται. Σκεφτείτε το για ένα λεπτό, ονειρευτείτε έναν κόσμο χωρίς την Γερμανία, πόσο όμορφος θα ήταν. Δεν λέω πως οι Γερμανοί είναι διάβολοι και οι άλλοι άγιοι. Όλοι θέλουν να έχουν επιρροή : ΗΠΑ, Κίνα, Ρωσία, Γαλλία, Βρετανία, Ιταλία κλπ. Όμως αυτή η κυριαρχική μανία των Γερμανών δεν υπάρχει σε καμία χώρα του κόσμου.

Κάθε φορά που χάνουν και υφίστανται τις συνέπειες, αντί να μικραίνει η κυριαρχική μανία, μεγαλώνει, επιστρέφουν με μεγαλύτερη μανία. Στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, όλες οι χώρες ζημιώθηκαν αλλά τελικά η Γερμανία είχε τις μεγαλύτερες αρνητικές συνέπειες. Η κυριαρχική μανία τους είναι τελείως ανεξέλεγκτη. To «Deutschland uber alles» βρίσκεται στο DNA τους και δε φεύγει με τίποτα. Αφού δεν φεύγει η κυριαρχική μανία τους, να φύγει η Γερμανία από τον χάρτη.

Πολλοί πιστεύουν πως αυτό έπρεπε να είχε γίνει μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, αντί να δημιουργηθούν Δυτική και Ανατολική Γερμανία που το 1990 ενώθηκαν σε μία. Πολλοί πιστεύουν πως η ορθή κατεύθυνση είναι ακριβώς η αντίθετη, διαμελισμός αντί ένωση. Βέβαια ένα τέτοιο σενάριο, μόνο με πόλεμο μπορεί να επιτευχθεί. Η Διεθνής Αντίσταση σε ΝΤΠ - ΕΕ, ξεκαθαρίζει με κάθε τρόπο πως θα φθάσει σε ακραίες καταστάσεις προκειμένου να μην πετύχει το Νεοταξικό σχέδιο.

Αν λοιπόν ξεκινήσει κάποιος πόλεμος, δεν αποκλείεται να καταλήξει σε διαμοιρασμό των γερμανικών κρατιδίων στις γειτονικές χώρες. Επομένως οι Γερμανοί θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί σε αυτά που κάνουν διότι σε βάθος χρόνου, διακυβεύεται ακόμη και η ύπαρξη της Γερμανίας. Δηλαδή θα ισχύσει το «πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι».

Από εκεί που θέλουν να κυριαρχήσουν στην Ευρώπη και μέσω της Ευρώπης να γίνουν ένας από τους βασικούς παγκόσμιους παίκτες, τελικά θα βρεθούν στην ανυπαρξία. «Όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα». Ας ικανοποιηθούν με τα λίγα. Μπορούν να αποτελέσουν μαζί με κάποιες άλλες χώρες τον έναν από τους 4 - 10 πόλους, σε μια μικρότερη Ένωση από την σημερινή στην οποία η Ελλάδα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να βρίσκεται, διότι θα είναι μαζί με ΗΠΑ - Βρετανία ή Ρωσία.

Δημήτρης

Scroll to Top