Λογική-ευελιξία-αυτονομία

Λογική - ευελιξία - αυτονομία

Αντίστροφα ο χρόνος για ΝΔ

Μου ζητήθηκε από κάποιο αναγνώστη να κάνω μια διευκρίνιση. Έγραψα πως έχει περισσότερες πιθανότητες να έρθει το τέλος του κόσμου, παρά να πετύχει το σχέδιο ΝΤΠ - ΕΕ. Δημιουργήθηκε η εντύπωση πως η Αντίσταση σε ΝΤΠ - ΕΕ, θα προκαλέσει εσκεμμένα το τέλος του κόσμου για να μην πετύχει το σχέδιο της ΝΤΠ - ΕΕ, για την επικράτηση ενός τελικού σοσιαλισμού σε μια Παγκόσμια Σοσιαλιστική Ολιγαρχική Δικτατορία.

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο σε καμία περίπτωση. Όμως η Αντίσταση είναι έτοιμη να φθάσει σε ακραίες καταστάσεις, προκειμένου να μην πετύχει το σχέδιο ΝΤΠ - ΕΕ. Αυτές οι ακραίες καταστάσεις ενέχουν τον κίνδυνο να ξεφύγουν τα πράγματα και έτσι να προκληθεί ακόμη και το τέλος του κόσμου. Το ξεκαθαρίζουν με κάθε τρόπο πως θα φθάσουν στα άκρα για να εμποδίσουν τους Νεοταξίτες.

Και έχουν απόλυτο δίκιο! Δηλαδή πρέπει να τους αφήσουν επειδή αυτοί έχουν βαλθεί «σώνει και ντε» να επιβάλουν έναν τελικό σοσιαλισμό σε μια Παγκόσμια Ολιγαρχική Δικτατορία; Οι Νεοταξίτες δεν είναι στα καλά τους και όχι οι αντίπαλοι που προσπαθούν να τους εμποδίσουν. Οι Νεοταξίτες πρέπει να λογικευτούν και όχι οι Αντινεοταξίτες.

Η Αντίσταση σε ΕΕ - ΝΤΠ δεν προσπαθεί να επιβάλλει το δικό της. Προσπαθεί να εμποδίσει τους Νεοταξίτες από το να επιβάλλουν αυτοί ό,τι μ@λ@κία τους λέει η γκλάβα τους. Ο πόλεμος ενάντια στον Χίτλερ δεν έγινε για να επιβάλλουν οι Σύμμαχοι το δικό τους αλλά για να εμποδίσουν τον Χίτλερ να επιβάλλει μια Παγκόσμια Σοσιαλιστική Δικτατορία.

Οι λογικοί της υπόθεσης είναι οι Αντινεοταξίτες. Τους λένε «ελάτε να τα βρούμε και να συνεννοηθούμε». Αφού οι Νεοταξίτες έχουν τρέλα, αρρώστια μεγάλη, με τις πολυμερείς σχέσεις και τις Ενώσεις, οι αντίπαλοι δέχονται να συζητήσουν την δημιουργία τεσσάρων έως δέκα γκρουπ χωρών παγκόσμια. Αλλά δεν μπορούν να δεχτούν ένα μοντέλο σαν της ΕΕ, να εφαρμοστεί στις άλλες τρεις ηπειρωτικές Ενώσεις.

Πρώτον, αποδείχθηκε καταστροφικό για κάποιες χώρες όπως η Ελλάδα. Δεύτερον, οι Αντινεοταξίτες υποστηρίζουν να διαλέγουν οι χώρες πόσο στενές ή χαλαρές σχέσεις θέλουν. Δηλαδή να μην είναι, το ίδιο για όλους. Οι Αντινεοταξίτες εκτός από περισσότερη λογική δείχνουν και μεγαλύτερη ευελιξία όχι μόνο στο πως θα είναι τα μοντέλα των γκρουπ χωρών αλλά και πως θα δημιουργηθούν.

Οι Νεοταξίτες έχουν μια σχεδόν παρανοϊκή στενομυαλιά. Θέλουν «σώνει και ντε» να δημιουργηθούν ηπειρωτικές Ενώσεις. Εκτός από τις πάρα πολλές αδυναμίες του μοντέλου της ΕΕ, αυτός ο διαχωρισμός είναι άκρως προβληματικός, για λόγους που έχουν εξηγηθεί σε πολλά προηγούμενα άρθρα. Γιατί να το καθορίζουν οι ήπειροι και να μην υπάρχει κάποια ευελιξία;

Οι Νεοταξίτες θέλουν να βάλουν μια Παγκόσμια κυβέρνηση που θα είναι Παγκόσμια Δικτατορία. Δηλαδή θα είναι κάτι αντίστοιχο με την ΕΕ που αποφασίζει και επιβάλλει. Μόνο που αντί να αποφασίζει η ΕΕ θα αποφασίζει η Παγκόσμια Δικτατορία που θα ελέγχεται από τους Νεοταξίτες. Οι πολίτες των χωρών δεν θα καθορίζουν την μοίρα τους.

Οι Αντινεοταξίτες λένε κάτι πολύ πιο λογικό. «Ας κάνουμε τα γκρουπ χωρών αφού έχετε τόσο μεγάλο κόλλημα. Μετά αφού δεν θα είναι πάνω από δέκα και το πιθανότερο να είναι λιγότερα, μπορούμε εύκολα να συνεννοούμαστε σε ένα παγκόσμιο επίπεδο μεταξύ μας». Δηλαδή η Αντί-ΝΤΠ είναι υπέρ της μεγαλύτερης ανεξαρτησίας και αυτονομίας και των γκρουπ χωρών και των χωρών εντός των γκρουπ.

Οι Νεοταξίτες τα θέλουν όλα συγκεντρωτικά. Να συγκεντρωθεί η εξουσία σε μια γραφειοκρατία όπως η ΕΕ όπου οι πολίτες δεν θα ελέγχουν πλέον τις χώρες τους και την μοίρα τους. Και επιπλέον να συγκεντρωθεί παραπάνω σε μια Παγκόσμια Δικτατορία που θα αποφασίζει για όλον τον κόσμο τι θα γίνει και θα το επιβάλλει με προπαγάνδα ή άλλους τρόπους.

Επίσης θέλουν αυτοί να ελέγχουν «τα πάντα όλα» στις χώρες, με την δημιουργία των εγχώριων ψευτοελίτ που θα κατέχουν όλες τις κορυφαίες θέσεις. Οι Αντινεοταξίτες τους λένε. «Δεν μπορεί να έχετε μόνο εσείς τον έλεγχο και όλες τις κορυφαίες θέσεις στις χώρες. Να μην τις έχουμε ούτε εμείς. Ελάτε να μοιραστούμε και τον έλεγχο και τις κορυφαίες θέσεις».

Εσάς που διαβάζετε αυτές τις γραμμές, ποιοι σας φαίνεται πως είναι οι καλοί και ποιοι οι κακοί; Ποιοι είναι οι λογικοί και ποιοι είναι οι παράλογοι; Ποιοι είναι οι ευέλικτοι και συζητήσιμοι και ποιοι είναι οι στενόμυαλοι και οι απόλυτοι; Εκεί έχουν κολλήσει τα πράγματα γιατί οι άνθρωποι είναι κολλημένοι και παρανοϊκοί όπως ήταν ο Χίτλερ. Αλλιώς θα είχαν λυθεί προ πολλού όλα τα προβλήματα.

Αυτά γίνονται παρασκηνικά όπως σας τα περιγράφω. Όμως με τον έλεγχο των ΜΜΕ κάνουν το άσπρο - μαύρο. Έχουν πείσει τον κόσμο πως οι Αντινεοταξίτες είναι οι κακοί, οι λάθος, οι αδιάλλακτοι, οι παράλογοι «οι μπήξε οι δείξε». Ενώ στην πραγματικότητα αυτοί είναι όλα αυτά. Μην τους αφήνετε να σας κοροϊδεύουν. Αυτά τα τέρατα δημιουργούν όλα τα προβλήματα. Στηρίξτε την Αντίσταση σε ΕΕ - ΝΤΠ.

Παύλος

Scroll to Top