Αντίστροφα ο χρόνος για ΝΔ

Αντίστροφα ο χρόνος για ΝΔ

Το παν η παγκοσμιοποίηση

Ο τελικός προορισμός των Νεοταξιτών, ο τελικός σοσιαλισμός δεν είναι ξεκάθαρος, ορατός σε όλους. Είναι παρασκηνιακός. Δεν έχουν βγει οι Νεοταξίτες να δηλώσουν «ο σκοπός μας είναι ένας τελικός σοσιαλισμός σε μια Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Σοσιαλιστική Ολιγαρχική Δικτατορία». Άλλοι άνθρωποι το καταλαβαίνουν και άλλοι δεν το καταλαβαίνουν. Όποιοι το καταλαβαίνουν και ανήκουν είτε στην κεντροδεξιά είτε στην αριστερά είναι Αντί - ΝΤΠ.

Κόμματα που βρίσκονται στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ και του κόμματος του Μελανσόν είναι μεταξύ αριστεράς και σοσιαλδημοκρατίας οπότε διαλέγουν. Οι Νεοταξίτες χρησιμοποιούν την παραπλανητική τακτική της σταδιακής σοσιαλιστικοποίησης και της σύγκλισης των σοσιαλισμών στον τελικό σοσιαλισμό. Είναι παραπάνω από δύο εκατομμύρια ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας που ακόμη δεν το έχουν πάρει χαμπάρι πως ο σκοπός της ΝΔ είναι η σταδιακή εξάλειψη της κεντροδεξιάς ιδεολογίας (και της αριστεράς) και η επικράτηση ενός τελικού σοσιαλισμού.

Επειδή όμως αυτή είναι η Αλήθεια και στο τέλος η Αλήθεια πάντοτε λάμπει, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, κάποια στιγμή θα το καταλάβουν. Όλα συνηγορούν πως το τέλος της Νέας Δημοκρατίας έρχεται. Θα συμβεί και γιατί διεθνώς, στην κεντροδεξιά έχει επικρατήσει η Αντί - ΝΤΠ και γιατί η Αλήθεια θα αποκαλυφθεί πως ο σκοπός της ΝΔ είναι ο τελικός σοσιαλισμός.

Το τέλος της Νέας Δημοκρατίας έχει δύο ερμηνείες. Μπορεί να είναι το τέλος ως κόμμα εξουσίας της κεντροδεξιάς επειδή θα αντικατασταθεί από ένα άλλο σχήμα. Μπορεί να είναι το τέλος όπως την ξέρουμε δηλαδή να γίνουν σαρωτικές αλλαγές, σε ηγεσία, τοποθετήσεις, πορεία, ονομασία κλπ. Δηλαδή από Νεοταξικό κόμμα να γίνει Αντινεοταξικό όπως είναι τα κόμματα εξουσίας της κεντροδεξιάς διεθνώς.

Επιπλέον, στην παγκόσμια διαμάχη μεταξύ ΝΤΠ και Αντί - ΝΤΠ υπάρχουν τρεις πιθανές εκφάνσεις α) επικράτηση ΝΤΠ β) συνθηκολόγηση γ) επικράτηση Αντί - ΝΤΠ. Ακόμη και να δώσουμε ίσες πιθανότητες στο καθένα από τα τρία ενδεχόμενα, το τέλος της ΝΔ έχει διπλάσιες πιθανότητες να συμβεί διότι ή με συνθηκολόγηση ή με επικράτηση της Αντί - ΝΤΠ θα συμβεί. Η συνθηκολόγηση δεν θα περιλαμβάνει μόνο μια εναλλακτική παγκοσμιοποίηση, ένα από τα πολλά σενάρια που έχουν περιγραφεί αλλά και αντικατάσταση των Νεοταξιτών τουλάχιστον στις μισές από τις κορυφαίες θέσεις της χώρας που έχει καταλάβει η ψευτοελίτ.

Αν επικρατήσει η Αντί - ΝΤΠ, θα γίνει αντικατάσταση σε όλες τις θέσεις. Δηλαδή θα είναι ως εξής οι κορυφαίες θέσεις της χώρας α) επικράτηση ΝΤΠ - 100% Νεοταξίτες β) συνθηκολόγηση 50% Νεοταξίτες - 50% Αντινεοταξίτες γ) επικράτηση Αντί - ΝΤΠ 100% Αντινεοταξίτες. Το λέω χοντρικά και απλά για να γίνει κατανοητό. Δεν θα είναι 100% αλλά σε πολύ ψηλό ποσοστό. Επιπλέον στην συνθηκολόγηση, μπορεί στην κεντροαριστερά να διατηρήσουν τον έλεγχο οι Νεοταξίτες.

Θα εγκαταλείψουν το σχέδιο τους αλλά θα διατηρήσουν τον έλεγχο της κεντροαριστεράς, με μια άλλη πορεία. Όμως στην κεντροδεξιά θα έχουν τον έλεγχο οι Αντινεοταξίτες, όπως ήδη συμβαίνει στις περισσότερες χώρες διεθνώς. Επομένως η αντικατάσταση των Νεοταξιτών στις θέσεις κορυφής της χώρας από Αντινεοταξίτες, θα γίνει περισσότερο στην κεντροδεξιά και λιγότερο στην κεντροαριστερά.

Μόνο με επικράτηση της ΝΤΠ διεθνώς, η ΝΔ θα συνεχίσει ως έχει. Περισσότερες πιθανότητες είναι να έρθει το τέλος του κόσμου παρά να επικρατήσει η ΝΤΠ - ΕΕ. Η Αντίσταση σε ΝΤΠ - ΕΕ είναι έτοιμη για συνθηκολόγηση αλλά θα φθάσει μέχρι τα άκρα ώστε να μην πραγματοποιηθεί το σχέδιο ΝΤΠ - ΕΕ. Αν έρθει το τέλος του κόσμου, όλα αυτά με τα οποία ασχολούμαστε είναι μάταια.

Το τέλος της ΝΔ είτε ως κόμμα εξουσίας είτε στην σημερινή της μορφή είναι προδιαγεγραμμένο. Ο χρόνος μετράει αντίστροφα. Σε περίπτωση ήττας της ΝΤΠ, θα γίνουν μεγάλες αλλαγές σε όλο το πολιτικό φάσμα. Όπως τώρα όλα τα κόμματα είναι Νεοταξικά, πλην κάποιων εξαιρέσεων, έτσι μετά την ήττα της ΝΤΠ διεθνώς, όλα τα κόμματα θα είναι Αντινεοταξικά.

Σε περίπτωση συνθηκολόγησης, θα γίνουν λιγότερες μεν αλλαγές αλλά θα είναι περισσότερο στην κεντροδεξιά παρά στην κεντροαριστερά. Εξάλλου στην Ελλάδα, στην κεντροαριστερά έγινε μια αλλαγή στο πρώτο κόμμα, ο ΣΥΡΙΖΑ πέρασε μπροστά και το ΠΑΣΟΚ έμεινε σε μονοψήφια ποσοστά. Οι διεθνείς εξελίξεις θα επιβάλλουν μια μεγάλη αλλαγή στην κεντροδεξιά, εκτός αν επικρατήσει διεθνώς η ΝΤΠ, κάτι που είναι σχεδόν απίθανο.

Λογική-ευελιξία-αυτονομία

Παύλος

Scroll to Top