Γίνε κι εσύ ελίτ

Γίνε κι εσύ ελίτ

προηγούμενο Νέα αντινεοταξική ελίτ

Αν ο Γιώργος στο παράδειγμα, έχει έρθει σε επαφή με την Αντίσταση από πριν, θα πάρει αυτός την καλή δουλειά γιατί το αξίζει. Όμως εκείνες τις στιγμές, μετά την Ανατροπή του Νεοταξικού Καθεστώτος, η Αντίσταση δεν θα μπορεί να ψάχνει τον κάθε Γιώργο. Ο Γιώργος θα πρέπει να είναι ήδη έτοιμος να αναλάβει. Αλλιώς θα πάρει την δουλειά ο Κώστας ή όποιος άλλος στην σειρά έχει έρθει σε επαφή με την Αντίσταση.

Για να μην δημιουργηθεί χαοτική κατάσταση, η νέα αντινεοταξική ελίτ θα είναι ήδη έτοιμη να αναλάβει τα σημαντικά πόστα. Δεν είναι δυνατόν να έχει ανατραπεί το Καθεστώς ΝΤΠ – ΕΕ και σε όλα τα σημαντικά πόστα να εξακολουθούν να βρίσκονται Νεοταξίτες. Στην περίπτωση που η ΝΤΠ – ΕΕ συνθηκολογήσει, τότε η αντινεοταξική ελίτ που θα είναι έτοιμη να αναλάβει όλα τα σημαντικά πόστα, θα αναλάβει τα μισά τουλάχιστον.

Για να το καταλάβουμε καλά. Τουλάχιστον οι μισές από τις κορυφαίες θέσεις της χώρας θα περάσουν στην Αντίσταση σε ΝΤΠ - ΕΕ και θα αλλάξουν αυτοί που τις έχουν. Οι Νεοταξίτες θα αντικατασταθούν από άλλους. Αν δεν συνθηκολογήσει η ΝΤΠ, τότε σε όλες τις κορυφαίες θέσεις της χώρας θα φύγουν οι Νεοταξίτες και θα μπουν άλλοι που θα έχει ήδη ετοιμάσει η Αντίσταση.

Αν κάποιος/α θεωρεί πως έχει τα προσόντα για μία από τις κορυφαίες θέσεις της χώρας αλλά έχει αδικηθεί από την ΝΤΠ – ΕΕ, πρέπει να έρθει σε επαφή με την Αντίσταση. Πως θα έρθει κανείς σε επαφή με την Αντίσταση; Η Αντίσταση είναι παντού δηλαδή θύλακες της Αντίστασης βρίσκονται παντού. Χρειάζεται λίγο ψάξιμο. Όποιος θέλει να βρει την Αντίσταση, την βρίσκει.

Κάπου υπάρχει η Αντίσταση στο επαγγελματικό, φιλικό, συγγενικό, κοινωνικό περιβάλλον των περισσότερων. Ακόμη και να μην μπορούν κάποιοι να την βρουν, ας δημιουργήσουν μια δική τους ομάδα Αντίστασης σε ΕΕ – ΝΤΠ και στην συνέχεια να προσπαθήσουν να βρουν και να ενωθούν με άλλες ομάδες. Δεν θα αργήσουν να βρουν και άλλες ομάδες και όλοι μαζί να ενωθούν με την Αντίσταση.

Το συνωμοτικό σχέδιο της ΝΤΠ έχει αποκαλυφθεί. Δεν μπορεί όμως να αποδειχθεί, όσο είναι στην εξουσία οι Νεοταξίτες. Το σχέδιο ΕΕ - ΝΤΠ είναι γεμάτο κενά και αδυναμίες. Επειδή δεν μπορούν να δουν τα κενά και τις αδυναμίες δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν. Η Αντίσταση σε ΕΕ – ΝΤΠ έχει σχέδιο για να νικήσει και ανατρέψει την ΝΤΠ. Επειδή οι Νεοταξίτες δεν είναι αρκετά έξυπνοι για να καταλάβουν πως μπορούν να ηττηθούν και να ανατραπούν δεν σημαίνει πως δεν γίνεται. 

Οι Νεοταξίτες παρακολουθούν πάρα πολλούς. Όποιος δεν συμφωνεί με αυτούς και τους πηγαίνει κόντρα, τον παρακολουθούν. Και για αυτό θα τιμωρηθούν πολύ αυστηρά, όταν ανατραπούν. Πολλοί από αυτούς που παρακολουθούν οι Νεοταξίτες, το ξέρουν και λαμβάνουν τα μέτρα τους. Επειδή οι Νεοταξίτες βλέπουν από τις παρακολουθήσεις που κάνουν πως δεν ετοιμάζεται η ανατροπή τους δεν σημαίνει πως δεν ισχύει. Οι Νεοταξίτες βλακωδώς έτσι νομίζουν επειδή οι Αντιστασιακοί πολύ έξυπνα παίρνουν τα μέτρα τους και δεν αφήνουν τους Νεοταξίτες να μάθουν τίποτα.

Με ένα βλακώδες σχέδιο προσπαθούν να υποδουλώσουν την ανθρωπότητα, να εκμεταλλεύονται, να καταπιέζουν και να ελέγχουν τους ανθρώπους. Αφού είναι βλακώδες γιατί τους βγήκε; Τους βγήκε αρχικά, μέχρι να πάρουν οι υπόλοιποι χαμπάρι τι επιχειρούν. Και ο Χίτλερ αρχικά κέρδιζε στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο αλλά στο τέλος ηττήθηκε, κατέλαβαν οι αντίπαλοι την Γερμανία και αυτοκτόνησε. Συνήθως τους εγκληματίες δεν τους πιάνουν με την πρώτη. Στην αρχή την γλυτώνουν. Μια το κλέφτη δυό το κλέφτη τρεις και κακή του ώρα. Η κακή ώρα των Νεοταξιτών δεν έχει έρθει ακόμα αλλά πλησιάζει.  

Η ΝΤΠ – ΕΕ θα ανατραπεί με τον ίδιο τρόπο που λειτουργεί εδώ και δεκαετίες δηλαδή συνωμοτικά. Ενάντια στην μεγάλη παγκόσμια συνωμοσία της ΝΤΠ – ΕΕ έχει δημιουργηθεί μια ακόμη μεγαλύτερη συνωμοσία. Η ανατροπή της ΝΤΠ θα είναι συνωμοτική και συνδυαστική δηλαδή θα γίνει με πολλούς τρόπους. Σαφέστατα στο τέλος θα είναι η εκλογική διαδικασία αλλά θα προηγηθούν πολλά και σημαντικά που οι δημοσκοπήσεις οι σημερινές θα ανατραπούν τελείως. Μπορεί ούτε καν να υπάρχουν τα σημερινά κόμματα που εμφανίζονται στις δημοσκοπήσεις. Οι Αντιστασιακοί βλέπουν τις δημοσκοπήσεις και γελάνε γιατί είναι άνευ σημασίας οι δημοσκοπήσεις τώρα. 

Γεράσιμος

Scroll to Top