Παντού η Αντίσταση

Παντού η Αντίσταση

Το σχέδιο των Ναζί

Το Σχέδιο των Ναζί, ήταν ένα πολύ εκτεταμένο, λεπτομερές, καλά μελετημένο και κρυφό σχέδιο. Δεν έχει δημοσιευτεί ποτέ και πιθανότατα να μην υπήρχε ποτέ συνολικά καταγεγραμμένο. Ενδεχομένως να είχαν γραφτεί τμήματα του με μορφή σημειώσεων ή να ήταν ένα σχέδιο που κυκλοφορούσε από στόμα σε στόμα για λόγους ασφάλειας. Ο Χίτλερ και υψηλόβαθμοι Ναζί θα πρέπει να γνώριζαν το συνολικό σχέδιο. Η Αντίσταση έχει όλο το Σχέδιο της Νέας Τάξης (και των Ναζί). Τα σημεία  έχουν εξηγηθεί αρκετά σε πολλά προηγούμενα άρθρα. Εδώ ανέφερα κάποια βασικά σημεία. Επίσης σε άλλα άρθρα έχουν αναφερθεί σημεία του Σχεδίου Ανατροπής του Νεοταξικού συστήματος από την Αντίσταση.

Που είναι η Αντίσταση; Δεν την βλέπω; Έτσι σκέφτονται πολλοί. Αυτό σημαίνει ότι η Αντίσταση κάνει καλά την δουλειά της. Δεν είναι εποχές που η αντίσταση ανατινάζει γέφυρες και στήνει ενέδρες σε καμιόνια. Είναι άλλου είδους παγκόσμιος πόλεμος, άλλου είδους κατοχή και άλλου είδους αντίσταση. Η Αντίσταση έχει κατορθώσει να αποκτήσει όλο το Σχέδιο της Νέας Τάξης που βασίζεται στο Σχέδιο των Ναζί. Για να δημιουργήσει ένα Σχέδιο Ανατροπής του Νεοταξικού συστήματος πρέπει να ξέρει το Σχέδιο της Νέας Τάξης. Η Αντίσταση έχει λίστες με όλους τους Νεοταξίτες και τους ρόλους που έχουν, ακόμα και όσους κινούνται περιφερειακά στο σύστημα.

Έχει προσεγγίσει πολλούς Νεοταξίτες και τους έχει πείσει με διάφορους τρόπους να έρθουν στις τάξεις της Αντίστασης. Έχει μαζέψει πάρα πολλές πληροφορίες για το Νεοταξικό σύστημα. Έχει πολλά επιβαρυντικά στοιχεία για το πολιτικό, μιντιακό και οικονομικό σύστημα. Να διευκρινίσω και να τονίσω κάτι. Σε περίπτωση ανατροπής του συστήματος, οι Νεοταξίτες που έχουν έρθει στις τάξεις της Αντίστασης δεν θα έχουν συνέπειες. Αυτές οι ενέργειες δεν είναι του τύπου που γίνονται αντιληπτές από το ευρύ κοινό, εκτός αν δημοσιευτούν όπως κάνω τώρα.

Πέρα από αυτά η Αντίσταση κάνει και πολλά άλλα που δεν χρειάζεται να ενημερωθούν οι εχθροί οι Νεοταξίτες, μέσα από μία δημοσίευση. Η Αντίσταση είναι παντού, στο διπλανό διαμέρισμα ή σπίτι, στο διπλανό γραφείο, στο διπλανό μαγαζί, στο διπλανό τραπέζι, στο διπλανό κελί, στην διπλανή κουκέτα, στο διπλανό παγκάκι, στην διπλανή ομπρέλα κλπ. Είναι στα σαλόνια και στα αλώνια. Οι Αντιστασιακοί δουλεύουν αθόρυβα για τους σκοπούς της Αντίστασης και δεν φανερώνονται. Βρίσκονται μέσα σε κύκλους γκέι, σε εσωτερικούς κύκλους, στα κανάλια, σε συστημικές επιχειρήσεις, στα κόμματα, στην Βουλή.

Κάποιοι χώροι έχουν πολλούς Νεοταξίτες. Η Νέα Τάξη χρησιμοποιεί τις μειονότητες εναντίον της πλειοψηφίας. Η Νέα Τάξη έχει δημιουργήσει μία Συμμαχία ομοφυλόφιλων και άλλων σεξουαλικών μη συνηθισμένων συμπεριφορών (κτηνοβασία, κοπρολαγνία, ουρολαγνία, όργια, παιδεραστία, αιμομιξία κλπ) χρηστών ναρκωτικών, αλλόθρησκων και αιρετικών. Επιπλέον χρησιμοποιεί εγκληματικές και παράνομες ενέργειες για την χρηματοδότηση της. Συνηθισμένες εγκληματικές ενέργειες είναι ο εμπόριο ναρκωτικών, η πορνεία, το λαθρεμπόριο. Στους χώρους που είναι πολλοί Νεοταξίτες δεν είναι όλοι Νεοταξίτες.

Στα κανάλια πχ μπορεί να είναι 55% Νεοταξίτες, 25% ουδέτεροι και 20% Αντιστασιακοί (Αντινεοταξίτες). Τα νούμερα είναι τυχαία ως παράδειγμα. Ούτε εγώ αλλά ούτε και κανένας μπορεί να γνωρίζει τα ακριβή ποσοστά διότι ούτε οι Νεοταξίτες αλλά ούτε και οι Αντιστασιακοί το δηλώνουν. Το ίδιο περίπου μπορεί να συμβαίνει στον χώρο των γκέι (ΛΟΑΤΚΙ) και σε άλλους χώρους μειονοτήτων. Οι Αντιστασιακοί έχουν εισχωρήσει εσκεμμένα και βάσει σχεδίου σε χώρους όπου υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση Νεοταξιτών. Άρα η Αντίσταση έχει στις τάξεις της μειονότητες. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι σε συγκεκριμένες μειονότητες είναι πολύ περισσότεροι οι Νεοταξίτες από τους Αντιστασιακούς.

Δεν είναι μόνο στην Ελλάδα η Αντίσταση. Όπως και η Νέα Τάξη, η Αντίσταση βρίσκεται σε πολλές χώρες. Η ελληνική Αντίσταση συνεργάζεται και με αντιστασιακές οργανώσεις σε όλη την Δύση και όχι μόνο. Αυτές βρίσκονται μέσα σε εσωτερικούς κύκλους των Παρισίων και κύκλους γκέι του Βερολίνου και της Ουάσιγκτον. Η Αντίσταση δεν είναι κατά των μειονοτήτων. Είναι κατά των Νεοταξιτών και κάποιες μειονότητες έχουν πολλούς Νεοταξίτες. Η Αντίσταση δεν είναι κατά οποιασδήποτε μορφής παγκοσμιοποίησης. Είναι κατά της παγκοσμιοποίησης που προωθεί η Νέα Τάξη.

Αντώνης

Scroll to Top