Νέα αντινεοταξική ελίτ

Νέα Αντινεοταξική ελίτ

Είναι κάτι σκατόφατσες στην τηλεόραση που έχουμε σιχαθεί να τις βλέπουμε. Κι αναρωτιέται κανείς. Αφού έχουμε σιχαθεί να τις βλέπουμε όλες αυτές τις σκατόφατσες, γιατί ακόμη τις βλέπουμε; Γιατί είναι δικοί τους, της ΕΕ – ΝΤΠ και εξακολουθούν να «είναι μέσα στα πράγματα» αλλά όχι για πολύ ακόμα καθώς μετά βεβαιότητας θα ηττηθούν από την Αντίσταση σε ΕΕ – ΝΤΠ.

Έχει γραφεί πάρα πολλές φορές πως βασικό σημείο του σχεδιασμού της ΝΤΠ – ΕΕ είναι η δημιουργία μιας ψευτοελίτ που θα συγκεντρώσει όλο τον πλούτο σε βάρος των υπολοίπων. Κατ’ αρχάς τι είναι η ελίτ. Είναι αυτοί που έχουν τις καλύτερες δουλειές, τις μεγαλύτερες θέσεις που αμείβονται επίσης περισσότερο από τις άλλες.

Κανονικά, τις καλύτερες δουλειές, τις μεγαλύτερες θέσεις που κάνουν τα περισσότερα λεφτά θα έπρεπε να τις παίρνουν οι καλύτεροι. Αυτό θα γινόταν χωρίς την συνωμοσία της ΝΤΠ – ΕΕ, αν υπήρχε αξιοκρατία. Όμως δεν υπάρχει αξιοκρατία αλλά νεοταξική ευνοιοκρατία, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε πολλές χώρες που δρα η ΝΤΠ. Στην Ελλάδα είναι ακόμη μεγαλύτερη η νεοταξική ευνοιοκρατία.

Να εξηγήσω πολύ απλά πως δουλεύει η νεοταξική ευνοιοκρατία. Ας υποθέσουμε πως είναι μια καλή δουλειά και πέντε υποψήφιοι. Και οι πέντε έχουν τα απαιτούμενα προσόντα για να κάνουν την δουλειά αλλά δεν αξίζουν και οι πέντε το ίδιο. Η ιεράρχηση βάσει ικανοτήτων είναι α) Γιώργος β) Κώστας γ) Γιάννης δ) Νίκος ε) Δημήτρης.

Κανονικά την δουλειά πρέπει να την πάρει ο Γιώργος και πρώτος επιλαχών είναι ο Κώστας. Από αυτούς τους πέντε, ο Δημήτρης είναι Νεοταξίτης και υπερσκελίζει όλους τους άλλους και παίρνει την καλή δουλειά που δίνει τα καλά λεφτά, αν και δεν το αξίζει. Αυτό είναι ο κανόνας σε πάρα πολλούς χώρους, στον οποίο υπάρχουν και εξαιρέσεις. Σε κάποιους χώρους συμβαίνει περισσότερο και σε άλλους λιγότερο.

Δεν είναι και οι δέκα στους δέκα Νεοταξίτες αλλά είναι οι έξι, οι εφτά, οι οκτώ στους δέκα, ανάλογα με τον χώρο. Για αυτό λοιπόν βλέπουμε τις ίδιες και τις ίδιες σκατόφατσες που έχουμε σιχαθεί να τις βλέπουμε. Όχι γιατί δεν υπάρχουν άλλοι που μπορούν να κάνουν εξίσου καλά ή και καλύτερα την δουλειά αλλά επειδή είναι δικοί τους, της ΝΤΠ – ΕΕ.

Έχουν τους λόγους τους που βάζουν τους δικούς τους, γιατί οι δικοί τους θα προωθήσουν το σχέδιο τους που έχει πολλά σημεία. Οι δικοί τους στην τηλεόραση και στα ΜΜΕ θα κάνουν την προπαγάνδα της Νέας Τάξης ενώ αν κάποιος δεν είναι Νεοταξίτης, μπορεί να τους δημιουργήσει δυσκολίες και να μην δέχεται να συμμετέχει στην Νεοταξική προπαγάνδα.

Αυτοί που είναι στις θέσεις κλειδιά σε εταιρείες προμηθευτές και στο Δημόσιο, θα κάνουν τις κομπίνες και τις μίζες. Με τους καλλιτέχνες τι ωφέλεια έχουν; Και αυτοί συμμετέχουν στην Νεοταξική προπαγάνδα. Λόγω αναγνωρισιμότητας και δημοφιλίας έχουν απήχηση οι απόψεις τους. Επίσης μπορεί να συμμετέχουν σε άλλες βρωμοδουλειές της ΝΤΠ όπως πχ εμπόριο ναρκωτικών κλπ. 

Η Αντίσταση σε ΝΤΠ – ΕΕ προετοιμάζει μια νέα Αντινεοταξική ελίτ (πραγματική και όχι ψευτο) που θα αντικαταστήσει την Νεοταξική ψευτοελίτ. Υπάρχουν δύο περιπτώσεις για τη ΝΤΠ - ΕΕ α) να συνθηκολογήσει β) να ηττηθεί. Αποκλείεται να επικρατήσει γιατί το σχέδιο τους να κατακτήσουν τον κόσμο και να υποδουλώσουν την ανθρωπότητα είναι βλακώδες, γεμάτο κενά και αδυναμίες.

Αν συνθηκολογήσει η ΝΤΠ, τότε θα αντικατασταθεί τουλάχιστον η μισή νεοταξική ψευτοελίτ από την νέα αντινεοταξική ελίτ. Αν δεν συνθηκολογήσει η ΝΤΠ, θα ηττηθεί με βεβαιότητα και θα αντικατασταθεί όλη η νεοταξική ψευτοελίτ από την νέα αντινεοταξική ελίτ. Θα μείνουν μόνο όσοι έχουν έρθει με το μέρος της Αντίστασης σε ΝΤΠ – ΕΕ, πριν την Ανατροπή του ευρώδουλου Νεοταξικού Καθεστώτος.

Δηλαδή θα γίνουν φοβερές ανατροπές και αν όχι όλες, τουλάχιστον οι μισές σκατόφατσες θα εξαφανιστούν. Αν όμως δεν συνθηκολογήσει η ΝΤΠ, θα εξαφανιστούν όλες οι σκατόφατσες, με λίγες εξαιρέσεις, όσες έχουν έρθει με το μέρος της Αντίστασης. Δεν θα εξαφανιστούν απλώς. Πολλοί από αυτούς θα βρεθούν στην φυλακή και θα κατασχεθεί όλη η περιουσία τους.

Η Αντίσταση σε ΝΤΠ – ΕΕ θα εφαρμόσει αξιοκρατία και όλοι όσοι έχουν αδικηθεί από την ΝΤΠ – ΕΕ θα βρεθούν εκεί που τους αξίζει. Όμως καλό είναι, όσοι πιστεύουν πως αξίζουν να είναι στην νέα ελίτ, να έχουν κάποιες επαφές με την Αντίσταση σε ΝΤΠ – ΕΕ εγκαίρως. Όταν θα ανατραπεί το ευρώδουλο Νεοταξικό Καθεστώς, μπορεί να είναι αργά ή μάλλον θα είναι αργά.

συνέχεια Γίνε κι εσύ ελίτ

Γεράσιμος

Scroll to Top