Αντέχουν φυλακή και φτώχεια;

Αντέχουν φυλακή και φτώχεια;

Έχει εξηγηθεί σε προηγούμενα άρθρα πως συνολικά οι Νεοταξίτες μπορεί να δεχθούν να συνθηκολογήσουν αλλά κάτι τέτοιο δεν εξαρτάται από τον καθένα ή την καθεμία ατομικά. Το μόνο που μπορεί να κάνει κάθε Νεοταξίτης ή Νεοταξίτισα ατομικά, για να γλυτώσει τις δυσάρεστες συνέπειες, είναι να έρθει με το μέρος της Αντίστασης ή να αυτοεξοριστεί.

Επίσης κάθε μέρα που περνάει, οι όροι της συνθηκολόγησης γίνονται δυσμενέστεροι για τους Νεοταξίτες, κάτι που μάλλον δεν το έχουν αντιληφθεί. Δεν είναι υπερβολή. Πιθανώς βέβαια, από μέρα σε μέρα η διαφορά να μην είναι τόσο μεγάλη ώστε να γίνεται αισθητή. Μέσα σε ένα μήνα όμως η διαφορά στους όρους είναι αισθητή και προς το δυσμενέστερο για τους Νεοταξίτες.

Αυτό είναι λογικό. Άλλους όρους μπορούσαν να διεκδικήσουν οι Ναζί στο αποκορύφωμα της κυριαρχίας τους στην Ευρώπη, το 1942, άλλους μετά την απόβαση στην Νορμανδία, άλλους μετά την επίθεση Vistula – Oder των Σοβιετικών, άλλους όταν οι Σοβιετικοί ήταν έξω από το Βερολίνο. Μετά το αποκορύφωμα, η πορεία τους ήταν διαρκώς καθοδική, μέχρι την τελική ήττα.

Οι Νεοταξίτες είναι οι συνεχιστές των Ναζί. Ιδεολογικά έχουν διαφορές αλλά το Νεοταξικό σχέδιο είναι των Ναζί, ενδεχομένως κάπως τροποποιημένο. Όπως και οι Ναζί, προσπαθούν να εγκαθιδρύσουν Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Ολιγαρχική Σοσιαλιστική Δικτατορία. Το αποκορύφωμα της κυριαρχίας της Νέας Τάξης, έχει προ πολλού περάσει και βρίσκεται στην καθοδική πορεία που θα καταλήξει σε ήττα, αν δεν προλάβουν να συνθηκολογήσουν.

Στην διάρκεια της Κατοχής, όλοι οι δωσίλογοι, πέρασαν καλά, σε σχέση πάντα με τους άλλους. Η Μελίνα Μερκούρη το γλένταγε ενώ Έλληνες πατριώτες βασανίζονταν και σκοτώνονταν. Ο πατέρας του Σημίτη είχε μεγάλη θέση. Ο Καραμανλής μαζί με άλλους δωσίλογους προαλείφονταν για να αποτελέσουν τους εγχώριους τοποτηρητές των Ναζί.

Τα γερμανικά στρατεύματα αποχώρησαν από την Ελλάδα αρκετά πριν το τέλος του Πολέμου, τον Οκτώβριο του 1944. Είχε προηγηθεί λίγο πριν η απόβαση στην Νορμανδία, τον Ιούνιο του ίδιου χρόνου. Ο λόγος που αποχώρησαν οι Ναζί από την Ελλάδα δεν ήταν επειδή λόγω της αντίστασης δεν μπορούσαν να κρατήσουν την χώρα. Χρειαζόντουσαν όλες τους τις δυνάμεις να πολεμήσουν Αμερικάνους, Βρετανούς και Καναδούς στο Δυτικό Μέτωπο και τους Σοβιετικούς στο Ανατολικό.

Μετά την Απελευθέρωση, έγιναν ελάχιστες εκτελέσεις προδοτών. Το ΕΑΜ υπόσχονταν πως θα δικαστούν και θα καταδικαστούν όλοι οι προδότες. Ακολούθησε ο Εμφύλιος και πολλοί προδότες «την γλύτωσαν». Αν δεν συνθηκολογήσουν οι Νεοταξίτες, αργά ή γρήγορα θα ηττηθούν. Θα έχουν διαφορετική μεταχείριση στις διάφορες χώρες. Δεν καταστράφηκαν όλες οι χώρες από το Νεοταξικό σχέδιο όπως η Ελλάδα. Άλλες ζημιώθηκαν λιγότερο και μερικές μπορεί να ευνοήθηκαν όπως πχ η Γερμανία.

Στην Ελλάδα, περιμένει πολύ σκληρή τιμωρία όλους τους Νεοταξίτες, μετά την ήττα τους. Θα φυλακιστούν κατά χιλιάδες σε νέες ειδικές φυλακές για αυτό το σκοπό και θα κατασχεθεί όλη η περιουσία τους. Δεν είναι καθόλου αστείο όπως δεν είναι αστεία όλα τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει σε βάρος του ελληνικού λαού. Τότε δεν θα μπορεί κανείς να τους βοηθήσει γιατί καθένας Νεοταξίτης και η καθεμία Νεοταξίτισα θα προσπαθούν να σώσουν το τομάρι τους.

Οι Νεοταξίτες, είτε είναι μικρά ψάρια είτε είναι μεγάλα, θα πρέπει πολύ σοβαρά να αναρωτηθούν αν αντέχουν την φυλακή και την φτώχεια. Αυτό ακριβώς τους περιμένει μετά την ήττα της Νέας Τάξης και την επικράτηση των Αντινεοταξιτών. Δεν θα καταδικαστούν για τις πολιτικές τους πεποιθήσεις αλλά για εσχάτη προδοσία, συνωμοσία σε βάρος του ελληνικού λαού, συστηματική εξαπάτηση του ελληνικού λαού, πρόκληση μεγάλης ζημιάς στον ελληνικό λαό και άλλα βαριά εγκλήματα που έχουν διαπράξει.   

Όλη η περιουσία όλων των Νεοταξιτών θα κατασχεθεί υπέρ του ελληνικού λαού ώστε αποζημιωθούν οι Έλληνες πολίτες για την ζημιά που του προκάλεσαν οι Νεοταξίτες. Η μέση αποζημίωση θα είναι δεκάδες χιλιάδες και εκτός αυτού, για όσους υπέστησαν μεγάλη ζημιά από τους Νεοταξίτες, θα είναι πάνω από εκατό χιλιάδες. Βέβαια όλα αυτά έχουν εξηγηθεί σε προηγούμενα άρθρα. Αυτό που θέλω να διαμηνύσω στους Νεοταξίτες είναι πως πρέπει να ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ.

Ας ρωτήσουν κάποιους που έχουν κάνει φυλακή, να τους περιγράψουν την εμπειρία τους. Δεν είναι καθόλου ευχάριστη εμπειρία, απ’ ότι λένε πρώην φυλακισμένοι. Ας ρωτήσουν πολύ φτωχούς πως είναι. Δεν μιλάμε για αξιοπρεπή φτώχεια όπου οι άνθρωποι έχουν τα απαραίτητα αλλά δεν έχουν την δυνατότητα για πολυτέλειες. Μιλάμε για ακραία φτώχεια. Αυτό θα ζήσουν οι Νεοταξίτες αφού βγουν από την φυλακή, μαζί με το μίσος, την οργή, την περιφρόνηση του κόσμου.

Τώρα οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν συνειδητοποιήσει την προδοσία, την συνωμοσία, την εξαπάτηση της Νέας Τάξης. Και πριν την ήττα της Νέας Τάξης θα αρχίσουν σιγά σιγά να το συνειδητοποιούν μαζικά και αυτός θα είναι ένας σημαντικός λόγος που θα οδηγήσει στην πτώση της Νέας Τάξης. Η Αντίσταση δίνει στον κάθε Νεοταξίτη ατομικά δύο διεξόδους ώστε να γλυτώσει την φυλακή και την ακραία φτώχεια. Η μία είναι να έρθουν με το μέρος της Αντίστασης και η άλλη η αυτοεξορία. Ας διαλέξουν μία από τις δύο εναλλακτικές γιατί η συνθηκολόγηση δεν είναι καθόλου βέβαιη και ούτε στο χέρι καθενός.

Σπύρος

Scroll to Top