Επικράτηση Αντινεοταξιτών

Επικράτηση Αντινεοταξιτών

προηγούμενο Προώθηση από Αντίσταση

Όλα αυτά τα τσουτσέκια θα αντικατασταθούν από άλλους. Κάποιοι από τους αντικαταστάτες θα είναι ήδη γνωστοί αλλά οι περισσότεροι θα γίνουν γνωστοί γιατί θα τους προωθήσει η Αντίσταση ώστε να ξεβρωμίσει η χώρα από την Νεοταξική ψευτοελίτ. Όλους αυτούς τους προδότες και τους συνωμότες, η Αντίσταση θα τους στείλει στα αζήτητα και πολλούς από δαύτους στη φυλακή για εσχάτη προδοσία, συνωμοσία σε βάρος του ελληνικού λαού και συστηματική διαχρονική εξαπάτηση του ελληνικού λαού.

Η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου ευρώ είναι ποιοι θα κερδίσουν στο τέλος, οι Νεοταξίτες ή οι αντίπαλοι, όσοι δηλαδή αντιτίθενται στο Νεοταξικό σχέδιο. Είναι πολλοί άνθρωποι που θέλουν να πηγαίνουν με τους νικητές και περιμένουν να δουν ποιοι θα κερδίσουν τελικά για να διαλέξουν μεριά. Όσοι το κάνουν αυτό, θα χάσουν την ευκαιρία.

Πρέπει να μπορέσετε να μαντέψετε ποιοι θα κερδίσουν ώστε να πάρετε την σωστή μεριά εγκαίρως. Η μαντεψιά δεν θα είναι στη τύχη τελείως αλλά θα στηρίζεται σε ενημέρωση και σωστή κρίση. Αν παρακολουθείτε τις παγκόσμιες εξελίξεις, έχετε σωστή κρίση και δεν δέχεστε τα ψέματα των ελληνικών Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης απροβλημάτιστα, θα έχετε διαπιστώσει πως στο τέλος η Νέα Τάξη θα ηττηθεί.

Την άνοιξη του 1944, οι Ναζί έλεγχαν ένα μεγάλο μέρος της Ευρώπης. Από την έναρξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, είχαν περάσει περισσότερα από τεσσερισήμισι χρόνια. Ένα χρόνο αργότερα δεν ήλεγχαν ούτε ένα οικοδομικό τετράγωνο εντός της Γερμανίας. Δηλαδή η πτώση τους συνετελέσθη, μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα, σε σύγκριση με όλη τη διάρκεια του πολέμου.

Παρομοίως οι Νεοταξίτες είχαν επικρατήσει για πολλές δεκαετίες. Βέβαια δεν το είχαν καταφέρει με την δύναμη των όπλων όπως οι Ναζί αλλά με προπαγάνδα, εξαπάτηση, πλύση εγκεφάλου και άλλες μεθόδους που έχουν περιγραφεί αναλυτικά σε άλλα άρθρα. Ακόμη και σήμερα εξακολουθούν να ελέγχουν μεγάλο μέρος της Ευρώπης.

Όπως και με τους Ναζί, η πτώση τους μέχρι της τελικής ήττας θα συντελεσθεί σε μικρό χρονικό διάστημα, σε σχέση με το διάστημα της επικράτησης τους. Βέβαια δεν θα είναι ένας χρόνος η διάρκεια της πτώσης τους διότι η επικράτηση τους ήταν πολύ μεγαλύτερη από τα τεσσερισήμισι χρόνια των Ναζί. Μπορεί να είναι μια δεκαετία από τώρα.

Αυτό που μπορεί να έλθει πολύ συντομότερα είναι η συνθηκολόγηση των Νεοταξιτών. Τώρα καμία πλευρά δεν θέλει την συνθηκολόγηση για διαφορετικούς λόγους. Οι Νεοταξίτες βλακωδώς νομίζουν πως μπορούν να επικρατήσουν και πως δεν θα χρειαστεί να συνθηκολογήσουν. Για τους ΑντίΝεοταξίτες, ο χρόνος μετράει υπέρ τους.

Δηλαδή όσο μειώνεται η κυριαρχία των Νεοταξιτών και όσο πιο κοντά στην τελική τους ήττα βρισκόμαστε, τόσο καλύτεροι θα είναι οι όροι της συνθηκολόγησης υπέρ των αντί – Νεοταξιτών. Άλλη θα ήταν η συνθηκολόγηση των Ναζί την άνοιξη του ’44, άλλη το φθινόπωρο το ΄44 και άλλη στις αρχές του ’45. Όσοι πλησίαζε η ήττα των Ναζί, τόσο λιγότερα μπορούσαν να διεκδικήσουν και να πετύχουν σε μια συνθήκη.

Αφού οι αντί – Νεοταξίτες θα επικρατήσουν, γιατί να δεχτούν μια συνθηκολόγηση; Πολύ σωστή ερώτηση. Επειδή τελικά θα επικρατήσουν, δεν θα δεχτούν οποιαδήποτε συνθηκολόγηση. Ο μόνος λόγος για να δεχτούν μια συνθηκολόγηση είναι για γλυτώσουν χρόνο, προσπάθεια και απώλειες. Οι απώλειες μπορεί να είναι διαφόρων μορφών όπως πχ οικονομικές.

Είναι αναμφισβήτητο πως η Ρωσία έχει οικονομικές απώλειες από τις κυρώσεις για τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Ουκρανία. Όμως πολλές ευρωπαϊκές χώρες, έχουν ακόμη μεγαλύτερες οικονομικές απώλειες. Δηλαδή είναι μια κατάσταση που ζημιώνονται και οι δύο πλευρές. Αν μπορούσαν να συμφωνήσουν, ίσως να ήταν επικερδές ή μάλλον μη επιζήμιο και για τις δύο πλευρές.

Είναι βέβαιο πως θα επικρατήσουν οι αντί – Νεοταξίτες. Όποιος παρακολουθεί τις διεθνείς εξελίξεις και είναι αντικειμενικός, θα πρέπει να είναι σχεδόν σίγουρος. Οι Νεοταξίτες είχαν δημιουργήσει μια παγκόσμια συνωμοσία εδώ και δεκαετίες. Αρχικά έβρισκαν αντίσταση στο σχέδιο τους σε εθνικό επίπεδο, στις διάφορες χώρες. Όμως όσοι αντιδρούσαν δεν είχαν την δύναμη να τα βάλουν με μια παγκόσμια συνωμοσία.

Έτσι, σχετικά πρόσφατα, όλοι όσοι αντιδρούσαν, δημιουργούν μια αντίπαλη παγκόσμια συνωμοσία που θα εξελιχθεί σε πιο ισχυρή. Στις τρεις από τις τέσσερις μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες, είναι πολύ ισχυρό το αντί-Νεοταξικό στρατόπεδο. Στην Ιταλία, έδιωξαν τον υπέρτατο Νεοταξίτη Ντράγκι και η Μελόνι αναμένεται να σχηματίσει κυβέρνηση. Ακόμη και στην Γερμανία, η Εναλλακτική για την Γερμανία συγκέντρωσε 10%.

Στις ΗΠΑ ο Τραμπ είναι κατά της Νέας Τάξης. Μετά τις ενδιάμεσες εκλογές του Νοεμβρίου 2022, οι Ρεπουμπλικάνοι αναμένεται να ελέγχουν και τα δύο σώματα του Κογκρέσου. Ακόμη και ο Μπάιντεν φαίνεται να δέχεται μια διαφοροποίηση του νεοταξικού σχεδίου. H AUKUS είναι αντίθετη με το σχέδιο, γιατί με βάση αυτό, η Αυστραλία είναι στην Ασιατική Ένωση.

Εκτός από αυτούς που είναι στην πρώτη γραμμή, είναι και άλλοι λιγότερο προβεβλημένοι αλλά κατά του σχεδίου της Νέας Τάξης. Ο Μπέρνι Σάντερς έχει ταχθεί δημόσια κατά του σχεδίου. Ήταν πρώτος στις εσωκομματικές εκλογές των Δημοκρατικών (ΗΠΑ), μέχρι που όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι αποφάσισαν να στηρίξουν τον Μπάιντεν επειδή είχε περισσότερες πιθανότητες απέναντι στον Τραμπ.

συνέχεια Σήμερα στην Αντίσταση

Εμμανουήλ

Scroll to Top