Σήμερα στην Αντίσταση

Σήμερα στην Αντίσταση

προηγούμενο Επικράτηση Αντινεοταξιτών

Ο πρώην ηγέτης των Εργατικών της Βρετανίας ήταν κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κάτι που απέφευγε να δηλώνει πριν το δημοψήφισμα για το Brexit. Στη Γαλλία, όσοι είναι ενάντια στο Νεοταξικό σχέδιο συγκέντρωσαν 55% στις πρόσφατες εκλογές. Αν το εξετάσει κανείς χώρα προς χώρα, στην Ευρώπη, στη Δύση αλλά και παγκόσμια, θα διαπιστώσει πως η αντίθεση στη Νέα Τάξη, έχει την προοπτική να γίνει πιο ισχυρή συνωμοσία από την Νεοταξική. 

Όποιοι μπορέσουν να προβλέψουν σωστά, θα έρθουν με το μέρος της ελληνικής Αντίστασης σε ΕΕ-ΝΤΠ. Αν μπορέσει να βγει η αλήθεια μαζικά προς τα έξω, τα αντί – Νεοταξικά κόμματα θα κερδίσουν τις εκλογές. Το μόνο που χρειάζεται είναι δύο κανάλια και η Ελληνική Αντίσταση θα έχει την βοήθεια της αντί – Νεοταξικής παγκόσμιας συνωμοσίας ως προς αυτό.

Μπορεί να μην γίνει σε ένα μήνα. Μπορεί να μην έχει γίνει ούτε σε ένα χρόνο, όμως θα γίνει και όταν γίνει θα είναι η αρχή του τέλους της Νέας Τάξης στην Ελλάδα. Δεν θα έρθει το τέλος της Νέας Τάξης αμέσως αλλά γρήγορα. Όμως δεν πρέπει να περιμένετε τον έλεγχο δύο ή περισσότερων καναλιών εθνικής εμβέλειας από την Αντίσταση για να έρθετε με το μέρος της. Ακόμα και τότε θα είναι αργά, αν θέλετε να εκμεταλλευτείτε την μεγάλη ευκαιρία. Σήμερα πρέπει να έρθετε με το μέρος της Αντίστασης σε ΝΤΠ – ΕΕ, όσοι δεν το έχετε κάνει.

Υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνετε, πριν να βγει μαζικά η αλήθεια σε δύο ή περισσότερα κανάλια εθνικής εμβέλειας. Τότε θα στραφούν μαζικά οι ψηφοφόροι υπέρ των τριών νέων αντί – Νεοταξικών πολιτικών σχημάτων. Μπορείτε όμως από τώρα να ενημερώνετε σωστά όσους περισσότερους μπορείτε, αντιστρέφοντας την πλύση εγκεφάλου των Νεοταξικών ΜΜΕ. Πρέπει να έχετε τον αέρα των νικητών γιατί η νίκη μπορεί να αργήσει αλλά είναι βέβαιη. Η νίκη των αντί – Νεοταξιτών παγκόσμια, θα φέρει τα πάνω κάτω στην Ελλάδα.

Όλοι αυτοί που βρίσκονται στην κορυφή της ελληνικής κοινωνίας είναι Νεοταξίτες. Τους προώθησε η Νέα Τάξη, για να δημιουργήσει βάσει σχεδίου τη Νεοταξική ψευτοελίτ ώστε να έχει καλύτερο έλεγχο στους πληβείους. Όλοι αυτοί της ψευτοελίτ θα βρεθούν στα αζήτητα και θα αντικατασταθούν από ανθρώπους που στην πλειοψηφία τους σήμερα δεν είναι ευρέως γνωστοί. Από τους Νεοταξίτες, θα παραμείνουν και θα διασωθούν μόνο όσοι θα έρθουν με το μέρος της Αντίστασης.

Ακόμη και σε περίπτωση συνθηκολόγησης, τουλάχιστον οι μισοί από τους Νεοταξίτες θα αντικατασταθούν από ανθρώπους άγνωστους σήμερα στο ευρύ κοινό. Είτε έχεις πολιτικές φιλοδοξίες είτε είσαι στο χώρο των μίντια είτε σε οποιοδήποτε χώρο, πρόβλεψε σωστά την επικράτηση των αντί – Νεοταξιτών και έλα με το μέρος της Αντίστασης σε ΝΤΠ σήμερα. Μην κάθεστε να περιμένετε γιατί μπορεί όταν θα το πάρετε απόφαση να είναι πια αργά.

Βέβαια υπάρχουν πολίτες που δεν θέλουν άλλο κανένα ρόλο από αυτό του ψηφοφόρου. Και αυτοί θα ωφεληθούν από την επικράτηση των αντί – Νεοταξιτών γιατί θα είναι μεγάλο το όφελος για την χώρα και για τον μέσο πολίτη. Και μόνο η ψήφος στα αντί – Νεοταξικά κόμματα θα είναι σημαντική. Χρειάζεται όμως δραστηριοποίηση και άλλου είδους από αρκετούς ανθρώπους που θα έχουν παραπάνω οφέλη από του μέσου πολίτη.

Τι θα γίνει αφού δεν θα περάσει το Νεοταξικό σχέδιο; Θα γυρίσουμε στο παλιό σύστημα; Θα συμφωνηθεί μια εναλλακτική παγκοσμιοποίηση. Εξαρτάται αν ηττηθεί ή συνθηκολογήσει η Νέα Τάξη. Αν ηττηθεί, η εναλλακτική παγκοσμιοποίηση θα είναι πιο κοντά στο παλιό σύστημα. Αν συνθηκολογήσει η Νέα Τάξη, μπορεί να «περάσει» κάποια δικά της. Πως ακριβώς θα είναι αυτή η εναλλακτική παγκοσμιοποίηση δεν έχει καθοριστεί. Αν συνθηκολογήσουν οι Νεοταξίτες, θα καθίσουν σε ένα τραπέζι μαζί με τους αντιπάλους και θα συναποφασίσουν. Αν ηττηθούν οι Νεοταξίτες, οι αντίπαλοι που θα είναι νικητές, θα αποφασίσουν μόνοι τους, χωρίς τους Νεοταξίτες.

Στη περίπτωση που οι Νεοταξίτες ηττηθούν, θα τιμωρηθούν. Βέβαια εξαρτάται από την κάθε χώρα τι τους περιμένει. Η Γερμανία πχ δεν καταστράφηκε από το σχέδιο της Νέας Τάξης. Ενδεχομένως οι Γερμανοί να μην τιμωρήσουν τους δικούς τους Νεοταξίτες. Όμως υπάρχει περίπτωση η παγκόσμια αντινεοταξική συνωμοσία να τιμωρήσει συνολικά την Γερμανία επειδή πρωταγωνίστησε στο Νεοταξικό σχέδιο, αφαιρώντας μέρος ή το σύνολο των εδαφών της.

Στην Ελλάδα η τιμωρία των Ελλήνων Νεοταξιτών θα είναι πολύ βαριά. Εκτός από τις μακροχρόνιες φυλακίσεις που περιμένουν τους περισσότερους, θα κατασχεθεί όλη η περιουσία τους, για να αποζημιωθεί ο ελληνικός λαός για την τεράστια ζημιά που προκάλεσαν. Στην περίπτωση της συνθηκολόγησης των Νεοταξιτών δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο.

Όσο πιο κοντά βρίσκονται στην ήττα, τόσο λιγότερο ευνοϊκή θα είναι για αυτούς η συνθηκολόγηση. Δηλαδή αν βρισκόμαστε πολύ κοντά στην ήττα τους, μπορεί να υπάρξουν φυλακίσεις και κατασχέσεις περιουσιών Νεοταξιτών, ακόμα και με συνθηκολόγηση. Αυτό όμως είναι αβέβαιο. Είναι βέβαιο πως θα έχουμε πολλές φυλακίσεις και κατασχέσεις περιουσιών Νεοταξιτών, αν ηττηθούν. 

Εμμανουήλ

Scroll to Top