Τριπλό κτύπημα στη Νέα Τάξη

Τριπλό χτύπημα στη Νέα Τάξη

προηγούμενο Διάσπαση ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ

Η ελληνική Αντίσταση σε ΕΕ – ΝΤΠ ευελπιστεί σε ένα ελαφρά διαφοροποιημένο και βελτιωμένο σκηνικό σε σχέση με το γαλλικό. Δηλαδή τα αντίστοιχα ελληνικά κόμματα της Λεπέν και του Μελανσόν θα βρεθούν στις δύο πρώτες θέσεις. Αντίστοιχα δεν εννοώ πως θα έχουν την ίδια ιδεολογική τοποθέτηση αλλά πως θα είναι αντί-νεοταξικά, το ένα δεξιά του κέντρου και το άλλο αριστερά του κέντρου. Με κανένα κανάλι είναι αδύνατο. Με τρία κανάλια είναι εύκολο.

Είναι βέβαιο πως τελικά θα βρεθούν στις δύο πρώτες θέσεις δηλαδή θα είναι τα κόμματα εξουσίας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βγει η αλήθεια μαζικά. Αυτή την στιγμή η Νέα Τάξη ελέγχει τα ΜΜΕ και δεν αφήνει την αλήθεια να βγει. Μόλις μπορέσουν όλοι οι ψηφοφόροι ή τουλάχιστον ένα μεγάλο ποσοστό τους να συνειδητοποιήσουν ποια είναι η αλήθεια, θα στραφούν μαζικά προς τα αντί-Νεοταξικά κόμματα.

Προϋπόθεση για να φθάσει η αλήθεια σε ένα μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων είναι τουλάχιστον δύο με το πιθανότερο τρία και στη καλύτερη περίπτωση τέσσερα κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας να ελέγχονται από την Αντίσταση σε ΕΕ-ΝΤΠ. Είναι κάτι που το προσπαθεί τουλάχιστον μια δεκαετία η Αντίσταση.

«Ε τότε γιατί δεν έχει γίνει ακόμη;» θα σκεφτούν αρκετοί. Γιατί είναι πολύ δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Η Νέα Τάξη είναι μια παγκόσμια συνωμοσία. Και η αντί – ΝΤΠ οργανώνεται σε μία μεγαλύτερη και ισχυρότερη συνωμοσία. Θα υπάρξει βοήθεια απέξω από την χώρα αλλά και από μέσα για τον έλεγχο τουλάχιστον δύο καναλιών με τρία το πιθανότερο.

Τώρα η αλήθεια φθάνει σε ένα μέρος των ψηφοφόρων μέσω Διαδικτύου. Όλοι εσείς που διαθέτετε κάποια αντίληψη και αντιλαμβάνεστε ποια είναι η αλήθεια, έχετε υποχρέωση και ενημερώσετε όλους τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σας που έχουν μειωμένη αντίληψη και χάβουν σαν τους χάνους τα ψέματα των ΜΜΕ, χωρίς να τα επεξεργαστούν. Αν τα επεξεργαζόντουσαν θα καταλάβαιναν πως είναι ψέματα.

Ενημερώστε φίλους, συγγενείς και διαδικτυακούς φίλους. Σε κάθε χώρο υπάρχουν άνθρωποι με αντίληψη που αντιλαμβάνονται την αλήθεια. Αν όλοι αυτοί αναλάμβαναν να τα εξηγήσουν και στους υπόλοιπους, τότε ένα πολύ μεγαλύτερο μέρος των ψηφοφόρων θα αντιλαμβανόταν την αλήθεια και δεν θα ψήφιζαν αυτούς που τους οδηγούν στον νεοταξικό δρόμο της καταστροφής και της υποδούλωσης. 

Δημιουργείται μια τεράστια ευκαιρία για φιλόδοξους και ικανούς ανθρώπους. Θα δημιουργηθεί ένα αντί – Νεοταξικό σχήμα αριστερά του κέντρου, ένα δεξιά του κέντρου και ένα στο κέντρο, από την διάσπαση τριών κομμάτων, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ. Οι περισσότεροι του ΠΑΣΟΚ θα πάνε αριστερά του κέντρου αλλά ενδέχεται λίγοι να πάνε στο κεντρώο. Αντιστοίχως οι περισσότεροι της Νέας Δημοκρατίας θα πάνε στο δεξιά του κέντρου αλλά ενδέχεται μερικοί να πάνε στο κεντρώο.

Η Αντίσταση σε ΕΕ-ΝΤΠ δεν θα κτυπήσει τον εχθρό (Νέα Τάξη) μόνο από τα αριστερά και από τα δεξιά αλλά και στο κέντρο για να τον κατατροπώσει και να είναι βέβαιη η νίκη. Το κεντρώο σχήμα δεν αναμένεται να είναι κόμμα εξουσίας αλλά ίσως τα καταφέρει να μπει στη Βουλή. Είναι πάρα πολύ σημαντικό τα τρία αντί-νεοταξικά σχήματα να προέλθουν από την διάσπαση των τριών κομμάτων. Δηλαδή με το που θα δημιουργηθούν ήδη θα υπάρχουν πολιτικοί και στελέχη και από τα τρία κόμματα και πιθανώς και από άλλα κόμματα. Στην συνέχεια να προσπαθήσουν να προσελκύσουν πολιτικούς και στελέχη από όλα τα κόμματα.

Κάνουμε κάλεσμα σε όλους να βοηθήσουν να αφήσει η χώρα πίσω το φαύλο νεοταξικό ευρώδουλο παρελθόν και να προχωρήσει σε ένα αντί-Νεοταξικό λαμπρό μέλλον, σε μία εναλλακτική παγκοσμιοποίηση, με ευημερία και ανεξαρτησία. Δεν αφορά μόνο όσους είχαν ενεργή συμμετοχή σε διάφορα κόμματα στο παρελθόν αλλά όλους. Ίσως είναι μια ευκαιρία και για τους άλλους να δραστηριοποιηθούν πολιτικά σε δύο κόμματα που με μεγάλη πιθανότητα θα είναι κόμματα εξουσίας. Δεν είναι κακό να είναι κανείς φιλόδοξος.

Κακό είναι να είναι τυχάρπαστος. Δεν μπορεί ο «κύριος» Μπάμπης (Παπαδημητρίου), ο «κύριος» Άρης (Πορτοσάλτε) ή ο Καιρίδης να μας την βγουν ξαφνικά αντί-Νεοταξικά ενώ έχουν ταυτιστεί με την Νέα Τάξη. Υπάρχουν όμως και στα τρία κόμματα άνθρωποι που ή έχουν εκφράσει σκεπτικισμό για το σχέδιο ΕΕ-ΝΤΠ ή έστω δεν το έχουν υποστηρίξει με κανένα τρόπο, αποφεύγοντας να εκφράσουν τον σκεπτικισμό τους. Ζητούνται πρωθυπουργοί, υπουργοί, υφυπουργοί, γενικοί γραμματείς, διευθυντές ΔΕΚΟ κλπ. Τα δύο αντί-Νεοταξικά σχήματα θα εναλλάσσονται στην εξουσία. Χρειάζεται μια προεργασία πριν αποκτήσει η Αντίσταση σε ΕΕ-ΝΤΠ τον έλεγχο τουλάχιστον δύο καναλιών.

Μιχάλης

Scroll to Top