Διάσπαση ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ

Διάσπαση ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ

Η Αντίσταση σε ΕΕ-ΝΤΠ δεν προετοιμάζει μόνο την διάσπαση της Νέας Δημοκρατίας αλλά επίσης και του άλλου κόμματος εξουσίας και του πρώην κόμματος εξουσίας δηλαδή του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ. Έχει διεισδύσει και σε αυτά τα κόμματα. Οι ενέργειες που κάνει η Αντίσταση θα ωφελήσουν όλο το αντί – Νεοταξικό στρατόπεδο από την άκρα αριστερά μέχρι την άκρα δεξιά.

Βασικό σημείο είναι η απόκτηση τριών καναλιών, με δύο το ελάχιστο και τέσσερα το μέγιστο. Όχι πως δεν θα ήθελε περισσότερα από τέσσερα κανάλια η Αντίσταση αλλά σε πρώτη φάση, τα τέσσερα είναι καλά. Τα κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας εκτός από τα κρατικά είναι ALPHA, ΑΝΤ1, STAR, SKAI, MEGA, OPEN. Το Μακεδονία ανήκει στο ΑΝΤ1 και επίσης ο Όμιλος Βαρδινογιάννη έχει μεγάλα ποσοστά σε STAR και ALPHA.

Τα κρατικά ελέγχονται από την εκάστοτε κυβέρνηση. Όλα τα ιδιωτικά κανάλια είναι Νεοταξικά δηλαδή αποκλείουν πρόσωπα, κινήσεις, κόμματα που δεν ανήκουν στον Νεοταξικό χώρο. Το αποκλείουν δεν είναι απόλυτο. Αν τους εξυπηρετεί βγάζουν πχ τον Λαφαζάνη γιατί προτιμούν να κερδίσει ο Μητσοτάκης από τον Τσίπρα. Και οι δύο Νεοταξίτες είναι αλλά ο Μητσοτάκης περισσότερο και επιπλέον υποστηρίζεται από τον Ευρωπαϊκό (και Αμερικανικό;) Εβραϊσμό με τον οποίο τα έχουν πολύ καλά τα κανάλια.

Για να μπορέσει το νέο αντί-Νεοταξικό πολιτικό σχήμα της κεντροδεξιάς να συμμετέχει στις εκλογές με αξιώσεις χρειάζονται τουλάχιστον δύο αντί – Νεοταξικά κανάλια, με πιθανότερο αριθμό το τρία. Δηλαδή θα έλεγα πως οι πιθανότητες είναι δύο 30%, τρία 45%, τέσσερα 25%. Τα δύο δεν είναι ο πιο πιθανός αριθμός αλλά εκεί που τοποθετείται ο πήχης. Η Νέα Τάξη είναι μια παγκόσμια κλίκα. Κάποια ελληνικά κανάλια συνδέονται με Νεοταξικές εταιρείες του εξωτερικού.

Η ελληνική Αντίσταση σε ΕΕ – ΝΤΠ έχει βάλει εδώ και μια δεκαετία στόχο τουλάχιστον δύο κανάλια με πιθανότερο τα τρία και τα τέσσερα να είναι το καλύτερο σενάριο αλλά και το λιγότερο πιθανό. Τα αντί – Νεοταξικά κανάλια δεν θα προβάλλουν μόνο το νέο αντί – Νεοταξικό σχήμα της κεντροδεξιάς αλλά όλα τα αντί – Νεοταξικά κόμματα, κινήσεις, οργανώσεις, δίκτυα κλπ. Βέβαια την μεγαλύτερη προβολή θα την έχουν τα κόμματα. Επομένως όσοι θέλουν να προβληθούν από τα 2-4 αντί – Νεοταξικά κανάλια, καλά θα κάνουν να έχουν στον σχεδιασμό τους την δημιουργία κόμματος.

Μητσοτάκης, Ανδρουλάκης, Τσίπρας είναι όλοι Νεοταξίτες, απλά δεν παίρνουν όλοι τον ίδιο βαθμό ως Νεοταξίτες. Ο Μητσοτάκης παίρνει 10’, ο Ανδρουλάκης 9 και ο Τσίπρας 8. Όμως δεν είναι όλοι μέσα στα κόμματα Νεοταξίτες. Ειδικά στην βάση, στους ψηφοφόρους, οι αντί – Νεοταξίτες είναι πάρα πολλοί. Αν μάλιστα μπορέσει να φθάσει η αλήθεια ένα μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων, τότε τα ποσοστά των αντί – Νεοταξιτών ψηφοφόρων θα είναι πολύ ψηλά. Για αυτό χρειάζονται τρία κανάλια, με δύο κατ’ ελάχιστο. Έτσι θα μπορέσει να φθάσει η αλήθεια στους περισσότερους ψηφοφόρους.

Τώρα τα Νεοταξικά κανάλια έχουν φλομώσει τους ψηφοφόρους στα ψέματα. Η Ελλάδα καταστράφηκε από την Ευρωπαϊκή πορεία. Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το πρώτο βήμα του Νεοταξικού σχεδίου.Η ελληνική Αντίσταση σε ΕΕ – ΝΤΠ δίνει μια υπόσχεση στους Έλληνες πολίτες. Το Νεοταξικό σχέδιο δεν θα προχωρήσει. Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα διασπαστεί ή θα διαλυθεί. Η Ελληνική Αντίσταση σε ΕΕ – ΝΤΠ βρίσκεται σε συντονισμό και σε συνεργασία με αντί – Νεοταξίτες σε όλη την Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο. Το ίδιο βέβαια κάνουν και οι Νεοταξίτες. Ενάντια στην Νεοταξική συνωμοσία δημιουργείται μια μεγαλύτερη και ισχυρότερη αντί – Νεοταξική συνωμοσία.

Η Γαλλία δεν καταστράφηκε από την ευρωπαϊκή πορεία αλλά απέκτησε αρκετά προβλήματα. Είδαμε πως οι Αντί – Νεοταξίτες συγκέντρωσαν 55%, με το δεύτερο, τρίτο και τέταρτο κόμμα να είναι αντί – Νεοταξικά. Ο Τσίπρας δεν είναι ο Μελανσόν της Γαλλίας διότι ο Τσίπρας είναι Νεοταξίτης. Ο αντίστοιχος Μελανσόν είναι ο Λαφαζάνης. Στην Γαλλία πήρε 22% ο Μελανσόν και ο αντίστοιχος στην Ελλάδα τίποτα λόγω της πλύσης εγκεφάλου που γίνεται από τα Νεοταξικά ΜΜΕ.

Με τον έλεγχο τριών καναλιών από την Αντίσταση σε ΕΕ - ΝΤΠ, θα καταλάβουν επιτέλους οι ψηφοφόροι τι πραγματικά συνέβη και συμβαίνει. Έτσι επειδή η Ελλάδα υπέστη πολύ μεγαλύτερη ζημιά από το Νεοταξικό σχέδιο, τα ποσοστά των αντί – Νεοταξικών κομμάτων θα είναι πολύ ψηλότερα. Σε καμία περίπτωση δεν είναι ο Βελόπουλος ο αντίστοιχος της Λεπέν γιατί και αυτός Νεοταξίτης είναι όπως και οι υπόλοιποι.

συνέχεια Τριπλό κτύπημα σε Νέα Τάξη

Μιχάλης

Scroll to Top