ΠΡΟ-ΠΟ 1Χ2

ΠΡΟΠΟ 1Χ2

Ελλάς Γαλλία Προδοσία

Η στάση του καθενός θα παίξει μεγάλο ρόλο στο πως θα πλασαριστεί ο/η ίδιος/α μετά την ανατροπή του Καθεστώτος ΕΕ - ΝΤΠ. Άλλοι θα καταλήξουν στο εκτελεστικό απόσπασμα, άλλοι στη φυλακή. Όλων η περιουσία θα κατασχεθεί. Αυτό αφορά Καθεστωτικούς ψηλού επιπέδου που δεν θα έχουν προσχωρήσει στην Αντίσταση.

Όσοι Καθεστωτικοί συνεργάζονται με την Αντίσταση, όχι μόνο θα επιβιώσουν αλλά και πιθανότατα θα ενδυναμωθούν. Στις καλές θέσεις θα είναι πλέον Αντικαθεστωτικοί. Οι χαμηλότερου επιπέδου Καθεστωτικοί που δεν θα έχουν έρθει με το μέρος της Αντίστασης, ίσως να μην μπουν στη φυλακή αλλά θα πέσουν κοινωνικά, επαγγελματικά, οικονομικά. Αντιθέτως θα ανέβουν όσοι έστω και λίγο στήριξαν την Αντίσταση.   

Στο ΠΡΟΠΟ το πιο συνηθισμένο στοίχημα είναι το 1Χ2 δηλαδή αν θα κερδίσει η γηπεδούχος ομάδα, οι φιλοξενούμενοι ή θα έχουμε ισοπαλία. Η κατάσταση μοιάζει περισσότεροι με το ΠΡΟΠΟ παρά το λαχείο ή οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι. Οι αντίπαλοι στην διεθνή σκακιέρα είναι δύο. Η μία πλευρά είναι ΕΕ - ΝΤΠ και η άλλη πλευρά όσοι εναντιώνονται σε αυτό το σχέδιο.

Να πούμε ότι ΕΕ - ΝΤΠ είναι το 1, όχι γιατί είναι γηπεδούχοι αλλά γιατί αυτοί ξεκίνησαν πρώτη την συνωμοσία. Ενάντια σε αυτή τη μεγάλη συνωμοσία δημιουργείται μια μεγαλύτερη συνωμοσία που να πούμε πως είναι το 2. Σε όλες τις χώρες υπάρχουν άνθρωποι που είναι και υπέρ και κατά. Όμως σε κάθε χώρα, μια πλευρά υπερέχει. Αυτό αφορά μόνο το παρόν. Στο μέλλον όλα μπορεί να αλλάξουν.

Η Ρωσία ήταν από πάντα κατά του σχεδίου ΕΕ - ΝΤΠ. ΕΕ και ΝΤΠ είναι το ίδιο και το αυτό. Ουσιαστικά ΝΤΠ είναι η εφαρμογή του μοντέλου της ΕΕ παγκόσμια. Δηλαδή θα δημιουργηθούν άλλες τρεις Ενώσεις όπως η Ευρωπαϊκή, Ασιατική, Αφρικανική, Αμερικανική. Αυτές θα μπουν κάτω από μία Παγκόσμια Σοσιαλιστική Ολιγαρχική Νεοταξική Δικτατορία. Φαίνεται πως και στις αγγλόφωνες χώρες ΗΠΑ, Βρετανία, Αυστραλία, Καναδά, Νέα Ζηλανδία αρχίζουν να στρέφονται προς ένα εναλλακτικό μοντέλο ήπιας παγκοσμιοποίησης.  

Τα πιθανά αποτελέσματα είναι 1 Χ 2 δηλαδή ή θα κερδίσουν οι ευρώδουλοι Νεοταξίτες ή οι αντίπαλοι ή θα έχουμε ισοπαλία. Όπως αυτός που παίζει ΠΡΟΠΟ προσπαθεί να μαντέψει το τελικό αποτέλεσμα για να κερδίσει, έτσι θα πρέπει να κάνουν οι άνθρωποι στην Ελλάδα αλλά και στις άλλες χώρες. Η γνώση γύρω από τις αντίπαλες ομάδες και ο συσχετισμός ισχύος, βοηθάει τους παίκτες του ΠΡΟΠΟ να κάνουν μια ενημερωμένη εικασία που δεν θα είναι τελείως στην τύχη. Παρομοίως όσοι είναι ενημερωμένοι σωστά, θα μπορέσουν να μαντέψουν σωστά το αποτέλεσμα του «πολέμου» μεταξύ ΕΕ - ΝΤΠ και των αντιπάλων.

Αν πράγματι οι αγγλόφωνες στρέφονται σε ένα εναλλακτικό μοντέλο ήπιας παγκοσμιοποίησης, είναι πανεύκολο να μαντέψει κανείς το αποτέλεσμα. Όταν εξαντλείται η διπλωματία, υπεισέρχονται τα όπλα. Όπως έχει εξηγηθεί πολλές φορές, οι αγγλόφωνες έχουν δημιουργήσει μια πανίσχυρη στρατιωτική συμμαχία με πολλές από τις είκοσι πιο ισχυρές στρατιωτικά χώρες του πλανήτη (ΗΠΑ, Ινδία, Ιαπωνία, Νότιος Κορέα, Βρετανία, Βραζιλία, Σαουδική Αραβία, Αυστραλία, Ισραήλ, Καναδάς). Η Ρωσία δεν μπορεί να θεωρηθεί σύμμαχος των αγγλόφωνων αλλά είναι και αυτή κατά του σημερινού σχεδίου ΕΕ - ΝΤΠ και επίσης η δεύτερη στρατιωτική δύναμη μετά τις ΗΠΑ. 

Αυτά που παρουσιάζουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ και τα κανάλια δεν βοηθάνε καθόλου στο να μαντέψει κανείς σωστά. Πρέπει να το ψάχνει κανείς και αλλιώς, στο Διαδίκτυο, σε ξένα και ελληνικά site, για να είναι σωστά ενημερωμένος/η. Όποιος μαντέψει σωστά τι θα γίνει, θα κερδίσει. Όποιος μαντέψει λάθος, θα χάσει. Η Αντίσταση σε ΕΕ - ΝΤΠ δίνει την ευκαιρία στους Καθεστωτικούς να έρθουν με το μέρος της Αντίστασης.

Αυτοί μετά την ανατροπή του Καθεστώτος ΕΕ - ΝΤΠ, όχι μόνο θα επιβιώσουν αλλά θα ενδυναμωθούν. Επίσης όσοι βοηθήσουν έστω και λίγο την Αντίσταση θα ανέβουν κοινωνικά, επαγγελματικά, οικονομικά. Τους Καθεστωτικούς που δεν θα έρθουν με το μέρος της Αντίστασης, τους περιμένουν πολλά δεινά, αν τελικά έρθει το 2. Αυτά κυμαίνονται από εκτελέσεις, φυλακίσεις και κατασχέσεις περιουσιών, μέχρι κοινωνική, επαγγελματική και οικονομική καταβαράθρωση.   

Αριστείδης

Scroll to Top