Ελλάς Γαλλία Προδοσία

Ελλάς Γαλλία Προδοσία

Τη περίοδο της Κατοχής, δημιουργήθηκαν πολλές αντιστασιακές οργανώσεις. Δεν ήταν μόνο ο ΕΔΕΣ και ο ΕΛΑΣ. Αυτές ήταν οι μεγαλύτερες και οι πιο γνωστές που είχαν στρατιωτική οργάνωση. Δημιουργήθηκαν όμως και δωσιλογικές οργανώσεις που διευκόλυναν το έργο των κατακτητών. Ένα παράδειγμα είναι η «Σοσιαλιστική Ένωση».

Σε αυτή συμμετείχε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής με διάφορους άλλους δωσίλογους όπως ο Μαύρος, ο Τσάτσος, ο Γαρουφαλιάς, ο Αγγελόπουλος, ο Ζολώτας κλπ. Σκοπός τους ήταν να βοηθήσουν την Ευρωπαϊκή Ένωση υπό τον (εθνικο)ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ Χίτλερ. Μετά την ήττα των Ναζί και του Μουσολίνι, την δωσιλογική οργάνωση την βάφτισαν «ομάδα προβληματισμού».

Το Ελλάς - Γαλλία - Συμμαχία είναι μια καλοστημένη επικοινωνιακή απάτη του εθνοπροδότη Κωνσταντίνου Καραμανλή. Εξάλλου όλη του η ζωή και η πολιτική καριέρα ήταν μία καλοστημένη απάτη. Στα χνάρια του θείου ήταν και ο ανιψιός. Ομοφυλόφιλοι που παρίσταναν τους συντηρητικούς, ευρωπαϊστές και προδότες που παρίσταναν τους πατριώτες, σοσιαλιστές που παρίσταναν τους δεξιούς.

Δεν έχει δικαίωμα κανείς να είναι ομοφυλόφιλος; Δεν έχει δικαίωμα να είναι σοσιαλιστής; Δεν έχει δικαίωμα να συνδυάζει λίγα στοιχεία από τη δεξιά με τον σοσιαλισμό; Δεν έχει δικαίωμα να είναι ευρωπαϊστής; Και βέβαια έχει δικαίωμα να είναι ή να κάνει όλα αυτά, εκτός από το τελευταίο. Μετά την καταστροφή και την υποδούλωση στην οποία οδήγησε η ευρωπαϊκή πορεία, ο ευρωπαϊσμός είναι συνώνυμο της προδοσίας.

Αυτό που δεν έχει δικαίωμα να κάνει κάποιος είναι να εξαπατά τους ψηφοφόρους. Δεν μπορεί ένας ομοφυλόφιλος να παριστάνει τον συντηρητικό. Δεν μπορεί ένας σοσιαλιστής (γνήσιος ή υβριδικός) να παριστάνει τον κεντροδεξιό ή τον δεξιό. Δεν μπορεί ένας ευρωπαϊστής και πόσο μάλλον ένας δωσίλογος να παριστάνει τον πατριώτη.

Μια χώρα όπως η Γαλλία που είναι από αδιάφορη έως εχθρική προσπαθούν να μας την πασάρουν ως τον μεγαλύτερο σύμμαχο της Ελλάδας. Από την άλλη, τους πραγματικούς διαχρονικούς συμμάχους της Ελλάδας, ΗΠΑ, Βρετανία, Ρωσία προσπαθούν να μας τους πασάρουν από αδιάφορους έως εχθρικούς. Τρία είναι τα μοχθηρά, τα ρυπαρά, τα κακόβουλα έθνη που υποδούλωσαν τους άλλους Ευρωπαίους, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία.

Προσπαθούν να το ξανακάνουν με την Ένωση του Διαβόλου, ένα σατανικό δημιούργημα. Οι Γάλλοι το έκαναν με τον Ναπολέοντα, οι Γερμανοί και οι Ιταλοί με τον Χίτλερ και τον Μουσολίνι. Οι Ιταλοί επίσης το έκαναν πριν πολλούς αιώνες με τους Ρωμαίους. Οι Γάλλοι ήταν ουδέτεροι στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Ένα μεγάλο μέρος της Γαλλίας ήταν φιλοναζιστικό και για αυτό η Γαλλία έπεσε στα χέρια του Χίτλερ χωρίς καμία αντίσταση.

Επιπλέον Γάλλοι και Ιταλοί άλωσαν την Κωνσταντινούπολη το 1204 μΧ στην Δ’ Σταυροφορία και επέβαλαν την Φραγκοκρατία ή Λατινοκρατία. Συνέβαλαν σημαντικά στην διάλυση της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας που είχε ως αποτέλεσμα την κατάκτηση της από τους Οθωμανούς. Αυτό συνέβη μετά την δεύτερη άλωση της Κωνσταντινούπολης.

Ένα έθνος όπως η Γαλλία που είναι από αδιάφορο έως εχθρικό προς την Ελλάδα, προσπαθούν να μας το παρουσιάσουν ως το μεγαλύτερο σύμμαχο. Οι Καραμανλήδες είναι μεγάλα ταλέντα υποκριτικής, τους αξίζει Όσκαρ. Ό,τι συμφωνίες και να κάνουν με το κακόβουλο έθνος της Γαλλίας, ό,τι εξοπλισμούς και να αγοράζουν είναι άνευ σημασίας. Αργά ή γρήγορα θα ανατραπεί το δωσιλογικό Καθεστώς ΕΕ - ΝΤΠ.

Τότε οι εξοπλισμοί από τους κατακτητές θα πουληθούν σε λιγότερο αναπτυγμένες χώρες (τριτοκοσμικές) και οι μόνες χώρες που θα μας προμηθεύουν εξοπλισμό θα είναι οι διαχρονικοί πραγματικοί εταίροι ΗΠΑ, Βρετανία, Ρωσία. Όλοι οι προδότες είτε είναι γαλλόδουλοι είτε γερμανόδουλοι ή ιταλόδουλοι θα καταλήξουν στη φυλακή ή στο μνήμα. Πολλοί Καθεστωτικοί θα έχουν έρθει με το μέρος της Αντίστασης σε ΕΕ - ΝΤΠ, μέχρι να γίνει η ανατροπή του Καθεστώτος. Όσοι δεν εκτελεστούν ή φυλακιστούν, θα προσκυνήσουν τους Αντικαθεστωτικούς που θα είναι στην διακυβέρνηση.

Έτσι είναι αυτοί, χαμερπείς και οσφυοκάμπτες, πηγαίνουν όπου φυσάει ο αέρας. «Σήμερα» δηλαδή στο παρόν είναι το Καθεστώς ΕΕ - ΝΤΠ «στα πράγματα», στην εξουσία και οι χαμερπείς και οσφυοκάμπτες το προσκυνούν για να τους πετάξουν κανένα κόκκαλο να γλείφουν. «Αύριο» δηλαδή κάποιοι στιγμή στο μέλλον θα είναι οι Αντικαθεστωτικοί, ενάντια σε ΕΕ - ΝΤΠ. Τότε οι χαμερπείς και οσφυοκάμπτες θα προσκυνούν αυτούς μήπως τους πετάξουν κανένα κόκκαλο να γλείφουν.

Στις καλές τις θέσεις όμως θα έχουν αντικαταστήσει τους δωσίλογους Καθεστωτικούς άνθρωποι που συνεργάστηκαν με την Αντίσταση για Ελευθερία, Δημοκρατία, Ανεξαρτησία. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει και σε μεγάλο βαθμό οι εξελίξεις εντός εξαρτώνται από τις εξελίξεις εκτός δηλαδή οι εξελίξεις στην Ελλάδα από τις παγκόσμιες εξελίξεις.

ΠΡΟ-ΠΟ 1Χ2

Αριστείδης

Scroll to Top