Προώθηση από Αντίσταση

Προώθηση από Αντίσταση

Η ελληνική Αντίσταση σε ΝΤΠ – ΕΕ, με την βοήθεια της παγκόσμιας αντινεοταξικής συνωμοσίας, θα εξασφαλίσει τουλάχιστον δύο κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας και μια εφημερίδα. Αυτά είναι τα ελάχιστα, μπορεί να είναι παραπάνω. Επίσης η διαδικτυακή επικοινωνία θα πάρει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις.

Τότε θα είναι η αρχή του τέλους της Νέας Τάξης. Η Νέα Τάξη στηρίζεται στα ψέματα, στην εξαπάτηση, στην πλύση εγκεφάλου. Βάσει σχεδίου, ελέγχουν τα ΜΜΕ ώστε να κρύβουν την αλήθεια και να περνάνε τα ψέματα ως την πραγματικότητα. Αντίθετα οι Αντινεοταξίτες θέλουν να προωθήσουν την αλήθεια.

Ειδικά στην Ελλάδα, το μόνο που χρειάζεται να γίνει για να τελειώσει η αρρώστια, η ΝΤΠ – ΕΕ, είναι να μάθουν την αλήθεια σχεδόν όλοι οι ψηφοφόροι. Για αυτό η Αντίσταση σε ΝΤΠ – ΕΕ έχει βάλει ως στόχο εδώ και μια δεκαετία, την απόκτηση τουλάχιστον δύο καναλιών πανελλήνιας εμβέλειας. Κατ’ αυτό τον τρόπο θα φθάσει η αλήθεια σε όλους σχεδόν τους ψηφοφόρους.

Μέχρι τότε, μέχρι δηλαδή η Αντίσταση να αποκτήσει τον έλεγχο τουλάχιστον δύο καναλιών, χρειάζεται μεγάλη προεργασία. Η Αντίσταση δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει Νεοταξίτες δημοσιογράφους και παρουσιαστές, εκτός από αυτούς που θα έχουν έρθει με το μέρος της Αντίστασης. Από την άλλη δεν μπορεί να βγάλει κάποιους χωρίς να έχουν την παραμικρή εμπειρία.

Αυτοί που θα βγουν στα αντινεοταξικά κανάλια, πρέπει με κάποιο τρόπο να έχουν «τριφτεί». Μπορεί να μην κατορθώσουν να γίνουν έμπειροι μέχρι να βγουν στα κανάλια αλλά τουλάχιστον να μην είναι τελείως άπειροι. Δεν αφορά μόνο τις πολιτικές εκπομπές αλλά όλες και τις πιο ελαφριές. Οι Νεοταξίτες βάζουν εδώ και δεκαετίες δικούς τους στις διάφορες καλές θέσεις για να δημιουργήσουν βάσει σχεδίου την Νεοταξική ψευτοελίτ.

Σε περίπτωση ήττας της Νέας Τάξης, θα φύγουν όλοι οι Νεοταξίτες από τις καλές θέσεις της χώρας και θα αντικατασταθούν από άλλους. Σε περίπτωση συνθηκολόγησης, θα διατηρηθεί κάποιο ποσοστό Νεοταξιτών αλλά ένα μεγάλο μέρος τους θα αντικατασταθεί. Δεν αφορά μόνο δημοσιογράφους και παρουσιαστές αλλά και καλλιτέχνες. Και στον καλλιτεχνικό χώρο η Νέα Τάξη προωθεί δικούς της δηλαδή ανθρώπους που υπηρετούν τους σκοπούς και τα σχέδια της Νέας Τάξης.

Να επαναλάβω για μία ακόμη φορά πως αυτός είναι ο κανόνας αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις του κανόνα. Δεν είναι όλοι που έχουν τις καλές θέσεις, σε όλους τους τομείς, Νεοταξίτες. Είναι όμως πχ οι εφτά ή οκτώ στους δέκα και οι δύο ή τρεις είναι η εξαίρεση του κανόνα. Σε τι ποσοστό έχουν οι Νεοταξίτες τις καλές θέσεις, εξαρτάται από τον χώρο.

Στα ΜΜΕ είναι πολύ μεγάλο το ποσοστό των Νεοταξιτών. Στον καλλιτεχνικό χώρο ίσως είναι λίγο χαμηλότερο αλλά εξακολουθεί να είναι ψηλό. Στις επιχειρήσεις ίσως να είναι ακόμη χαμηλότερο, με εξαίρεση τους προμηθευτές του Δημοσίου όπου εκεί είναι πολύ ψηλό. Δηλαδή οι Νεοταξίτες προωθούν δικούς τους σε όλους τους χώρους αλλά υπάρχουν χώροι που τους ενδιαφέρουν περισσότερο όπως τα ΜΜΕ, ο καλλιτεχνικός, οι προμηθευτές Δημοσίου κλπ.

Γιατί τους ενδιαφέρει ο καλλιτεχνικός χώρος; Γιατί οι καλλιτέχνες είναι δημοφιλείς και περνάνε Νεοταξικά μηνύματα δηλαδή τις απόψεις και τις αντιλήψεις της Νέας Τάξης. Ένας λογιστής, σε μία εταιρεία που δεν προμηθεύει το Δημόσιο, δεν τους ενδιαφέρει πολύ να είναι δικός τους. Όμως ένας λογιστής σε μια εταιρεία προμηθευτή του Δημοσίου, τους ενδιαφέρει πολύ ώστε να μπορούν να κάνουν τις απάτες και τις λαμογιές τους. 

Όλα αυτά τα πουλημένα τομάρια, όλους δηλαδή που έχει τοποθετήσει η Νέα Τάξη για να κάνει τις βρωμοδουλειές της, η Αντίσταση θα τα αντικαταστήσει με άλλους. Είναι και κάποιοι τραγουδιστές ή ηθοποιοί στις βρωμοδουλειές της Νέας Τάξης; Ναι ρε παιδιά γιατί ο κόσμος τους γουστάρει και επηρεάζουν και αυτοί την κοινή γνώμη, εκτός από τους μιντιακούς και τους πολιτικούς.

Η Αντίσταση σε ΝΤΠ – ΕΕ θα προωθήσει πολλούς μη Νεοταξίτες καλλιτέχνες στη θέση των Νεοταξιτών και μέσα από τα κανάλια αλλά και με άλλους τρόπους. Επίσης θα προωθήσει στελέχη σε ψηλές διοικητικές θέσεις στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Ίσως περισσότερο από όλα τα άλλα, να προωθήσει νέους πολιτικούς σε αντικατάσταση το παλιού φθαρμένου πολιτικού συστήματος.

Αν είσαι σε ένα από τα τρία κόμματα εξουσίας (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ) και βλέπεις δύσκολο να γίνεις υπουργός ή υφυπουργός, γιατί οι κλίκες έχουν πιάσει τα πόστα, η Αντίσταση θα σε βάλει στη θέση τους, αν βέβαια έρθεις εγκαίρως με το μέρος της. Το ίδιο ισχύει για όσους βλέπουν δύσκολο να γίνουν βουλευτές στα τρία κόμματα εξουσίας. Το ΠΑΣΟΚ ήταν κόμμα εξουσίας και επειδή κυβέρνησε για πολλά χρόνια, εξακολουθεί να έχει δύναμη μεγαλύτερη από τα ποσοστά που συγκεντρώνει.

Δεν είναι φθαρμένος όλος ο κομματικός μηχανισμός αλλά κυρίως η κορυφή. Βέβαια ένα μέρος μόνο των καλών πολιτικών θέσεων θα πάει σε αυτούς που θα διασπαστούν από ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚΘα είναι και από άλλα πολιτικά κόμματα όπως και άνθρωποι που δεν είχαν μέχρι σήμερα ενεργή πολιτική συμμετοχή. Μη περιμένετε όμως να είναι πολύ γνωστοί. Όλοι αυτοί, πολιτικοί, μιντιακοί, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες κλπ έγιναν γνωστοί γιατί τους προώθησε η Νέα Τάξη για να δημιουργήσει την Νεοταξική ψευτοελίτ.

συνέχεια Επικράτηση Αντινεοταξιτών

Εμμανουήλ

Scroll to Top