Ζητούνται παρουσιαστές

Ζητούνται παρουσιαστές

Κατάσχεση καναλιών

Διάφοροι Αντιστασιακοί έχουν αναλάβει ρόλο διευθυντών προγράμματος καναλιών. Έχουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη σχέση με το αντικείμενο. Βέβαια οι περισσότεροι δεν κάνουν τώρα αυτή τη δουλειά γιατί τα κανάλια είναι σφηκοφωλιές Νεοταξιτών. Η συντριπτική πλειονότητα όσων δουλεύουν στα κανάλια είναι Νεοταξίτες. Βέβαια υπάρχει και η Πέμπτη Φάλαγγα της Αντίστασης μέσα στα κανάλια όπως υπάρχει και σε όλους τους Καθεστωτικούς χώρους αλλά είναι ένα μικρό ποσοστό.

Επομένως οι Αντιστασιακοί που έχουν αναλάβει ρόλο διευθυντών προγράμματος μπορεί να έχουν σχετικές σπουδές και να κάνουν τώρα κάτι άλλο ή να βρίσκονται σε ένα σχετικό χώρο όπως πχ του κινηματογράφου. Η Αντίσταση προσπαθεί να έχει σχεδιάσει όσο το δυνατόν καλύτερα την Ανατροπή του Καθεστώτος ΕΕ - ΝΤΠ, όχι μόνο το κατά την διάρκεια αλλά και το πριν και το μετά. Πριν την Ανατροπή του Καθεστώτος, η Αντίσταση μπορεί να έχει αποκτήσει τουλάχιστον ένα κανάλι και μία εφημερίδα αλλά δεν είναι βέβαιο.

Με τα κανάλια όπως και με το ραδιόφωνο και το Ίντερνετ, η ενημέρωση είναι άμεση. Με τις εφημερίδες, η ενημέρωση γίνεται όταν τυπώνονται και διανέμονται. Συνήθως το συχνότερο που συμβαίνει κάτι τέτοιο είναι μια φορά την ημέρα. Έτσι η Αντίσταση θα κρατά ενήμερους τους πολίτες κυρίως από το κανάλι και το Ίντερνετ. Ας υποθέσουμε πως η Αντίσταση δεν αποκτά τουλάχιστον ένα κανάλι πριν την Ανατροπή του Καθεστώτος ΕΕ - ΝΤΠ.

Πριν τα γεγονότα της Ανατροπής του Καθεστώτος και στην αρχή τους θα υπάρχει ενημέρωση από κάποιο ιστότοπο που θα βρίσκεται στο εξωτερικό. Το Καθεστώς δεν θα μπορεί να τον «κατεβάσει» πάρα μόνο να ρίξει όλο το Ίντερνετ. Αυτό βέβαια θα δημιουργήσει προβλήματα και στο ίδιο το Καθεστώς και δεν μπορεί να διατηρηθεί για πολύ (το ρίξιμο του Ίντερνετ). Κατά την διάρκεια των γεγονότων της Ανατροπής του Καθεστώτος, ο έλεγχος θα περάσει από το Καθεστώς στην Αντίσταση.

Δηλαδή στην αρχή των γεγονότων θα έχει τον έλεγχο το Καθεστώς, στο τέλος η Αντίσταση και ενδιάμεσα θα είναι αρκετά συγκεχυμένα τα πράγματα. Αυτό έχει ήδη αναφερθεί στην παρεμπόδιση της διαφυγής των Καθεστωτικών στο εξωτερικό. Όσο έχει τον έλεγχο το Καθεστώς δεν θα μπορεί η Αντίσταση να διατάξει την Αστυνομία να τους συλλάβει. Αυτό θα γίνει αμέσως μόλις αποκτήσει τον έλεγχο και θα τους απαγγελθούν κατηγορίες.

Για αυτό χρειάζεται πολλά άτομα η Αντίσταση ώστε να μην διαφύγει κανένας Καθεστωτικός στο εξωτερικό και να λογοδοτήσουν στον ελληνικό λαό για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει σε βάρος του. Η περιουσία των Καθεστωτικών όπως και όλων των ανθρώπων είναι κινητή και ακίνητη. Κινητή είναι και τα αυτοκίνητα, τα σκάφη ή τα ελικόπτερα αλλά δεν θα προλάβουν να τα βγάλουν έξω. Όλη η κινητή και ακίνητη περιουσία που έχουν στην Ελλάδα θα κατασχεθεί.

Μπορεί όμως να έχουν περιουσία στο εξωτερικό, κινητή ή ακίνητη. Για αυτό πρέπει να παρεμποδιστεί η διαφυγή τους ώστε να αναγκαστούν να παραδώσουν την περιουσία τους για να βγουν συντομότερα από την φυλακή. Αλλιώς δεν θα βγουν ποτέ και όποια περιουσία τυχόν έχουν στο εξωτερικό θα είναι τελείως άχρηστη στους ίδιους. Βέβαια η Αντίσταση δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Καθεστωτικούς να φύγουν οικειοθελώς στο  εξωτερικό πριν την έναρξη των γεγονότων της Ανατροπής του Καθεστώτος.

Στο τέλος των γεγονότων της Ανατροπής του Καθεστώτος ΕΕ-ΝΤΠ τα κανάλια θα έχουν περάσει στον έλεγχο της Αντίστασης. Η Αντίσταση θα πρέπει να έχει σχεδιάσει εκ των προτέρων και να έχει προετοιμαστεί ώστε να καλύψει τον τηλεοπτικό χρόνο. Βέβαια το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου, ειδικά στην αρχή θα αφιερώνεται στην ίδια την Ανατροπή του Καθεστώτος και σε ό,τι θα επακολουθήσει.

Όμως σταδιακά και όπως θα εξομαλύνονται τα πράγματα, θα εισέρχεται και άλλου είδους πρόγραμμα ώστε να νοιώσουν και οι πολίτες καλύτερα ψυχολογικά και πως τα πράγματα επιστρέφουν σιγά σιγά στους κανονικούς ρυθμούς. Έτσι πέρα από τους παρουσιαστές ειδήσεων και πολιτικών εκπομπών ζητούνται και άλλου τύπου παρουσιαστές, συμπαρουσιαστές και πανελίστες.  

Οι Νεοταξίτες παρουσιαστές του Καθεστώτος, το πιθανότερο είναι να αρνηθούν. Όμως εκτός από την δική τους στάση και η Αντίσταση επιθυμεί να αλλάξουν οι περισσότεροι ώστε να φανεί η αλλαγή πορείας της χώρας. Θα είναι τουλάχιστον αστείο να παρουσιάζει τα γεγονότα Ανατροπής του Καθεστώτος κάποιος ή κάποια που είναι «σήμα κατατεθέν» των Νεοταξιτών Καθεστωτικών.

Όπως εξηγήθηκε, μετά από κάποιο διάστημα, τα κανάλια θα πουληθούν σε ιδιώτες και τα έσοδα από την πώληση θα διατεθούν υπέρ του ελληνικού λαού. Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα του καναλιού θα είναι απόφαση της νέας διοίκησης. Όμως είναι πολύ πιθανό, ένα μεγάλο μέρος των παρουσιαστών, συμπαρουσιαστών, πανελιστών κλπ που θα εμφανίζονται για αυτό το διάστημα, υπό την καθοδήγηση της Αντίστασης, να παραμείνουν και με την νέα διοίκηση.

Προαγωγές και ευκαιρίες

Στέργιος

Scroll to Top