Πέμπτη Φάλαγγα Αντίστασης

Πέμπτη Φάλαγγα Αντίστασης

Έχει γίνει αρκετός λόγος για το αντί-σύστημα. Δεν είναι κάποιοι αντιεξουσιαστές στα Εξάρχεια. Μπορεί να είναι και αυτοί, αν πράγματι είναι κατά του συστήματος. Διότι ακόμα και εκεί, κάποιοι δουλεύουν υπέρ του συστήματος. Η Αντίσταση σε ΕΕ - ΝΤΠ έχει διεισδύσει σε πολλούς καθεστωτικούς χώρους. Για την ακρίβεια εν μέρει έχει διεισδύσει και εν μέρει βρισκόταν πάντοτε εκεί.

Να πάρουμε ως παράδειγμα το νεοταξικό, ευρώδουλο, καθεστωτικό κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Δεν είναι όλοι μέσα στην Νέα Δημοκρατία πουλημένα τομάρια, προδότες που έχουν εξαγοραστεί από Γαλλία, Γερμανία, ΕΕ. Δεν βάζουν όλοι το προσωπικό συμφέρον πάνω από της χώρας. Δεν μπορούν όλοι να κλέβουν, να εξαπατούν και να καταστρέφουν τους συμπολίτες τους. Υπάρχουν άνθρωποι με ηθικές αξίες και συνείδηση.

Αυτοί όλοι έχουν παραγκωνιστεί διότι είναι διαφορετικοί από τους άλλους. Κάποιοι ή μάλλον οι περισσότεροι από τα πουλημένα τομάρια, τους προδότες, τους κλέφτες, τους ψεύτες, τους απατεώνες τους θεωρούν βλάκες. Στην σήψη και την παρακμή που έφεραν στην χώρα η ευρωπαϊκή πορεία και οι ευρώδουλες νεοταξικές κυβερνήσεις, η εντιμότητα και η ηθική έχουν γίνει συνώνυμο της βλακείας.

Οι παλιάνθρωποι τους θεωρούν βλάκες όμως δεν είναι καθόλου βλάκες. Στην πραγματικότητα είναι πιο έξυπνοι και πιο ικανοί από τους παλιανθρώπους, απλά δεν θέλουν να κλέβουν, να εξαπατούν, να καταστρέφουν, να προδίδουν τους συμπολίτες τους και να συνωμοτούν εναντίον τους. Ένα μέρος από αυτούς τους παραγκωνισμένους έντιμους και ικανούς ανθρώπους έχει βγει εκτός κόμματος.

Ένα άλλο μέρος όμως έμεινε εσκεμμένα εντός για να αποτελέσει την Πέμπτη Φάλαγγα της Αντίστασης μέσα στην Νέα Δημοκρατία. Αυτοί βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία και συντονισμό με όσους έχουν βγει εκτός. Και η Πέμπτη Φάλαγγα της Αντίστασης στην Νέα Δημοκρατία και όσοι είναι εκτός, μισούν θανάσιμα τους παλιανθρώπους Καθεστωτικούς. Δεν τους μισούν επειδή τους έχουν παραγκωνίσει αλλά για όλα τα φρικτά πράγματα που έχουν κάνει και συνεχίζουν να κάνουν στην Ελλάδα και τους κατοίκους της.

Θέλουν να τους βάλουν στην φυλακή και να τους πάρουν όλα τα κλεμμένα για να τα επιστρέψουν στον ελληνικό λαό. Επίσης να κατασχεθεί όλη η περιουσία τους για την ζημιά που προκάλεσαν στον ελληνικό λαό. Δεν πρέπει να απογοητεύονται οι Έλληνες πολίτες. Δεν είναι όλοι παλιάνθρωποι. Απλά αυτοί που δεν είναι παλιάνθρωποι έχουν παραγκωνιστεί και δεν φαίνονται.

Δεν τους βγάζουν τα κανάλια, δεν γράφουν για αυτούς οι εφημερίδες δεν μιλούν για αυτούς στο ραδιόφωνο. Γιατί το Καθεστώς ΕΕ - ΝΤΠ ελέγχει τα ΜΜΕ βάσει σχεδίου για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Για να μπορεί να αποκλείσει, να κόψει τον δρόμο, να παραγκωνίσει ανθρώπους που έχουν διαφορετικές απόψεις, συνείδηση και ηθικές αξίες.

Όμως υπάρχουν και εργάζονται αθόρυβα για να ανατρέψουν το Καθεστώς ΕΕ - ΝΤΠ, να βάλουν τους εγκληματίες στην φυλακή, να πάρουν πίσω τα κλεμμένα και όλη την υπόλοιπη περιουσία τους ως αποζημίωση για την τεράστια ζημιά που προκάλεσαν και προκαλούν στην Ελλάδα και στους Έλληνες. Αυτό δεν φαίνεται πουθενά, όλη η δουλειά που γίνεται. Είναι όπως τα θεμέλια μια πολυκατοικίας που τα τρώει το νερό. Δεν φαίνεται αλλά ξαφνικά γκρεμίζεται η πολυκατοικία.

Το ό,τι δεν φαίνεται δεν πάει να πει πως δεν γίνεται. Εξάλλου αυτό που φαίνεται, αυτό που παρουσιάζουν τα νεοταξικά ΜΜΕ δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Η πραγματικότητα και αυτό που παρουσιάζουν έχουν τόση σχέση μεταξύ τους όσο η μέρα με τη νύχτα, το άσπρο με το μαύρο. Οι Αντιστασιακοί δεν θέλουν να φανερωθούν, ειδικά αυτοί που ανήκουν στην Πέμπτη Φάλαγγα της Αντίστασης μέσα σε καθεστωτικούς χώρους.

Αλλά και οι άλλοι δεν θέλουν να φανερωθούν γιατί το Καθεστώς ΕΕ - ΝΤΠ θα αρχίσει να τους παρακολουθεί, χρησιμοποιώντας τα χρήματα του ελληνικού λαού δηλαδή την Αστυνομία και την ΕΥΠ που τις πληρώνει ο ελληνικός λαός για να υπηρετούν τα συμφέροντα του και όχι τα συμφέροντα μιας συμμορίας καθεστωτικών παλιανθρώπων. Είναι μια συνηθισμένη πρακτική του Καθεστώτος για την οποία θα τιμωρηθούν πολύ αυστηρά, μετά την Ανατροπή τους βέβαια.

Έτσι οι Αντιστασιακοί αποφεύγουν τα σχόλια στο Ίντερνετ κατά του Καθεστώτος. Κάποιοι μάλιστα που ανήκουν στην Πέμπτη Φάλαγγα της Αντίστασης μπορεί εσκεμμένα να κάνουν σχόλια υπέρ του Καθεστώτος, για να τους ρίξουν «στάχτη στα μάτια» και να νομίσουν πως είναι με το μέρος τους. Η συνωμοσία του Καθεστώτος ΕΕ - ΝΤΠ είναι τεράστια. Χρειάζεται μια ακόμα μεγαλύτερη συνωμοσία για να τους ανατρέψει.

Χρησιμοποιήθηκε ως παράδειγμα η Νέα Δημοκρατία. Το ίδιο γίνεται στο ΚΙΝΑΛ και στον ΣΥΡΙΖΑ και σε μικρό βαθμό σε Μέρα25 και Ελληνική Λύση επειδή είναι νέα και μικρά κόμματα. Εξάλλου τα δύο καθεστωτικά κόμματα που κατέστρεψαν την Ελλάδα είναι η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ. Τώρα όμως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το δεύτερο κόμμα εξουσίας και με γοργούς ρυθμούς γίνεται συστημικό, καθεστωτικό, ευρώδουλο, νεοταξικό όπως τα άλλα δύο.

Πέμπτη Φάλαγγα δεν υπάρχει μόνο στα καθεστωτικά κόμματα αλλά και σε χώρους με μεγάλη συγκέντρωση καθεστωτικών, ευρώδουλων, νεοταξιτών όπως τα ΜΜΕ, το Δημόσιο, συγκεκριμένες εταιρείες το ιδιωτικού τομέα, συγκεκριμένες οργανώσεις που χρησιμοποιούν οι ευρώδουλοι Νεοταξίτες για τους σκοπούς τους. Όλοι εργάζονται συστηματικά και αθόρυβα ώστε να επιτευχθεί επιτέλους η πολυπόθητη Ανατροπή του Καθεστώτος ΕΕ - ΝΤΠ.

Οι πληροφορίες για την Αντίσταση προέρχονται από πηγές που έχουν επαφές με κύκλους της Αντίστασης.

Ηλίας

Scroll to Top