Προαγωγές και ευκαιρίες

Προαγωγές και ευκαιρίες

Ζητούνται παρουσιαστές

Στα Nεοταξικά κανάλια είναι σχεδόν όλοι Νεοταξίτες. Μπορεί να μην είναι και οι 10 στους 10 αλλά είναι οι 8 ή οι 9 στους 10. Είναι και αυτοί μέρος της Nεοταξικής ψευτοελίτ που θα κυβερνήσει την Ελλάδα, την Ευρώπη και τον κόσμο, σύμφωνα πάντα με το σχέδιο της ΕΕ - ΝΤΠ. Δηλαδή στην σημερινή Ελλάδα, όποιος δεν είναι Νεοταξίτης δεν μπορεί να έχει κάποια καλή θέση.

Δεν ισχύει μόνο στα κανάλια αλλά παντού. Ισχύει πρώτα από όλα στη Βουλή. Όποιος δεν είναι Νεοταξίτης δεν μπορεί να εκλεγεί βουλευτής. Και εκεί υπάρχουν εξαιρέσεις. Κατά την άποψη μου το ποσοστό των Νεοταξιτών είναι ψηλότερο στα κανάλια από ότι είναι στην Βουλή. Δηλαδή μπορεί πχ στα κανάλια να είναι 80% ή 85% και στη Βουλή να είναι 70% ή 75%.

Και το 70% ή 75% είναι πολύ ψηλό, χαμηλότερο βέβαια από το 80% ή 85% που είναι ακόμα ψηλότερο. Τα ποσοστά είναι προσωπική εκτίμηση και δεν στηρίζονται σε κάποια έρευνα. Υπάρχει κάποιος χώρος που έχει ακόμα ψηλότερο ποσοστό Νεοταξιτών; Και βέβαια υπάρχουν. Ένα παράδειγμα είναι η Νεοταξική κυβέρνηση Μητσοτάκη που το ποσοστό των Νεοταξιτών προσεγγίζει το 100%.

Αυτό για να εξηγήσω το «σφηκοφωλιά» Νεοταξιτών που χρησιμοποίησα προηγουμένως για τα κανάλια. Δεν σημαίνει πως είναι όλοι αλλά η συντριπτική πλειονότητα. Βάσει του Νεοταξικού σχεδίου, έχουν αποκλειστεί όλοι οι μη Νεοταξίτες από όλες τις καλές θέσεις ώστε να τις έχουν μόνο Νεοταξίτες. Αυτός είναι ο κανόνας που έχει και κάποιες εξαιρέσεις. Δεν ισχύει για τους 10 στους 10 αλλά ισχύει για τους 7,8,9 στους 10 ανάλογα με τον χώρο.

Έχει γραφτεί πολλές φορές σε προηγούμενα άρθρα. Στην σημερινή Ελλάδα, όλοι όσοι έχουν τις καλές θέσεις, σε όλους τους χώρους, δεν τις έχουν επειδή το αξίζουν. Τις έχουν επειδή είναι δικοί τους, άνθρωποι της Νέας Τάξης. Βασικό σημείο του σχεδίου της Νέας Τάξης είναι η δημιουργία μιας ψευτοελίτ ελεεινών παλιανθρώπων, ψευτών, κλεφτών, απατεώνων, συνωμοτών, προδοτών.

Πιθανώς όλοι αυτοί οι Νεοταξίτες να έχουν τα ελάχιστα απαιτούμενα προσόντα για την κάθε δουλειά, αν και αυτό πολλές φορές αμφισβητείται. Όμως σε όλους τους χώρους υπάρχουν πολλοί καλύτεροι από αυτούς που δεν παίρνουν τις καλές θέσεις, όχι γιατί δεν το αξίζουν αλλά γιατί δεν είναι δικοί τους δηλαδή δεν είναι Νεοταξίτες.

Όταν λοιπόν ανατραπεί το Καθεστώς ΕΕ - ΝΤΠ, θα φύγουν κλωτσηδόν όλοι οι Νεοταξίτες από τις καλές θέσεις, παντού όχι μόνο στα κανάλια. Θα τις πάρουν μη Νεοταξίτες που το αξίζουν. Όμως αυτοί παίρνοντας τις καλές τις θέσεις, θα δημιουργήσουν κενές θέσεις που μπορεί να μην είναι τόσο καλές όσο αυτές που θα πάρουν από τους Νεοταξίτες αλλά ίσως είναι σχετικά καλές.

Έτσι αυτές θα συμπληρωθούν από άλλους μη Νεοταξίτες. Οι Νεοταξίτες, θα καταλήξουν να πάρουν θέσεις πολύ χαμηλότερα από αυτές που αξίζουν, μετά την Ανατροπή του Καθεστώτος ΕΕ - ΝΤΠ ενώ τώρα έχουν θέσεις πολύ ψηλότερα από αυτό που αξίζουν. Αρκετοί δεν θα δουλεύουν καθόλου. Ας πούμε πως οι καλές θέσεις είναι το ανώτερο 20%, οι πιο ακριβοπληρωμένες.

Ενώ οι Νεοταξίτες έπρεπε να βρίσκονται στη μέση και χαμηλότερα, έχουν τις καλύτερες θέσεις, το ανώτερο 20%, μόνο και μόνο επειδή είναι Νεοταξίτες. Μετά οι καλύτερες θέσεις θα πάνε στους καλύτερους μη Νεοταξίτες. Αυτοί δεν βρίσκονται τώρα στο ανώτερο 20% αλλά μπορεί να είναι στο επόμενο 20% δηλαδή στο ανώτερο 40%. Θα αδειάσουν λοιπόν οι δικές τους θέσεις καθώς θα πάνε στο ανώτερο 20%

Θα τις πάρουν άλλοι μη Νεοταξίτες που τώρα βρίσκονται στο επόμενο 20% δηλαδή στο 60%. Δηλαδή όλοι οι μη Νεοταξίτες θα ανέβουν. Επιπλέον κάποιοι που δεν δουλεύουν θα βρουν καλές δουλειές. Όλοι οι Νεοταξίτες θα πέσουν ή δεν θα δουλεύουν. Θα έρθουν τα πάνω κάτω. Εξαίρεση μόνο θα αποτελέσουν οι Καθεστωτικοί που θα συνταχθούν με την Αντίσταση, πριν την έναρξη των γεγονότων της Ανατροπής του Καθεστώτος ΕΕ - ΝΤΠ.

Όμως η Ανατροπή του Καθεστώτος θα έχει ακόμη μια ωφέλεια. Θα βελτιωθεί πάρα πάρα πάρα πολύ η ελληνική οικονομία. Έτσι πέρα από το γεγονός πως όλοι οι μη Νεοταξίτες θα ανέβουν, όλες οι θέσεις θα πληρώνουν περισσότερα λεφτά. Δηλαδή θα είναι διπλή η αύξηση του εισοδήματος για τους μη Νεοταξίτες, λόγω α) προαγωγής και β) γενικότερης αύξησης των μισθών.

Τώρα οι Νεοταξίτες κρατούν εσκεμμένα την ελληνική οικονομία σε μαρασμό καθώς υπηρετούν τα σχέδια ΕΕ - ΝΤΠ και όχι τα συμφέρονται του ελληνικού λαού. Μόλις ανατραπούν οι προδότες, θα αλλάξει τελείως η οικονομία της χώρας. Οι συνταξιούχοι δεν θα επωφεληθούν από την προαγωγή επειδή δεν δουλεύουν αλλά θα δουν σημαντική αύξηση στις συντάξεις.

Στέργιος

Scroll to Top