Είναι δικοί τους

Είναι δικοί τους

Πρέπει να σου υποδείξει το σύστημα ποιοι θα κυβερνήσουν την χώρα; Πρέπει να σου υποδείξει το σύστημα ποιοι τραγουδιστές και ποιοι ηθοποιοί σου αρέσουν; Το σύστημα υποδεικνύει και αναδεικνύει τους δικούς του που εργάζονται προς το συμφέρον του συστήματος και σε βάρος των υπολοίπων. Ο κανόνας είναι πως είναι δικοί τους αλλά έχει όμως πολλές εξαιρέσεις.

Το σύστημα είναι πολυκομματικό. Το σύστημα εκμεταλλεύεται, χειραγωγεί, εξαπατά, καταπιέζει τους μη συστημικούς. Το σύστημα συνωμοτεί διαρκώς εναντίον των μη συστημικών. Όχι μόνο τους έχει πεταμένους αλλά κα συνωμοτεί διαρκώς εναντίον τους. 

Όλοι αυτοί που έχει αναδείξει το σύστημα είναι άχρηστοι και χωρίς προσόντα; Όχι αλλά είναι δικοί τους και επίσης κάποιοι καλύτεροι από αυτούς δεν έχουν αναδειχθεί από το σύστημα επειδή δεν είναι δικοί τους. Εμείς δεν λέμε ότι είναι οι χειρότεροι ή πως δεν έχουν καθόλου προσόντα ή ικανότητες. Λέμε ότι υπάρχουν άλλοι πολύ καλύτεροι που το σύστημα τους κλείνει τον δρόμο επειδή δεν είναι δικοί του. Συμβαίνει σε όλους τους τομείς.

Για να γίνει ακόμη πιο κατανοητό, κάναμε ένα γράφημα. Αφορά οποιονδήποτε χώρο. Έχουμε τρία επίπεδα, τους καλούς (good), τους καλούτσικους (ΟΚ) και τους όχι τόσο καλούς (not good). Επίσης έχουμε μια γραμμή και μια καμπύλη. Αριστερά της γραμμής είναι οι συστημικοί και δεξιά οι μη συστημικοί. Αριστερά της καμπύλης είναι αυτοί που αναδεικνύει το σύστημα και δεξιά αυτοί που δεν αναδεικνύει.

Από την γραμμή φαίνεται ότι οι συστημικοί είναι μειοψηφία και επίσης αναλογικά περισσότεροι στους όχι καλούς και λιγότεροι στους καλούς. Αν το σύστημα ήταν δίκαιο και αξιοκρατικό, θα αναδείκνυε όλους τους καλούς και λιγότερο κάποιους από τους καλούτσικους. Δεν είναι δίκαιο και αξιοκρατικό αλλά μεροληπτεί (system bias) υπέρ των δικών του. Έτσι αναδεικνύει όλους τους δικούς του που είναι καλοί ή καλούτσικοι και πολλούς δικούς του που δεν είναι καλοί.

Αναδεικνύει και κάποιους καλούς που δεν είναι δικοί του, λιγότερους στους καλούτσικους και περισσότερους στους καλούς. Είναι ο χώρος δεξιά της γραμμής (μη συστημικοί) και αριστερά της καμπύλης (αναδεικνυόμενοι από το σύστημα). Αυτοί οι μη συστημικοί που αναδεικνύονται αφού φάνε καλά από το σύστημα γίνονται συστημικοί και εργάζονται για το καλό του συστήματος, σε βάρος των μη συστημικών.

Από την άλλη οι περισσότεροι καλοί δεν αναδεικνύονται (πάνω επίπεδο - δεξιά της καμπύλης). Το ίδιο συμβαίνει και με τα άλλο επίπεδα. Αυτοί που δεν είναι καλοί ούτως ή άλλως δεν έπρεπε να αναδεικνύονται. Όμως το σύστημα αναδεικνύει τους περισσότερους δικούς τους που δεν είναι καλοί και όλους τους καλούτσικους και καλούς δικούς του ενώ αφήνει απέξω τους περισσότερους καλούς.

Θέλουμε να αναδεικνύονται οι καλύτεροι πολιτικοί, τραγουδιστές, ηθοποιοί. Είναι πιο δίκαιο και συμφέρει περισσότερο διότι θα μας κυβερνούν καλύτεροι πολιτικοί και θα απολαμβάνουμε καλύτερους καλλιτέχνες. Αυτοί πρέπει να αναδειχτούν από το αντι-σύστημα. Μέσα από το Ιντερνετ να αναδειχθούν καλύτεροι μη συστημικοί πολιτικοί, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, καλλιτέχνες.

Βάλτε τους ένα μεγάλο Χ, στο σύστημα και τους συστημικούς. Αν δεν υπήρχε το σύστημα και οι συστημικοί τι θα γινόταν; Θα ερχόταν το τέλος του κόσμου; Σε καμία περίπτωση. Ίσα ίσα που θα ήταν καλύτερα τα πράγματα. Μάθετε να ενεργείτε και να λειτουργείτε εκτός συστήματος. Βγάλετε το σύστημα τελείως από την ζωή σας. Τώρα αν δεν θέλετε τελείως κάντε το στο μεγαλύτερο βαθμό δυνατό.

Δείτε επίσης     ΜΜΕ και Σύστημα     Γιατί δεν θα μπείτε στο σύστημα     Αλλαγή νοοτροπίας     System bypass     Σύστημα μη και αντί

Scroll to Top