Από Μαξίμου-Βουλή σε Κορυδαλλό

Από Μαξίμου - Βουλή σε Κορυδαλλό

Μοντέλα για σύγκλιση

Σε όποιο γκρουπ και να βρεθεί δεν θα είναι μαζί με την Γερμανία, σε καμία περίπτωση. Αν η Γαλλία ή η Ιταλία θελήσουν να σπάσουν τον Άξονα με την Γερμανία, μπορεί να είναι στο ίδιο γκρουπ με αυτές τις χώρες. Στην Ελλάδα δεν θα εφαρμόσουν το νέο μοντέλο, αυτοί που απέτυχαν, οι ευρωπαϊστές Νεοταξίτες, οι υποστηρικτές του σχεδίου ΝΤΠ - ΕΕ. Θα γίνει σταδιακή αντικατάσταση των Νεοταξιτών με Αντινεοταξίτες.

Τσακώνονται οι Νεοταξίτες μεταξύ τους για το ποιος θα γίνει πρωθυπουργός. Είναι μάταιο γιατί όταν «αρχίσουν τα όργανα», θα γίνει αλλαγή Πρωθυπουργού. Δεν είναι μόνο αυτό. Πολλοί από αυτούς θα βρεθούν στην φυλακή. Η Αντίσταση δεν διώκει ανθρώπους για τα πιστεύω τους. Μόνο η Νέα Τάξη Πραγμάτων το κάνει. Θα βρεθούν στην φυλακή για πολλά και βαριά εγκλήματα που έχουν διαπράξει σε βάρος του ελληνικού λαού.

Όλα όσα έχουμε γράψει στο παρελθόν, πλησιάζει η ώρα να επαληθευτούν. Οι Νεοταξίτες γελούσαν με αυτά. Το ξέρουμε πολύ καλά. Το πολύ αστείο είναι πως σε κάποιες περιπτώσεις, αυτοί στους οποίους απευθυνόντουσαν και υποκρινόντουσαν πως γελούν επίσης, ήταν άνθρωποι που ανήκουν στην Αντίσταση. Η ΝΤΠ μοιάζει με ελβετικό τυρί ή με σουρωτήρι από τις διεισδύσεις της Αντίστασης, ακόμη και σε πολύ ψηλά κλιμάκια. Αυτοί που γέλαγαν, ήρθε η ώρα να κλάψουν με μαύρο δάκρυ.

Γράφτηκε κάτι σε προηγούμενο άρθρο που πρέπει να τονιστεί. Η συνθηκολόγηση, η συμφωνία μεταξύ ΝΤΠ και Αντί - ΝΤΠ μπορεί να είναι μερική. Να το εξηγήσω καλύτερα. Η συμφωνία θα γίνει ανά χώρα και μετά συνολικά. Ας πούμε πως σε ΗΠΑ, Βρετανία, Γαλλία, Ιταλία, η Αντί - ΝΤΠ συμφωνεί με την ΝΤΠ για 4-10 γκρουπ χωρών όπου θα εφαρμοστούν διαφορετικά μοντέλα από αυτό της ΕΕ.

Στην Ρωσία δεν υπάρχει ΝΤΠ. Ας πούμε πως συμφωνούν με Ρωσία και Κίνα αλλά η Γερμανία δεν συμφωνεί. Αν βρεθεί ικανοποιητικός αριθμός χωρών, θα προχωρήσει η συμφωνία ακόμη κι αν κάποιες διαφωνούν. Αν στην Γαλλία δεν επέλθει συμφωνία, θα ρίξουν τον Μακρόν που είναι έτοιμος να πέσει σαν ώριμο φρούτο και θα επέλθει συμφωνία με αυτούς που θα τον αντικαταστήσουν. Οι χώρες που δεν συμφωνούν, θα αγνοηθούν.

Στην Ελλάδα το πιθανότερο είναι να μην επέλθει συμφωνία μεταξύ ΝΤΠ και Αντί - ΝΤΠ, γιατί οι Νεοταξίτες καθοδηγούνται από την Γερμανία και έχουν καβαλήσει το καλάμι δηλαδή έχουν μια λανθασμένη βεβαιότητα που οφείλεται στην άγνοια των διεθνών καταστάσεων. Είναι μικρής σχετικά σημασίας αν θα συμφωνήσει η Ελλάδα διότι είναι μικρός παίκτης.

Αν συμφωνήσει επαρκής αριθμός μεγάλων παικτών δηλαδή δυνατών χωρών, η συμφωνία θα προχωρήσει. Με την συμφωνία ή την συνθηκολόγηση, στην Ελλάδα, δίνεται η ευκαιρία στους Νεοταξίτες να σώσουν το τομάρι τους. Διότι έχουν διαπράξει πολλά και βαριά εγκλήματα σε βάρος του ελληνικού λαού και οι ίδιοι το ξέρουν καλύτερα από το οποιονδήποτε.

Βασικό σημείο της συνθηκολόγησης είναι η αντικατάσταση των μισών τουλάχιστον Νεοταξιτών στις κορυφαίες θέσεις της χώρας, από Αντινεοταξίτες. Αυτό δεν θα είναι μόνο στον πολιτικό χώρο αλλά και σε μίντια, επιχειρήσεις, καλλιτεχνικό χώρο κλπ. Δεν μπορεί να συνεχίσουμε με την ψευτοελίτ των Νεοταξιτών τελείως ανέπαφη.

Είτε με συνθηκολόγηση είτε με ήττα των Νεοταξιτών, στην νέα πορεία θα ηγηθούν Αντινεοταξίτες. Αν υπάρξει συνθηκολόγηση, θα έχουν και οι Νεοταξίτες καλές θέσεις, τις μισές περίπου. Αν δεν υπάρξει συνθηκολόγηση, όλη η ψευτοελίτ των Νεοταξιτών θα αντικασταθεί από Αντινεοταξίτες, οι Νεοταξίτες θα μπουν στην φυλακή και θα κατασχεθεί όλη η περιουσία τους. Από του Μαξίμου και την Βουλή, θα βρεθούν στον Κορυδαλλό.

Επί τη ευκαιρία να μεταφέρουμε αγωνιστικούς χαιρετισμούς προς τους Έλληνες Αντιστασιακούς, από διάφορα Παραρτήματα της Διεθνούς Αντίστασης σε ΝΤΠ : Γαλλίας, Ιταλίας, Ισπανίας, Πορτογαλίας, Γερμανίας, Σουηδίας, ΗΠΑ, Βρετανίας, Αυστραλίας, Καναδά, Κίνας, Ιαπωνίας, Κορέας, Ινδίας, Ρωσίας, Λευκορωσίας, Ουκρανίας, Ουγγαρίας, Πολωνίας, Τουρκίας, Βραζιλίας.

Μπορεί να πέσουμε πολλές φορές αλλά στο τέλος θα νικήσουμε!

We are going to beat them in their own game. Θα τους κερδίσουμε στο παιχνίδι τους, της παγκοσμιοποίησης. Ο αγώνας μποξ έχει δεκαπέντε γύρους. Δεν έχει σημασία πόσες φορές θα πέσουμε αλλά πόσες φορές θα σηκωθούμε. Η Διεθνής Αντίσταση καλεί όλους τους Αντιστασιακούς του κόσμου, να συνδράμουν με όποιο τρόπο μπορούν τα Αντινεοταξικά κόμματα, ειδικά στις εκλογές. Επίσης να συνδράμουν στην μάχη της Γαλλίας που μπορεί να είναι ανάλογη της μάχης του Στάλινγκραντ, σημείο καμπής στον Πόλεμο κατά ΝΤΠ - ΕΕ.

Εμμανουήλ

Scroll to Top