Η σιγουριά των Νεοταξιτών

Η σιγουριά των Νεοταξιτών

Κάτι που είναι πολύ εκνευριστικό είναι η σιγουριά των Νεοταξιτών. Τους ξέρουμε ποιοι είναι όλοι οι Νεοταξίτες. Τους βλέπουμε στην τηλεόραση και αποπνέουν απόλυτη σιγουριά πως έχουν τον πλήρη έλεγχο της κατάστασης. Έχουν ένα ύφος «εμείς είμαστε και άλλοι δεν είναι, είμαστε οι Masters of the Universe». Αυτή η σιγουριά είναι συγχρόνως ξεκαρδιστική και πολύ ενθαρρυντική για την Αντίσταση σε ΕΕ-ΝΤΠ. Παίρνω αφορμή από αυτά που γράφτηκαν στα δύο προηγούμενα άρθρα. Τα έχω ξανά ακούσει από πολύ σοβαρούς ανθρώπους. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως είναι σωστά αλλά δεν μου φαίνονται καθόλου παράλογα.

Να κάνω μία παρατήρηση, πράγματα που γνωρίζει ο κόσμος αλλά πιθανώς να μην τα σκέφτηκε. Ο συγκυβερνήτης του Σημίτη Στεφανάκος βρίσκεται στον άλλο κόσμο εδώ και πέντε χρόνια. Έχουν αποδημήσει εις Κύριον (ή εις Διάβολον) μια σειρά συνεργατών του ή συνεργαζόμενων με αυτόν όπως ο Μάλαμας, ο Καπετανάκης, ο Παπαχρήστος. Ο Μάλαμας ήταν φίλος του Καραϊβάζ.

Ο Παπαχρήστος εκτελέστηκε στην ταβέρνα του Δογιάκη. Ο Δογιάκης συνδέεται με την υπόθεση της Καρολάιν και του πιλότου στα Γλυκά Νερά. Βέβαια και από τους αντιπάλους υπάρχουν απώλειες. Γίνεται εδώ και πολλά χρόνια ένα ξεκαθάρισμα αλλά σύμφωνα με την Αστυνομία δεν έχει αποκτήσει κάποιος τον έλεγχο όπως τον είχαν ο Καλαποθαράκος με τον Φραγκογιάννη ή ο Στεφανάκος στην συνέχεια.

Λέγεται πως είτε η ΝΔ είναι στην κυβέρνηση είτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Σημίτης κυβερνάει. Ο Σημίτης είναι ο πιο ισχυρός άνθρωπος των Γερμανών επειδή διετέλεσε πρωθυπουργός. Ο Καραμανλής είναι άνθρωπος των Γάλλων και η Μπακογιάννη δεν έγινε ούτε Πρόεδρος ΝΔ. Ο Μητσοτάκης παριστάνει τον αμερικανόφιλο αλλά ο Σημίτης, ο Βενιζέλος και η αδελφή του τον έκαναν αρχηγό ΝΔ και πρωθυπουργό δηλαδή το γερμανογαλλικό σύστημα.

Το οικοδόμημα ΝΤΠ -ΕΕ στέκεται σε γυάλινα πόδια, είναι όπως ένα κάστρο στην άμμο. Έχει πάρα πολλές αδυναμίες. Στηρίζεται στην δύναμη των κρατών που ελέγχουν οι Νεοταξίτες. Γιατί κρατιέται στην εξουσία όλο το Νεοταξικό ευρώδουλο σύστημα στην Ελλάδα; Γιατί σε Γερμανία και Γαλλία είναι στην εξουσία οι Νεοταξίτες. Το παγκόσμιο σκηνικό είναι πολυδιάστατο.

Από την μία είναι οι συμμαχίες των χωρών, ΗΠΑ - Βρετανία, Γαλλία - Γερμανία, Ρωσία - Κίνα. Βέβαια είναι και άλλοι ισχυροί παίκτες στην παγκόσμια σκακιέρα όπως Ινδία, Ιαπωνία, Καναδάς, Ινδονησία, Βραζιλία, Μεξικό, Τουρκία, Αυστραλία, Νότιος Κορέα, Ιταλία, Ισπανία κλπ. Επιπλέον είναι η ιδεολογική αντιπαράθεση και αυτή μεταξύ ΝΤΠ και Αντί-ΝΤΠ. Αυτά τα δύο συνδέονται κάπως.

Η ΝΤΠ έχει δύναμη στην κεντροαριστερά, περισσότερο στο κεντρώο τμήμα και στο κέντρο. Η Αντί-ΝΤΠ έχει δύναμη στους υπόλοιπους χώρους, σε κεντροδεξιά, αριστερά και αριστερό τμήμα της σοσιαλδημοκρατίας. Στην Βρετανία, ο Σούνακ είναι διφορούμενος. Τάχθηκε υπέρ του Brexit αλλά η υποψηφιότητα του υποστηρίχτηκε από πολλούς Bremainers. Στην Ιταλία ο υπέρτατος Νεοταξίτης Ντράγκι έφυγε. Μπερλουσκόνι και Σαλβίνι που συγκυβερνούν με την Μελόνι, διάκεινται φιλικά (ή λιγότερο εχθρικά από τους άλλους) προς την Ρωσία και τον Πούτιν που είναι Αντί-ΝΤΠ.

Να κάνω μια σύντομη παρένθεση. Προσπαθούν να ρίξουν την ευθύνη του δυστυχήματος στα Τέμπη και στους Ιταλούς, την ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Είναι θυγατρική των κρατικών Ιταλικών σιδηρόδρομων. Την ευθύνη των υποδομών και της ασφάλειας τους, την έχει ο ΟΣΕ και η ΕΡΓΟΣΕ την ευθύνη της συντήρησης του δικτύου. Το κάνουν για να δώσουν την ΤΡΑΙΝΟΣΕ στους Γάλλους επειδή στην Γαλλία είναι Πρόεδρος ο υπέρτατος Νεοταξίτης Μακρόν.

Ο Μακρόν, πάρα τρίχα την γλύτωσε, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ. Οι ευχές και οι προσευχές όλων μας θα πρέπει να είναι, ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ. Δεν αποκλείεται να γίνει. Ένα σενάριο είναι Λεπέν ή Μελανσόν στην Γαλλία, Τραμπ ή κάποιος ανάλογος στις ΗΠΑ. Τότε η δύναμη των κρατών, θα υπηρετεί την Αντί-ΝΤΠ. Μητσοτάκηδες και παρεμφερείς Νεοταξίτες, θα πάρουν πόδι και θα τους συμβούν και πολλά άλλα δυσάρεστα.

Οι Νεοταξίτες όλο βγάζουν σενάρια, φεύγει ο Πούτιν, πεθαίνει ο Πούτιν, καταρρέει οικονομικά η Ρωσία κλπ. Αυτό που συμβαίνει τελικά είναι το αντίθετο. Φεύγει ο Μακρόν και οι ευρωπαϊκές χώρες έχουν πολλά οικονομικά προβλήματα.Τα πράγματα είναι πολύ ρευστά. Για αυτό η σιγουριά των Νεοταξιτών είναι για γέλια. Γελάμε με την βλακεία τους και την άγνοια τους καθώς δεν αντιλαμβάνονται το παγκόσμιο σκηνικό. Επίσης είναι ενθαρρυντικό, γιατί τέτοιους βλάκες και άσχετους, μπορεί πολύ εύκολα να τους κερδίσει η Αντίσταση σε ΕΕ - ΝΤΠ.

NATO και Σύμφωνο Βαρσοβίας

Τηλέμαχος

Scroll to Top