Περίεργες συμπτώσεις

Περίεργες συμπτώσεις

Έχω διαβάσει τα περισσότερα άρθρα εδώ αλλά είναι η πρώτη φορά που γράφω εγώ ένα. Δεν είχα κάτι να πω. Τώρα όμως έχω. Διαβάζοντας τα άρθρα του αστυνομικού ρεπορτάζ, κυρίως εδώ αλλά και σε άλλα site, έχω παρατηρήσει κάποιες συνδέσεις. Μερικές θα είναι τυχαίες συμπτώσεις. Δεν μπορεί να είναι όμως όλες. Πόσες είναι συμπτώσεις και πόσες συνδέσεις; Στατιστικά να το πάρει κανείς πρέπει να είναι τουλάχιστον οι μισές συνδέσεις και όχι συμπτώσεις. Δεν ξέρω από που να αρχίσω. Ας αρχίσω από το θέμα που παίζει πολύ τις τελευταίες εβδομάδες, το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Στην ίδια περιοχή έμενε ο Μπιλ (Βασίλης Γρίβας) που ήταν η αρχή της αλυσίδας δολοφονιών. Εκτελέστηκε έξω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Γλυκών Νερών όταν πήγε να αφήσει το παιδί του. Ο Μπιλ ήταν πρωτοπαλίκαρο του Καλαποθαράκου παλαιότερα και δεξί χέρι του Καραγιάννη τελευταία. Την καριέρα του ξεκίνησε επίσης δίπλα στον Καλαποθαράκο και ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος. Και οι δύο ανέβηκαν επαγγελματικά στον Πειραιά. Υπάρχουν δημοσιεύματα πως έχει συγγενική σχέση με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Ο Σταύρος Δογιάκης είχε την ταβέρνα του «Κρητικός» πολύ κοντά στο σπίτι που δολοφονήθηκε η Καρολάιν. Κατά την διάρκεια της απολογίας, βρέθηκε το πτώμα του Δογιάκη μεταξύ Αγίας Παρασκευής και Γλυκών Νερών, κοντά στην ταβέρνα και το σημείο δολοφονίας της Καρολάιν. Επίσης έγινε μία περίεργη αυτοκτονία στο κτίριο που στεγάζεται το Mega. Ο Δογιάκης είχε φιλίες με πολλούς επώνυμους σε Αθήνα και Μύκονο. Ανάμεσα τους ο Σάκης Ρουβάς.

Ήταν στο σκάφος Therapin μαζί με Ψινάκη, Λαζόπουλο, Χαριτοδιπλωμένο και τον ιδιοκτήτη ψυχίατρο Λυμπέρη. Κοκαΐνη διακινείται και από γιατρούς μεταξύ άλλων. Μεταφέρεται στα νησιά με κότερα και ελικόπτερα. Ο Λαζόπουλος έπαθε εγκεφαλικό λίγες ώρες πριν την απολογία του πιλότου. Η μητέρα της Καρολάιν είναι Φιλιππινέζα όπως και του Ψινάκη. Οι Φιλιππίνες είναι από τις χώρες που γίνεται διακίνηση ναρκωτκών. Ο Ψινάκης μένει σχετικά κοντά, στο Μάτι.

Ο Κούγιας ισχυρίζεται πως έσωσε τον Λαζόπουλο από την υπόθεση του Therapin επειδή του το ζήτησε σημαίνουσα προσωπικότητα της χώρας που τον είχε υπό την προστασία του. Έστειλε ελικόπτερο και τον πήραν λίγο πριν φθάσει η Αστυνομία και το Λιμενικό. Συνδέει τον Λαζόπουλο, τον Πηλαδάκη και άλλα τρία άτομα με τον Αλβανό μεγαλέμπορο ναρκωτικών Ελβίρ Λάσκο ή Τσε. Στην απόδραση των Ριζάι - Παλαιοκώστα, είχαν βγάλει μία σημαία με τον Τσε. Είχε γίνει με ελικόπτερο. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είναι πιλότος ελικοπτέρων.  

Οργανωτές της απόδρασης φέρονται να είναι Στεφανάκος και Τσακογιάννης. Ο Ριζάι ήταν στενός συνεργάτης του Τσακογιάννη και φίλος του Αναγνωστόπουλου. Μετά την απόδραση, ο Ριζάι χρησιμοποιούσε την θωρακισμένη Mercedes του Αναγνωστόπουλου που είχε ήδη δολοφονηθεί. Ο αδελφός του Χρύσανθος είχε συλληφθεί για υπόθαλψη εγκληματία. Ο Αναγνωστόπουλος δολοφονήθηκε στην οδο Βεΐκου, στο Γαλάτσι. Κοντά είχε γίνει και μια σοβαρή απόπειρα κατά της Bella Mafia.

Αυτή φέρεται να είχε σχέση με τον Βαγγέλη Ζαμπούνη που γλύτωσε τον θάνατο από εμπλοκή του Καλάσνικωφ, στην Ακτή Κονδύλη, μπροστά ή κοντά στα γραφεία της Aegean. Η Bella Mafia ήταν στην ομάδα του Νικήτα Μαυρίκη, ξαδέλφου του Χρήστου. Ο Ζαμπούνης και ο μέντορας του Κάβουρας ήταν ύποπτοι για τις δολοφονίες του Καραγιάννη στο Παλαιό Φάληρο και του Γρίβα στα Γλυκά Νερά. Ο Κάβουρας εκτελέστηκε στα Μανιάτικα.

Μπροστά στην ταβέρνα «Κρητικός» δολοφονήθηκε ο Εκαμίτης Σπύρος Παπαχρήστος. Παλαιότερα ήταν Διοικητής ΑΤ Φιλοθέης. Στο Ψυχικό και στην Φιλοθέη μένουν πολλοί επώνυμοι του πολιτικού, επιχειρηματικού, καλλιτεχνικού χώρου. Στο Ψυχικό μένει ο 45χρονος εφοπλιστής που εμπλέκεται στην δολοφονία του Κορφιάτη και της γυναίκας του στην Ζάκυνθο. Η οικογένεια του μαζί με την οικογένεια Πατέρα είναι οι μεγαλύτερες εφοπλιστικές και συγγενικές μεταξύ τους. Ο δικηγόρος του Κούγιας έχει απαγορέψει την χρήση του ονόματος του. Ο Παπαχρήστος ήταν κουμπάρος του Καμμένου και του Πατέρα.

Ήταν επίσης συνεργάτης του Ραχωβίτσα στην Δίωξη Ναρκωτικών. Είχε συνεργασία με τον Γιάννη Μακρή και κόντρα με τον Καραγιάννη. Λίγο πριν δολοφονηθεί (ο Παπαχρήστος), ο Γιάννης Κουρτάκης είχε δημοσιεύσει ιδιόχειρο σημείωμα στα Παραπολιτικά όπου υπονοούσε πως ο Παπαχρήστος σχεδίαζε την δολοφονία του. Ο Κουρτάκης είναι άνθρωπος του Μαρινάκη. Στα Παραπολιτικά είχε δημοσιευτεί επίσης άρθρο πως Καμμένος, Πατέρας, Μελισσανίδης έστησαν σκευωρία στον Μαρινάκη, στην υπόθεση Noor 1. Στην υπόθεση koriopolis έκανε τις ηχογραφήσεις ο Πατέρας που ήταν ο πελάτης του Κούγια.

Αυτός (ο Κούγιας) είχε πει πως Χρυσοχοΐδης, Μπέος, Ψωμιάδης, Τσακογιάννης είναι μία κλίκα. Τον Παπαχρήστο διαδέχθηκαν Μάλαμας και Καπετανάκης. Ο Μάλαμας εκτελέστηκε κοντά στο σημείο δολοφονίας του Στεφανάκου. Ήταν φίλος του Καραϊβάζ. Ο Καπετανάκης και ο συνοδοιπόρος του Χρυσόπουλος είχαν σχετιστεί με το συνδικάτο του εγκλήματος όπως οι άρχοντες της παραλιακής Φραγκογιάννης - Καλαποθαράκος.

Οδηγούν σε συμπεράσματα

Άρης

Scroll to Top