Οδηγούν σε συμπεράσματα

Οδηγούν σε συμπεράσματα

Περίεργες συμπτώσεις

Ο Χρυσόπουλος είχε εμπλακεί σε βομβιστική επίθεση στην Βουλιαγμένη, κατά του ξενοδόχου Αθηναγόρα Αδριανάκη που είχε ερωτική αντιζηλία με τον Λαυρεντιάδη. Στην συνέχεια εικάζεται πως (ο Χρυσόπουλος) έδωσε πληροφορίες για τρομοκρατικό χτύπημα, με αντάλλαγμα την απελευθέρωση του Λαυρεντιάδη. Ήταν την εποχή που είχε αποδράσει ο Χριστόφορος Ξηρός. Ο Λαυρεντιάδης συνδέεται μέσω Πετσίτη με Ανδρικόπουλο, Λαζόπουλο.  

Ο Χρυσόπουλος δολοφονήθηκε έξω από το Νεκροταφείο της Αγίας Παρασκευής. Ασχολούνταν με το εμπόριο ναρκωτικών στην Μύκονο. Είχε συλληφθεί από την Αντιτρομοκρατική με οπλισμό μαζί με τον Σερεμέτη, στην Λεωφόρο Μαρκόπουλου, κοντά στα Γλυκά Νερά. Ο Σερεμέτης ήταν παλαιότερα συνεργάτης με Παλαιοκώστα - Κερεμίδη. Ο Παλαιοκώστας απέδρασε μαζί με τον Αλκέτ Ριζάι.

Ο Μπούμπι (Γιώργος Λίτσας) ήταν στην ίδια ομάδα με τον Γρίβα αλλά ίσως πριν το τέλος να είχαν συγκρουστεί. Στους Αγίους Αναργύρους έγινε μία σοβαρή απόπειρα εναντίον του και η δολοφονία του. Εκεί έγινε και μία σοβαρή απόπειρα κατά του Γιώργου Αναγνωστόπουλου. Ο Λίτσας είχε πάρει μέρος στην ληστεία στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας μαζί με τον αναρχικό Χριστόφορο Μαρίνο. Επίσης συμμετείχε στην ληστεία της Εθνικής Τράπεζας Αλονήσου, με τον Δημήτρη Μπαλντά που συνελήφθη στα Εξάρχεια. Στην Αλόνησο έμενε μόνιμα η Καρολάιν και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος τα καλοκαίρια.

Το επάγγελμα μου δεν είναι αστυνομικός, δικαστής, δικηγόρος, ιδιωτικός ντεντέκτιβ, δημοσιογράφος. Είναι κάτι άσχετο με αυτά που δεν θέλω να αναφέρω. Αν ένας άσχετος μπορεί να δει κάποιες συνδέσεις, δεν μπορούν άραγε να το κάνουν αυτοί που έχουν εκπαιδευτεί και βιοπορίζονται από αυτό το επάγγελμα; Σίγουρα μπορούν! Τους αφήνουν όμως; Αυτό είναι το ερώτημα. Αν μου επιτρέπεται, θα ήθελα να εκφράσω την άποψη μου για το τι συμβαίνει. Είναι η άποψη ένας απλού ανθρώπου με κοινή λογική και ελπίζω τουλάχιστον μέσο IQ. Δεν το έχω μετρήσει ποτέ.

Από αρχαιοτάτων χρόνων, υπήρχε συνεργασία πολιτικών με το οργανωμένο έγκλημα. Ήταν όμως η εξαίρεση στον κανόνα. Με την Νέα Τάξη δεν έγινε απλώς ο κανόνας αλλά δόγμα δηλαδή μέρος του σχεδιασμού των νεοταξιτών για παγκόσμια κυριαρχία και υποδούλωση της ανθρωπότητας. Το πολιτικό και μιντιακό σύστημα χρηματοδοτείται από μέρος του οργανωμένου εγκλήματος. Αυτό το τμήμα το διευκολύνουν ενώ το υπόλοιπο τμήμα που δεν τους χρηματοδοτεί, το κυνηγούν αλύπητα και αδυσώπητα. Πόσο μεγάλο είναι το ένα και το άλλο μέρος δεν μπορώ να ξέρω.

Το οργανωμένο έγκλημα έχει κάποια πολιτική προτίμηση. Ο Καλαποθαράκος ήταν μάλλον προς τα δεξιά ενώ ο Στεφανάκος προς τα αριστερά. Ο Τσε ή Ελμίρ Λάσκο πρέπει να είναι προς τα αριστερά. Στο οργανωμένο έγκλημα πάνω από όλα είναι το συμφέρον. Πολιτικές ιδεολογίες και παλιές συνεργασίες δεν μετράνε καθόλου μπροστά στο συμφέρον. Έτσι βλέπουμε με μεγάλη ευκολία να αλλάζουν στρατόπεδο.

Φέτος κλείνουμε 25 χρόνια Δικτατορίας. Ξεκίνησε το 1996, με την ανάληψη της πρωθυπουργίας από τον Σημίτη. Η Νέα Τάξη προβλέπει σημαντικό ρόλο για την Γερμανία και την Κίνα. Οι Γερμανοί έβαλαν τον Σημίτη να εφαρμόσει με πλήρη ταχύτητα το σχέδιο της Νέας Τάξης δηλαδή την χρηματοδότηση του πολιτικού και μιντιακού συστήματος από το οργανωμένο έγκλημα. Ο Σημίτης έδειχνε προτίμηση στους προς τα αριστερά μαφιόζους όπως τον Στεφανάκο. Δεν του πολύ γούσταραν δεξιοί τύπου Καλαποθαράκου. Έτσι προώθησαν τον Στεφανάκο ως νονό των νονών.

Ο Καραμανλής συνέχισε το σχέδιο της Νέας Τάξης που επέβαλαν οι κατακτητές, με μικρότερη ταχύτητα. Είναι η περίπτωση «βαράτε με κι ας κλαίω». Έκανε αυτά που του έλεγαν οι κατακτητές, λιγότερα πρόθυμα από τον Σημίτη. Όμως τα πράγματα είναι ακόμα μπερδεμένα. Υπάρχει υπόγεια συμμαχία μεταξύ Σημιτικών και Μητσοτακικών. Θοδώρα Μητσοτάκη και Σημίτης είναι γερμανόδουλοι. Επίσης ο Μπακατσέλος, ο πεθερός του Βενιζέλου είναι άνθρωπος των Μητσοτάκηδων. Ο Βενιζέλος είναι γαλλόδουλος του γερμανογαλλικού άξονα. 

Η 17Ν (και άλλες παρόμοιες οργανώσεις;) είχε σχέσεις με μεγάλα ονόματα του ΠΑΣΟΚ που την χρησιμοποιούσαν για τους σκοπούς τους. Βέβαια αυτό ίσως να μην το γνώριζαν οι πιο χαμηλά ευρισκόμενοι. Ο παλαιός ΣΥΡΙΖΑ είχε κάποιες σχέσεις με παράνομους που βρισκόταν ιδεολογικά στην αριστερά. Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ περιλαμβάνει πολλούς ανθρώπους από το ΠΑΣΟΚ. Τελευταία δημιουργήθηκε άλλη μία «περίεργη» συνεργασία μεταξύ ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ. Όμως οι ΑΝΕΛ, προερχόμενοι κυρίως από την ΝΔ διατηρούν επαφές με ένα τμήμα της Νέας Δημοκρατίας. 

Τελικά έχει δημιουργηθεί ένα μπάχαλο που δεν ξέρεις ποιοι είναι με ποιους γιατί και στο οργανωμένο έγκλημα αλλάζουν οι συμμαχίες συνεχώς αλλά και στην πολιτική συμβαίνει το ίδιο. Πάντως υπάρχει συνεργασία οργανωμένου εγκλήματος, πολιτικού συστήματος, μιντιακού συστήματος, καλλιτεχνικού χώρου. Δεν είναι όλοι οι χώροι αλλά τμήματα. Επίσης η Νέα Τάξη στηρίζεται σε συμμαχία μειονοτήτων όπως οι γκέι, οι αλλόθρησκοι κλπ. Απλά δεν ξέρουμε ποιος είναι με ποιον γιατί αλλάζουν συνέχεια.

Άρης

Scroll to Top