Νεοταξικό κάστρο στην άμμο

Νεοταξικό κάστρο στην άμμο

Σοσιαλιστική Ουτοπία η ΝΤΠ-ΕΕ

Όλοι οι Νεοταξίτες κοροϊδεύουν τους ψηφοφόρους αλλά περισσότερο το κάνουν οι υποτιθέμενοι κεντροδεξιοί. Ο σκοπός της ΝΔ, Καραμανλήδων και Μητσοτάκηδων είναι να παρασύρουν τους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους σταδιακά στον δρόμο του σοσιαλισμού. Τουλάχιστον οι Νεοταξίτες της κεντροαριστεράς αυτοπροσδιορίζονται ως σοσιαλιστές.

Και αυτοί εξαπατούν τους ψηφοφόρους γιατί δεν τους λένε πως ο σκοπός είναι ένας ιδιότυπος σοσιαλισμός, μια Παγκόσμια Σοσιαλιστική Ολιγαρχική Δικτατορία, με μια ψευτοελίτ να συγκεντρώνει όλον τον πλούτο, για να έχει πολιτική και οικονομική δύναμη και να επιβάλλει στους αδαείς ανθρώπους την σωστή άποψη (κατά την γνώμη τους), με προπαγάνδα και πλύση εγκεφάλου.

Τελικά είναι ανίδεες οι μάζες ή μήπως είναι για δέσιμο οι Νεοταξίτες; Μήπως η θέση τους δεν είναι στην φυλακή αλλά στο τρελοκομείο; Η ΝΤΠ-ΕΕ θα ηττηθεί σίγουρα όπως ηττήθηκαν οι Ναζί. Το Νεοταξικό οικοδόμημα είναι όπως ένα κάστρο στην άμμο. Δεν είναι δύσκολο να πέσει. Η Αντίσταση γνωρίζει τα πάντα για τους πάντες. Το σύστημα ΝΤΠ-ΕΕ είναι σαν σουρωτήρι από τις διεισδύσεις της Αντίστασης.

Στο σύστημα ΝΤΠ-ΕΕ υπάρχουν οι μπροστινοί, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, μιντιάρχες, επιχειρηματίες κλπ. Αυτοί είναι η κορυφή του παγόβουνου. Από κάτω υπάρχει ένα υπόγειο σύστημα που δεν φαίνεται. Η Αντίσταση έχει εξακριβώσει ακριβώς ποιο είναι αυτό το σύστημα. Κάποιοι άνθρωποι δεν αντιλαμβάνονται πως είναι γρανάζια ενός συστήματος και συμβάλουν εν αγνοία τους στο σχέδιο της ΝΤΠ-ΕΕ.

Πολλοί συμμετέχουν για λόγους προσωπικού συμφέροντος. Αυτό είναι και μία αδυναμία της Νέας Τάξης. Αν η Αντίσταση προσφέρει κάτι καλύτερο, έρχονται με το μέρος της Αντίστασης. Εδώ δουλεύει το μαστίγιο και καρότο. Μπορεί να έρθουν με το μέρος της Αντίστασης, για να μην πάθουν κάτι, αν έχουν κάνει άσχημα πράγματα με τα οποία μπορούν να μπλέξουν. Η Αντίσταση έχει διαπιστώσει όλες τις αδυναμίες του συστήματος της ΝΤΠ-ΕΕ.

Δικαιούστε αποζημίωση για όλα τα δεινά που σας έχουν προκαλέσει στην προσπάθεια τους να επιβάλουν μια Σοσιαλιστική Ουτοπία. Η συνολική περιουσία τους είναι πάρα πολύ μεγάλη διότι επί δεκαετίες εφαρμόζουν το σχέδιο συσσώρευσης πλούτου από την ψευτοελίτ, σε βάρος των υπολοίπων ώστε με αυτό τον τρόπο να έχουν πολιτική και μιντιακή δύναμη.

Θα βρεθούν υπόλογοι και θα κληθούν να πληρώσουν αποζημιώσεις από προσωπική περιουσία. Θα είναι όλοι στις κυβερνήσεις Σημίτη και Καραμανλή, όπου εκτός από υπουργούς και υφυπουργούς, θα περιλαμβάνονται γενικοί γραμματείς και επικεφαλής ΔΕΚΟ και κρατικών οργανισμών. Θα είναι επίσης όλοι οι βουλευτές των κυβερνώντων κομμάτων καθώς επίσης ιδιοκτήτες, διευθυντές και δημοσιογράφοι των ΜΜΕ που έκαναν προπαγάνδα.

Σε μια συμμορία που κάνει μια ληστεία, όλοι έχουν ευθύνη. Δεν ευθύνονται μόνο αυτοί που μπαίνουν στην Τράπεζα και παίρνουν τα λεφτά. Έχει ευθύνη και αυτός που κρατάει τσίλιες, αυτός που περιμένει στο αυτοκίνητο, αυτός που αναλαμβάνει να διαθέσει τα κλοπιμαία, αυτοί που κρύβουν τους ληστές και τους βοηθάνε να διαφύγουν.

Θα εξετασθεί αν έχουν ευθύνη για την καταστροφή και άλλες προηγούμενες κυβερνήσεις όπως επίσης αν έχουν ευθύνη μεταγενέστερες, για την διαχείριση της καταστροφής. Σίγουρα έχουν ευθύνη καθώς ακόμα και μετά την αποδεδειγμένη καταστροφή, συνέχισαν την καταστροφική πορεία. Όσο διευρύνεται ο αριθμός των υπευθύνων, τόσο το καλύτερο για τους πολίτες. Τόσα περισσότερα χρήματα θα πάρουν ως αποζημίωση για τα δεινά που τους προκάλεσε το σύστημα ΝΤΠ-ΕΕ.

Πολλοί θεωρούν την πραγματοποίηση όλων αυτών τελείως απίθανη. Ο μόνος λόγος που δεν έχουν γίνει είναι επειδή το σύστημα ΝΤΠ-ΕΕ είναι ακόμη στην εξουσία και ελέγχει το κράτος και την Δικαιοσύνη. Ο μόνος λόγος που είναι ακόμη στην εξουσία είναι επειδή ελέγχουν τα ΜΜΕ και ένα σημαντικό τμήμα των ψηφοφόρων, εξακολουθεί να τους στηρίζει, παρ' όλη την αποδεδειγμένη καταστροφή που προκάλεσαν.

Στο τέλος, η Αντίσταση θα κάνει ένα μπραφ (όπως το αντιλαμβάνεται κανείς), θα γκρεμίσει το Νεοταξικό κάστρο στην άμμο και θα τελειώσουν οριστικά και αμετάκλητα οι Νεοταξίτες και η Νέα Τάξη Πραγμάτων. Απλά η Αντίσταση σε ΕΕ-ΝΤΠ, προσπαθεί να αποφύγει, αν είναι δυνατόν, να κάνει το μπραφ, για να έρθει σε μία συνθηκολόγηση με την ΝΤΠ-ΕΕ που θα έχει όρουςΓιατί το μπραφ θα εξαφανίσει τους Νεοταξίτες αλλά θα έχει γενικότερες αρνητικές επιπτώσεις.

Πρέπει όμως να προετοιμάζεστε για το μεγάλο ΜΠΡΑΦ, αν τελικά οι Νεοταξίτες επιμένουν όπως οι Ναζί που πολεμούσαν λυσαλέα για την νίκη ακόμα και όταν οι Σοβιετικοί ήταν μέσα στο Βερολίνο. Οι Σοβιετικοί δεν είναι ακόμα μέσα στο Βερολίνο αλλά ετοιμάζεται από την Αντίσταση, η απόβαση στην Νορμανδία και η επίθεση Βιστούλα-Όντερ. Για ένα μεγάλο διάστημα, οι υψηλόβαθμοι Ναζί ήταν κυρίαρχοι του κόσμου. Στο τέλος εκτελέστηκαν. Ας πάρουν μάθημα οι Νεοταξίτες και να τρέξουν να συνθηκολογήσουν παρακαλώντας την Αντίσταση. Αυτή την φορά, η τιμωρία θα πάει πολύ πιο βαθιά. 

Αριστείδης

Scroll to Top