Αντινεοταξικό Ορθόδοξο λόμπι

Αντινεοταξικό Ορθόδοξο λόμπι

Είχαν μαζευτεί οι Αρειανοί, με χιλιάδες διαστημόπλοια και ετοιμάζονταν να εισβάλουν στην Γη, για να αφανίσουν την ανθρωπότητα. Η ελληνική ΕΥΠ, μαζί με την ελληνική Aντιτρομοκρατική, κατόρθωσαν μέσω δορυφόρου να υποκλέψουν τις επικοινωνίες των Αρειανών και να μεταφράσουν την γλώσσα τους. Ενημερώθηκε αμέσως ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης που με έγκαιρη παρέμβαση του έσωσε τον πλανήτη.

Δεν αποκλείεται να βγάλουν ακόμα και τέτοια είδηση, αν ζορίσουν πολύ τα πράγματα για αυτούς. Το καινούριο, μετά την δημοσίευση Bloomberg, είναι η αναβάθμιση από την Goldman Sachs σε επενδυτική βαθμίδα. Στην πραγματικότητα δεν δείχνει πως βελτιώθηκε η ελληνική οικονομία αλλά πόσο πολύ ΝΤΠ και Εβραίοι θέλουν να κάνουν πάλι τον Μητσοτάκη πρωθυπουργό.

Για όσους δεν το ξέρουν, η Goldman Sachs είναι Εβραϊκή - Νεοταξική εταιρεία. Η ΝΤΠ έχει αρκετές εταιρείες που δουλεύουν για τον σκοπό της. Είναι πολλές αλλά στο σύνολο των εταιρειών που υπάρχουν παγκόσμια, αποτελούν μόνο ένα μικρό ποσοστό. Έτσι η Διεθνής Αντίσταση σε ΝΤΠ - ΕΕ έχει προσεγγίσει ανταγωνιστές τους και δημιουργεί ισχυρότερα Αντινεοταξικά επιχειρηματικά keiretsus. Θέλει λίγο χρόνο αλλά η νίκη θα έρθει για την Αντίσταση σε ΝΤΠ - ΕΕ.

Κάποιος δημοσιογράφος σωστά παρατήρησε πως η Goldman Sachs δεν κάνει δώρα. Το άτομο εννοούσε πως η ελληνική οικονομία πράγματι είναι για επενδυτική βαθμίδα. Το ό,τι δεν κάνει δώρα ισχύει αλλά αλλιώς. Οι Εβραίοι βοηθούν τους δικούς τους. Ακόμα και να μην είναι κρυφο-Εβραίος ο Μητσοτάκης, θεωρείται δικός τους αφού έχει παντρευτεί Εβραία.

Πέρα από αυτό, θα τα πάρουν πίσω στην Goldman Sachs, με κάποιο τρόπο, αν εκλεγεί ο Μητσοτάκης. Ποιος θα τα πληρώσει; Μα ο Έλληνας φορολογούμενος βέβαια! Μπορεί να μην τα πάρει απευθείας η Goldman Sachs αλλά μια άλλη Νεοταξική εταιρεία που με κάποιο τρόπο θα τα προωθήσει στην Goldman Sachs. Είναι Νεοταξική ή είναι Εβραϊκή εταιρεία η Goldman Sachs;

Είναι και Νεοταξική και Εβραϊκή. Από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές της ΝΤΠ είναι Εβραίοι και ομοφυλόφιλοι ή σεξουαλικά αποκλίνοντες. Οι Μητσοτάκηδες είναι με τους ΕΒραίους και οι Καραμανλήδες με τους ομοφυλόφιλους, για όσους δεν το έχουν καταλάβει. Από κοινού προσπαθούν να παρασύρουν τους κεντροδεξιούς συντηρητικούς, στον δρόμο της ΝΤΠ και του τελικού σοσιαλισμού.

Δεν είναι όλοι οι Εβραίοι και όλοι οι ομοφυλόφιλοι υποστηρικτές της ΝΤΠ αλλά είναι δύο χώροι με πολύ μεγάλη συγκέντρωση Νεοταξιτών. Οι Εβραίοι έχουν μια παγκόσμια κλίκα. Θεωρούν τους εαυτούς τους πρώτα Εβραίους και μετά Αμερικάνους, Έλληνες, Γάλλους κλπ. Η «πατρίδα» τους είναι ο παγκόσμιος Εβραϊσμός και αυτόν υπηρετούν πρωτίστως.

Θέλω να τονίσω πως αυτός ο ιστότοπος, μαζί με το blog που προηγήθηκε, το ΔΕΚΑ, συνετέλεσαν στην αύξηση του φιλοαμερικανισμού και στην σύσφιξη σχέσεων με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ. Κάποια άρθρα μεταφέρθηκαν από ιστότοπους που δεν υφίστανται πλέον (Νέα Αρχή - Δέκα). Πάντοτε ο γνώμονας είναι το συμφέρον της Ελλάδας και του Ελληνισμού.

Η ευρωπαϊκή πορεία οδήγησε στην οικονομική καταστροφή και στην υποδούλωση. Ο σκοπός είναι η ανεξαρτησία και η αυτονομία. Όταν όμως το εγχώριο σύστημα ΝΤΠ - ΕΕ, συντηρείται από Νεοταξίτες της Γερμανίας και της Γαλλίας (λιγότερο), χρειάζεται η συμβολή μιας ισχυρής ξένης δύναμης για να εξουδετερώσει ή ισοφαρίσει την βοήθεια που λαμβάνουν οι ευρωπαϊστές Νεοταξίτες από το εξωτερικό.

Οι μεγάλες δυνάμεις δεν είναι πολλές παγκόσμια. Στις ΗΠΑ υπάρχει μια ισχυρή ομογένεια. Είναι μια ισχυρή και πλούσια χώρα. Επομένως ήταν η πρώτη επιλογή αλλά όχι η μοναδική. Η προσέγγιση του Ισραήλ ήταν πρόταση της ομογένειας των ΗΠΑ, με την οποία αρχικά συμφωνήσαμε. Αυτό δεν σημαίνει πως μας ενδιαφέρουν τα συμφέροντα του Ισραήλ ή του Παγκόσμιου Εβραϊσμού.

Μας ενδιαφέρουν τα συμφέροντα της Ελλάδας και του Ελληνισμού. Αν εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Ελλάδας και του Ελληνισμού η προσέγγιση ΗΠΑ, Ισραήλ, Εβραϊσμού, έχει καλώς. Φαίνεται πως δεν τα εξυπηρετεί. Οι ομογενείς πρέπει να δημιουργήσουν κατεπειγόντως Ορθόδοξο λόμπι στις ΗΠΑ, για να μπορέσουν να ανταγωνιστούν τους Εβραίους.

Οι Εβραίοι νομίζουν πως είναι ξύπνιοι και πονηροί αλλά κάνουν λάθη απανωτά. Σαφώς και ενδιαφέρονται για το Ισραήλ. Είχαν μια ευκαιρία και την έχασαν. Δεν θα βρουν άλλους τέτοιους φίλους στην περιοχή γιατί είναι όλοι Μουσουλμάνοι στην Ανατολική Μεσόγειο. Η Ελλάδα ήταν η δίοδος τους για την Ευρώπη. Προσπαθούν όπως ο Μητσοτάκης, να είναι με όλους αλλά στο τέλος θα μείνουν μόνοι τους, όπως ο Μητσοτάκης.

Η ΝΤΠ μας καταστρέφει. Όποιος την υποστηρίζει είναι εχθρός μας. Όποιος είναι εναντίον είναι σύμμαχος μας, ακόμα κι αν δεν συμφωνούμε πολιτικά ή ιδεολογικά. Στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, οι Αμερικάνοι και οι Άγγλοι δεν συμφωνούσαν ιδεολογικά με τους Σοβιετικούς αλλά πολέμησαν μαζί ενάντια στον κοινό αντίπαλο, τον Χίτλερ και τους Ναζί.

Η Ρωσία είναι ενάντια στην ΝΤΠ. Τα δύο μεγαλύτερα γκρουπ Ορθόδοξων στις ΗΠΑ είναι Έλληνες και Ρώσοι. Αντιλαμβάνομαι πως παραδοσιακά οι Έλληνες των ΗΠΑ, υποστήριζαν περισσότερο τους Δημοκρατικούς. Παραλίγο να βγάλουν Πρόεδρο τον Δουκάκη, με το Δημοκρατικό κόμμα. Ο Στεφανόπουλος ήταν στενός σύμβουλος του Κλίντον.

Όμως οι εποχές αλλάζουν και μαζί τους οι καταστάσεις. Τα συμφέροντα της Ελλάδας και του Ελληνισμού υπαγορεύουν Ορθόδοξο λόμπι που αντίθετα με το Εβραϊκό, θα έχει Αντινεοταξική κατεύθυνση. Η ΝΤΠ μας καταστρέφει και μας υποδουλώνει. Όταν το Δημοκρατικό κόμμα είναι υπέρ της ΝΤΠ, υποστηρίζει την καταστροφή και υποδούλωση της Ελλάδας.

Πρέπει να προσανατολιστούν προς τους Ρεπουμπλικάνους όπου επικρατεί το Αντινεοταξικό ρεύμα. Ας βγάλουν Ελληνοαμερικάνο, Αντινεοταξίτη, Ρεπουμπλικάνο Πρόεδρο ή Αντιπρόεδρο. Οι Εβραίοι είναι 75-25 με τους Δημοκρατικούς. Οι Έλληνες να γίνουν 75-25 με τους Ρεπουμπλικάνους δηλαδή ας μείνει 1/4 με τους Δημοκρατικούς. Τι καλύτερο έχει ο Ιταλοαμερικάνος Ντε Σάντις; Ίσως η κατάσταση να αποτελεί μια ευκαιρία για ενδυνάμωση του ελληνισμού στις ΗΠΑ αλλά και παγκόσμια. Αυτό θα γίνει μέσα από τους Ορθοδόξους.

Στέφανος

Scroll to Top